مشاهده نسخه کامل : مشكل در نشون ندادن رنگ هاي واقعي در فتوشاپ
Sylvester
01-16-2009, 12:55 AM
دوستان من يه مشكلي دارم با ورژن cs3 فتوشاپ ، مشكل اينه كه رنگ سفيد زمينه توي مانيتور سفيده ولي موقع چاپ خيلي تيره تر چاپ ميشه در ضمن موقع اجراي فتوشاپ هم هميشه ارور تنظيم نبودن رنگهاي مانيتور براي فتوشاپ رو ميده ولي درايور مانيتور من نصب هست و اخرين ورژن درايور گرافيكم رو نصب كردم اين مشكل رو با مانيتور crt نداشتم مانيتور من lcd هست . ممنون ميشم كمك كنيد
alfex
01-16-2009, 01:15 AM
بهترين روش براي تنظيم رنگ واسه چاپ اينه كه شما اطلس رنگ* اون چاپخونه اي رو كه باهاش كار ميكني رو داشته باشي و رنگها رو از روي اون ست كني تو فتوشاپ. كاريم به رنگي كه تو مانيتور ميبيني نداشته باشي. چون سيستم رنگ مانيتور با دستگاه چاپ كاملا متفاوته.
البته قبل شروع كردن كار در فتوشاپ بايد mode رنگ رو از منو image از RGB به CMYK تغيير بدي
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*اطلس رنگ ، اطلاعاتیه که در مورد نحوه چاپ رنگها تهیه میشه . چون ترتیب چاپ رنگها متفاوت هست و روی هم تاثیر می گذارند ، شما ممکنه یک رنگ رو از دو طریق چاپ کنید...یکی بهتر در بیاد و یکی کدر و تار . این اطلس کمک می کنه که رنگها رو برای چاپ بهتر انتخاب کنید .
به زبان ساده تر يه صفحه راهنماست كه كد هر رنگ رو كناره رنگا نوشته.
http://www.xaraxone.com/webxealot/workbook23/swatches.jpg
Sylvester
01-16-2009, 01:48 AM
دوست عزيز مشكل اين نيست مشكل اينه كه من مثلا يه صفحه خالي باز م يكنم رنگ زمينه رو سفيت انتخاب مي كنم ولي صفحهاي كه باز ميشه رنگش كرميه!
vr2007
01-16-2009, 01:26 PM
دوستان من يه مشكلي دارم با ورژن cs3 فتوشاپ ، مشكل اينه كه رنگ سفيد زمينه توي مانيتور سفيده ولي موقع چاپ خيلي تيره تر چاپ ميشه در ضمن موقع اجراي فتوشاپ هم هميشه ارور تنظيم نبودن رنگهاي مانيتور براي فتوشاپ رو ميده ولي درايور مانيتور من نصب هست و اخرين ورژن درايور گرافيكم رو نصب كردم اين مشكل رو با مانيتور crt نداشتم مانيتور من lcd هست . ممنون ميشم كمك كنيد
شما یه بار یه عکس سفید با فتوشاپ ایجاد کنید و سپس با فرمت jpg اونو ذخیره کنید و با برنامه ای که عکسها رو مشاهده میکنید باز کنید. آیا رنگ اون همونطوریه که تو فتوشاپ دیده میشه یا رنگیه که چاپ میشه؟
دوست عزيز مشكل اين نيست مشكل اينه كه من مثلا يه صفحه خالي باز م يكنم رنگ زمينه رو سفيت انتخاب مي كنم ولي صفحهاي كه باز ميشه رنگش كرميه!
شما بالا گفتین رنگ سفید زمینه توی مانیتور سفیده ولی بعد گفتین وقتی سفید رو انتخاب میکنین صفحه ای که باز میشه کرمیه. حالا کدوم یکیه؟
vr2007
01-23-2009, 06:23 PM
این شاید کمکتون کنه:
http://www.tebyan.net/Science_Technology/ComputerMagazine/EducationalTopics/LearningPhotoshop/Photoshop/2008/2/1/61178.html
ata_kian
03-23-2010, 03:20 PM
تمام دوستان به اين نكته توجه نكردند كه نرم افزار كوچك
adobe gamma در رايانه تنظيم نمي باشد تعريف گاما همان ميزان سفيدي رنگ و خاكستري در مانيتور هاي lcd مي باشد
البته نرم افزار اصلي گاما در نرم افزار كارت گرافيك مي باشد شما اول بايد گاما را تنظيم سپس به كار بپردازيد