مشاهده نسخه کامل : نمايش نام لينكها درتمام صفحات
sabet
02-21-2009, 10:07 AM
دوستان اگر فرض كنيد ما 10تا لينك درمنوها داريم واين منو درتمام صفحات تكرار شده حالا ميخواهيم لينك يازدهمي را اضاف كنيم چكار بايد كرد تا درهمه صفحات اعمال بشه ؟؟؟
البته يكي از راههاش گذاشتن توي iframe هستش ولي همون هم اگر لينكي اضاف كنيم زير border
iframe پنهان ميشه .چون ايفريم اتوماتيك تغيير اندازه نميده .كسي ميدونه بايد چكار كرد تا مشكل حل بشه؟
sabet
02-23-2009, 07:26 AM
كسي نميدونه كه جواب بده؟؟
MJmoonwalk
02-23-2009, 08:14 AM
اندازه iFrame رو تغيير بده.
چرا منو ها رو توي iFrame گذاشتي؟
sabet
02-23-2009, 05:57 PM
*اگر اندازه ايفريم را تغيير دهم وبراي تمام صفحات اينكار رابكنم خيلي وقت گيره چون اگر فرض كنيد100صفحه باشه بايد صد ايفريم را تغيير سايز داد؟
*بخاطر اين توايفريم گذاشتم چون منوها تويك صفحه هست و تمام ايفريمها اون يك صفحه را ميخوننددرنتيجه هروقت بخوام لينكي كم يا زياد كنم توهمه صفحات كم يا زياد ميشه ولي ايرادي كه داره چون ايفريم اتوماتيك تغيير اندازه نميده اگر تعداد لينكها زيادتر از سايز ايفريم باشه ميره زير بردر وپنهان ميشه لذا ميخوام ببينم راهي بهتر از اينهم هست يانه؟
MJmoonwalk
02-23-2009, 06:20 PM
فایل iframe و يکی از صفحاتی که iframe رو باز میکنه بده.
sabet
02-23-2009, 07:05 PM
اين فايل 2كيلوبايتي براي نمونه دادم خدمتتون همراه با توضيحات كامل
http://rapidshare.com/files/201620096/test.rar.html
sabet
03-05-2009, 07:00 AM
دوستان كسي درمورد مطلب زير ميتونه توضيح كامل بده
قضيه از اينقراره كه من سؤال گرفتم
من ميخوام منوهايي كه درست كردم علاوه براينكه توصفحه ايندكس هست توتمام صفحات تكرار بشه وفرض كنيد اگر تومنوهاي صفحه ايندكس تغييراتي دادم توهمه صفحات اين تغييرات نمايش بده
پاسخ يكي از دوستان
تنها راه include کردن این منو در صفحات هست
include یک تابع برای برای باز کردن یک صفحه داخل صفحه دیگه...(فراخوانی صفحات)
نحوه include کردن رو توضیح میدم
شما صفحاتی به آدرسی های index.html و support.html دارید
میخواید قسمتی از این دو صفحه(یا چند صفحه) که هر چند وقت یک بار باید تغییر بدید,فقط با یک بار ویرایش در تمامی صفحات اعمال بشه.
کد های html قسمت منو ها رو از صفحه index.html بردارید (cut کنید) و به ادرس دیگه ای (مثال: menu.html ) ببرید (paste کنید)
به جای کد هایی که در index.html برداشتید کد php زیر رو وارد کنید
:كد<? include ("menu.html") ?>
حالا به صفحه support.html برید و قسمت منو ها رو حذف کنید و کد php بالا رو داخلش قرار بدید.
به همین ترتیب هر چند صفحه که داشتید انجام بدید.حالا برای ویرایش منو ها نیازی نیست تمامی صفحات رو ویرایش کنید,فقط صفحه menu.html رو ویرایش کنید تا در تمامی صفحات اعمال شود
كاري كه من انجام دادم ولي تغييرات اعمال نميشه
فايل نمايش كدها
http://upload.iranblog.com/1/1236075392.rar
نمايش فايلها
http://upload.iranblog.com/1/1236058389.rar
از خودش سؤال گرفتم ديگه جواب نميده!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o
MJmoonwalk
03-05-2009, 12:15 PM
<? include ("menu.html") ?>
اين كد براي صفحات php است نه HTML.
شما يك راه داري اون هم استفاده از JavaScript هستش...همون مدل iFrame دار رو بذار تا با Java برات منوهات رو بسازم...
sabet
03-05-2009, 01:21 PM
من تعدادي از منوها را با برنامه Sothink DHTML Menu 9 ساختم ولي تمام نشده اگر امكان داره راهنمايي كنيد... چون فقط من ميخوام منوها ي تكرار شده در صفحات با ويرايش يك منو همه آنها ويرايش بشه؟
ودوم اينكه اگرمن نفهمم چطور شده اگر زماني نياز به ويرايش داشت كارم گير ميكنه وممكنه منوها به هم بريزه؟
درضمن اون آقا به من گفت اين كد در HTML كاربرد داره:-o
sabet
04-04-2009, 12:05 PM
<? include ("menu.html") ?>
اين كد براي صفحات php است نه HTML.
شما يك راه داري ائن هم استفاده از JavaScript هستش...همون مدل iFrame دار رو بذار تا با Java برات منوهات رو بسازم...
من با برنامهSothink DHTML Menu 9 منوي جاوا طراحي كردم
وقتي توبرنامه همه تنظيمات طراحي منو روي utf-8 گذاشتم ومنو طراحي شد تو preview هم درست نمايش ميده ولي وقتي كدها راتويك اديتور گذاشته و با فرمت html ذخيره ميشه دراين صورت حتي اگرمرورگر روي utf-8 تنظيم باشه نوشته ها بصورت مربع نمايش ميده وبايددرمروگر حتماًاز منويview يونيكد رابه arabic windows تغيير داد تا نوشته هاي منو بطور معمولي (فارسي) نمايش بده مشكل از كجاست؟؟؟؟؟؟
http://upload.iranblog.com/1/1207328263.jpg
termo
04-04-2009, 12:15 PM
من این مشکلو زیاد باهاش تو خود برنامش ور نرفتم ولی به عنوان راه حل مطمئن و سریع که وقتت رو هدر ندی میگم:
کافیه فایل Js. که خروجی گرفتی رو باز کنی و به طور دستی به زبان فارسی منوها رو تایپ کنید و بعد Save کنید.
MJmoonwalk
04-04-2009, 12:35 PM
با notepad دخيره كن و قبل از دخيره سازي Encoding رو كه توي Save as هست utf-8 بزن...
sabet
04-04-2009, 02:47 PM
با notepad دخيره كن و قبل از دخيره سازي Encoding رو كه توي Save as هست utf-8 بزن...
دست شما درد نكنه خيلي ممنون
توسيستم درست شد ولي روي هاست كه ميبرم منوها نمايش نميده !!!!؟؟؟:-o:(
MJmoonwalk
04-04-2009, 02:54 PM
كلا نشون نميده يا Error ميده يا درست نشون نميده؟!
دقت كن همه چيز رو آپلود كرده باشي (فايلهاي js و css اگه داشته باشه)
sabet
04-04-2009, 05:10 PM
آره الان درست شد...
جهت اطلاع
دليلش اين بود كه يك كد خطي كه در تگ بادي بود وبايد فايل خروجي را ميخوند آدرسش شده بود مطلق اونا كه تغيير دادم به نسبي درست شد...بازهم ازتون متشكرم فقط اگر ميشه بفرماييد:
1-نظر شما اين بود كه براي اينكه منوها در تمام صفحات تكرار بشه بايد منوي جاوا اسكريپت درست بشه درحال حاضر اينكار شدني است يا نه؟؟؟
2-جايگاه قرارگرفتن منوها در صفحات همان جايگاه قرار داشتن منو درفايل خروجي جاوا اسكريپت است يا اينكه كارديگري بايد انجام داد؟؟؟
3-اگر يك table درسمت راست همه صفحات باشه وبخوام اين منوهااز افقي بصورت عمودي دراون قرار بگيره بنحوي كه فايل خروجي جاوا اسكريپت را بخونه ادرسش چجوري ميشه؟؟؟؟چون توفايل htmكه بعنوان دمو است فقط 2خط كد بيشتر نداره
ممنوم