PDA

مشاهده نسخه کامل : استفاده از Internet Shortcut متناسب

sae31id
01-22-2009, 09:06 AM
به نظر من اگر Internet Shortcut که درون برنامه های گذاشته شده برای دانلود قرارمی گیرد، صفحه توضیحات و دانلود همان برنامه باشد خیلی بهتر است و کاربرد خوبی می تواند داشته باشد.

Jozef
01-23-2009, 04:36 PM
به نظر من اگر Internet Shortcut که درون برنامه های گذاشته شده برای دانلود قرارمی گیرد، صفحه توضیحات و دانلود همان برنامه باشد خیلی بهتر است و کاربرد خوبی می تواند داشته باشد.

سعید جان پیشنهاد شما بسیار عالیه فقط مشکل این است که صفحه توضیحات در زمانی پست آماده و آپلود میشود هنوز وجود ندارد و اگر Shortcut صفحه در پستهای منتظر در درون برنامه قرار بگیرد پس از انتقال پست حذف میگردد .

اگر دوستان راه حلی به نظرشان میرسد خوشحال میشیم اینجا مطرح بشود

sae31id
01-23-2009, 05:12 PM
من از این جنبه نگاهش نکرده بودم ،:d ولی اگر Remote Access رو سرور takdata داشته باشین کافیه Internet Shortcut رو پس از پست کردن Drag&Drop کنید تو فایل RAR آپلود شده.(البته هم دردسر داره هم بعید می دونم Remote Access داشته باشین).

Mohsen
01-23-2009, 05:38 PM
سعید جان امکان اینکار هست ولی دلیل اصلی رو jozef عزیز گفتن و برای چه تا به این لحظه اینکار رو انجام ندادیم.
ولی چشم از این به بعد این طرح رو اجرا میکنیم و بعد از ارسال پست به صفحه اصلی Shortcut همون پست رو به فایل rar از رو سرور اضافه میکنیم.
البته ولی نه همیشه در همون لحظه به دلیل ترافیک کار های دیگری که هست ولی خیلی زود و در اولین فرصت پس از اینکه پست Public شد اینکار هم انجام میشه.

در مورد Remote هم مشکلی نیست.