مشاهده نسخه کامل : یک مشکل بزرگ کمک کنید
ehsan30
03-23-2007, 01:40 PM
سلام
دوستان من حدود 3 ماه که کامپیوتر خودم را ارتقاء دادم اوایل خوب بود اما الان
:( سیستم به زور چند تا ریست و خاموش و روشن کردن میاد بالا و من قطعات
را از فامیلمون گرفتم بهش هم که می گم میگه بیا هاردتو فورمت کنم :( اخه
این حرفه می زنه اروری هم که میده بهش گفتم ولی خودش هم سر در نیاورد
اعصابم دیگه خورده X( ارور این
Reboot and Select prope boot device
or Insert Boot media in selected boot device and prese a key
لطفا راهنمایی کنید.:( :-S =((
بای
Fariborz
03-23-2007, 03:42 PM
بهتره هارد خودتون رو Format کنید و OS رو مجدد نصب کنید. اگر مشکل تون حل شد که هیچی اما اگه باز مشکل تون ادامه داشت لطف کنید مشخصات سخت افزاری تون رو بگید بهم. مخصوصا Mainboard تون. به گمانم مشکل از هارد تون هست و یا اینکه Mainboard تون با هارد درایوتون همخونی ندارن! بعضی از Mainboard ها برای Detect کردن درایوتون خیلی به خودشون پیچ میدن. مخصوصا بورد های Intel! البته اگر از قبل مشکلی نداشتید و جدیدا به این مشکل برخوردید که فکر میکنم با فرمت هارد و نصب مجدد ویندوز مشکل تون حل میشه... جوابش رو بهم بدید.
download2014
03-23-2007, 04:45 PM
دوست عزیز این نظر شخصی من هست درایو ویندوز را فرمت کن و تمام درایوهای موجود سخت افزاری را نصب کن (ویندوز xp)
موفق باشی ;)
rasool1
03-23-2007, 06:26 PM
لطفا اعلام کنید هاردتون ساتا است یا آی دی ای؟ ضمنا این پیغام خطا دقیقا کجا میاد؟اگه هنگام بالا آمدن و در صفحه اول بایوس بعد از چک رم موقع detect هارد دستگاه توقف داره و مکث بیشتر از 3یا 4 ثانیه داره از هاردتونه اما اگه توقفی نداره احتمال زیاد یا از رم دستگاه است یا از مادر برد سعی کن یک بار باطری بایوس رو برداری و بایوس را ریست کنی یا علی
hormozdi
03-24-2007, 09:08 AM
دوست عزیز،
اگر هارددیسک مشکل داشته باشد یا MBR پاک شده باشد، با چند دفعه ریست کردن هم بالا نمی آید. شما چند تا تست بکن:
1- آیا جدیدا درایوی نصب کرده اید که از کابل IDE مشترک با هاردتان استفاده می کند؟ در اینصورت Master و Slave بودن را در آنها چک کنید.
2- آیا کابل IDE مربوط به این هارد سالم است؟ با یک کابل نو تست کنید.
اگر راههای بالا جواب نداد، بهترین کار همان فرمت کردن هارد و نصب ویندوز جدید است. اگر حوصله مرتب ویندوز نصب کردن ندارید و برنامه زیاد نصب و امتحان میکنید، بعد از نصب ویندوز جدید، از برنامه Virtual Machine استفاده کنید، یک ویندوز دیگر بصورت مجازی نصب کنید و کلیه برنامه های تست خود را روی این ویندوز نصب کنید. اگر از لینوکس یا سیستم عاملهای دیگر استفاده می کنید، رم سیستم خود را ارتقا دهید و آن سیستم عاملها را هم روی VM نصب نمایید، چون یکی از دلایل مشکل فوق، نصب ناقص این سیستم عاملها است.
موفق باشید.
ehsan30
03-24-2007, 09:34 PM
سلام
ممنون ازهمه ولی جواب ها:
هارد من ساتا هستش مارک مکستور و 160 گیگ
2 تا رم 512 با نام rendition امریکایی
سی پی یو 3 یک مگ کش
مین ازراک
گرافیک 256-7100
دوستان بعضی مواقع کامپیوتر هنگ می کنه و یک صفحه آبی پر از نوشته میاد
و بعد خود به خود ریست میشه.
همون اول روشن شدن سیستم و بالا امدن مشخصات یک گیر یک دقیقه ای می کنه و اگه خواست
میاد بالا اگر هم نه که نه.
بعضی مواقع که یکی از رم ها را در میاریم خوب میشه اما بیشتر مواقع نه.
یعنی با فورمت هارد درست میشه؟
در ضمن من ویندوز مدیا سنتر sp2 نصب دارم.
ممنون
بای
Lord_TD
03-25-2007, 12:13 AM
اوه اون صفحه آبیه ؟؟
یکی از سخت افزار هات ایراد داره !!
اکثرا" گرافیک اینطوری گیر میده !!
ehsan30
03-25-2007, 12:13 PM
اوه اون صفحه آبیه ؟؟
یکی از سخت افزار هات ایراد داره !!
اکثرا" گرافیک اینطوری گیر میده !!
سلام
مطمئنی از گرافیک هستش یکی می گفت رم هات مشکل داره؟ :(
بای
graphicface
03-25-2007, 12:20 PM
سلام
مطمئنی از گرافیک هستش یکی می گفت رم هات مشکل داره؟ :(
بای
دوست عزیز مطمئن باش که از گرافیکته چون این پیغام اسمش پیغام مرگه---------
نترس حل شدنیه ;;)
Shahin
03-25-2007, 03:48 PM
كيست رو جا به جا نكردي؟
برو چك كن ببين تو كسي همه چي سرجاشه؟
محكمشون كن....
ببين حل ميشه؟
ehsan30
03-26-2007, 02:10 PM
سلام
همه چیز رو به راه شاهین جان انگار دیروز تا حالا مشکل نداشته.خدا کنه همین جور بمونه.
بای
kakihot
03-26-2007, 06:11 PM
رمته با توجه به نشانه هایی که میفرمائید
زمانی که رم دستگاه شما پر میشه کرش میکنه ولی تو حجم کم دیتا استیبل هست
اکه میشه یه عکس از رمتون بزارید تا ببینم چه رمی هست
---------------
البته دمای سیپی یو رو هم تو بایوس ببین و اینجا اعلام کن
hormozdi
03-28-2007, 11:51 AM
دوست عزیز،
از برنامه های تست رم مثل Memory test که هنگام راه اندازی سیستم، از انها بوت شده و رم را کاملا تست می کنند استفاده کنید. شاید مشکل از رم باشد. از دیسکتهای پشتیبانی ویندوز 98 یا برخی برنامه ها مانند hiren boot CD استفاده کنید و هارد خود را کاملا چک کنید. تست کارت گرافیک از بابت رم چندان ساده نیست و در محیط ویندوز از طریق برخی برنامه ها مانند system mechanic قابل انجام است. در ضمن اگر مشکل از کارت گرافیک باشد، چون هنگام بوت اول کارت گرافیک تست شده و بعد سایر مراحل بوت انجام می شود، احتمالا یا تصویر نخواهید داشت یا کار به مراحل بوت نخواهد رسید.
تنها با یک رم در شکافهای مختلف تست رم را انجام دهید. شاید مشکل از خود مادربورد باشد.:-/
موفق باشید.
ehsan30
03-28-2007, 01:58 PM
سلام
من تست کردم بعضی وقت ها با در اوردن رم ها و یا جابه جایی اونها جواب داده بعضی مواقع هم نه؟
رم ها را هم که گفتم چی هستند: 2 تا رم 512 با نام rendition امریکایی
ممنون
بای
hormozdi
03-29-2007, 12:47 PM
سلام
من تست کردم بعضی وقت ها با در اوردن رم ها و یا جابه جایی اونها جواب داده بعضی مواقع هم نه؟
رم ها را هم که گفتم چی هستند: 2 تا رم 512 با نام rendition امریکایی
ممنون
بای
دوست عزیز،
با برنامه هایی که نوشتم تست کنید و به جابجایی ساده اکتفا نکنید. منتظر پاسخ شما هستم.
موفق باشید.
منم قبلا این مشکل داشتم ولی بعد فهمیدم کارت گرافیکم درست جا نرفته بوده
Abbass
03-29-2007, 10:51 PM
دوست عزیز یه کار دیگه هم بکن ممکنه از بایوست باشه برو به سایت مادر بوردت و جدید ترین Update رو برای مادر بوردت بگیر و Update کن ایشا الله حل بشه . با تشکر
ehsan30
03-31-2007, 09:22 AM
سلام
ممنون از دوستان.
1-مشخصات سيستم را من در صفحه قبل نوشتم.
2-فكر نكنم از جا افتادن گرافيك باشه اما ممنون چكش مي كنم.
3-ماتريكس جان دوست خوبم ممنون.
4-دوستان اگر باز هم راهنمايي سراغ دارند بنويسند ممنون ميشم.
باي
rasool1
04-06-2007, 12:56 PM
دوست عزیز اوت توقف روی بالا اومدن موقع شمردن و چک رم است یا موقع دیتکت هارد اگه موقع چک رم است رم موشکل داره و اگه موقع دیتکت هارد اشکال از هارد یا سی دی درایوهاست ضمنا اون پیغام صفح آبی چیه damping phisycal memury است ؟ یا چیز دیگه اگه اسن پیغامه مطمئن باش از رمهو شک نکن یا علی
ehsan30
04-10-2007, 02:18 PM
سلام
ممنون از شما انگار که 15 روزی میشه مشکل نداره خدارو شکر ولی
قبلا موقع هارد به هارد سیستم هنگ می کرد ودیگه بالا نمیومد.
بای