PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل

grantesmo_141
02-17-2009, 08:49 AM
با سلام مشکل من از زمانی شروع میشه که ویندوز نصب میشه بعد از نصب ویندوز ویستا دیگه دی وی دی رایتر سی دی یا دی وی دی نمیخونه لطفا راهنمایی دقیق تری بکنین چون دی وی دی رایتر رو داخل دیوایس منیجر میشناسش حتی با جامپر عوض کردن هم درست نشد از شما میخوام واضح راهنمایی کنید چون دی وی دی رایترم در ویندوز xp مشکلی نداره فقط در vista اینطور هست حتی کابل ide هم عوض کردم واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم

Abbass
02-19-2009, 08:07 PM
با سلام مشکل من از زمانی شروع میشه که ویندوز نصب میشه بعد از نصب ویندوز ویستا دیگه دی وی دی رایتر سی دی یا دی وی دی نمیخونه لطفا راهنمایی دقیق تری بکنین چون دی وی دی رایتر رو داخل دیوایس منیجر میشناسش حتی با جامپر عوض کردن هم درست نشد از شما میخوام واضح راهنمایی کنید چون دی وی دی رایترم در ویندوز xp مشکلی نداره فقط در vista اینطور هست حتی کابل ide هم عوض کردم واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم

دوست عزیز احتمال زیاد ویستا درایور سیدی رایتر شما رو نمی خونه یه سری به سایت سیدی رایترتون بزنید و درایور اون رو بگیرید. باتشکر

Sooroosh
02-19-2009, 08:40 PM
البته بعضی وقتا این مشکل به این دلیل پیش میاد که شما ویندوز جدید رو از طریق ویندوز قبلی نصب کرده باشید که اگر دلیلش این باشه من بهتون پیشنهاد می کنم که دوباره ویندوز رو این دفع به صورت Clean نصب کنین ، چون وقتی همچین مشکلی داره حتما مشکل های دیگه ای هم داره که تو آینده خودشون رو نشون می دن .