مشاهده نسخه کامل : راهنمایی
sancho
02-17-2009, 07:58 PM
با سلام .2 تا سوال .من در محل کارم یه سری فایل را share کردم . الان می خوام فقط تعدادی از همکارام به این فایل ها دسترسی داشته باشند. چکار باید بکنم؟.آیا میشه کاری کرد که کامپیوتر من در my network places دیده نشود. ویندوز ما xp است . با تشکر
alfex
02-17-2009, 10:00 PM
دوست عزيز شما ميتونيد از properties پوشه برين قسمت security و تيك دسترسي evry one رو بردارين و فقط بعضي ها رو add كنين تو ليست دسترسيتون. با اين كار وقتي ديگران بخوان وارد اون پوشه بشن با پيغام access denied مواجه ميشن و نميتونن داخل پوشه رو ببينن.
sae31id
02-17-2009, 10:14 PM
شما منوی Start را باز کرده بر روی Run کلیک کنید سپس درون Run تایپ کنید "CMD" بدون کوتیشن .سپس درون CMD عبارت زیر را تایپ کنید:
net config server /hidden:yes
http://i39.tinypic.com/nefeid.png
و Enter را بزنید.بدین طریق رایانه شما دیگر در my network places نمایش داده نخواهد شد ولی رایانه شما از طریق تایپ دستورات زیر در Run قابل دسترسی خواهد بود:
\\ComputerName\
\\Your IP Address\
شما می توانید ازافرادی که می خواهند فایل های شما را ببینند Username&Password بپرسید که این Username&Password ها را می توانید تعریف کنید و یا Username&Password های فعلی رایانه شما باشد.برای این کار Folder Optins را باز کرده به تب Veiw رفته و درون Advancd Setting به سراغ گزینه آخر که Use simple file sharing است رفته تیک آن را بردارید .تا اینجا هر کسی بخواهد فایل های Share شده شما را ببیند باید Username&Password های فعلی رایانه شما را بداند.
برای تعریف Username&Password شما بر روی فایلی که share کرده اید بروید و بر روی آن کلیک راست کرده Properties را انتخاب کنید و بعد به تب Sharing رفته و پس از زدن Share this folder بر روی دکمه Permissions کلیک کرده و درون آن Username&Password ها و سطح دسترسی را تعیین کنید.
sancho
02-18-2009, 05:04 AM
این قسمت را دیدم ولی نفهمیدم چطور میشه نفراتی را که می خوام اضافه کنم ،باید بر حسب ای پی باشد؟ اگه میشه دقیق توضیح بدهید.با تشکر
دوست عزيز شما ميتونيد از properties پوشه برين قسمت security و تيك دسترسي evry one رو بردارين و فقط بعضي ها رو add كنين تو ليست دسترسيتون. با اين كار وقتي ديگران بخوان وارد اون پوشه بشن با پيغام access denied مواجه ميشن و نميتونن داخل پوشه رو ببينن.