PDA

مشاهده نسخه کامل : cpu intel

aras
02-17-2007, 12:06 AM
با سلام به همه دوستان
مي خواستم بدانم كه حداكثر دماي كار سي پي يو اينتل سلرون دي 3.2 گيگ به شماره 351 چقدر مي تونه باشه
بطوريكه صدمه به اون وارد نشه و هر چيز اضافه تري هم در اين مورد مطرح بشه هم من وهم بقيه دوستان فكر كنم
استفاده ببرن.متشكر از همه بخصوص مديران تك دانلود كه اين محيط رو فراهم كردند.

kakihot
02-17-2007, 11:51 AM
به صورت نرمال باید بین 40 تا 55 باشه

Abbass
02-17-2007, 10:08 PM
دمای این نوع سی پی یو ها از حدود 30 درجه شروع میشه و تا 60 مرسه . البته اگه سی گی یو رو آور لوکینگ کنید ممکنه دما بالاتر از 60 درجه هم بره و به سی پس یو آسیب برسه.

aras
02-18-2007, 04:15 AM
با تشكر از دوستان كه پاسخ دادند بله درست است چون سيستم خود من موقع استارت دماي cpu روي 33 هست و
تا حدود 46 هم بالا ميره ولي چون يك برنامه رجيستر شده براي مونيتور كردن دماي سي پي يو ندارم نتونستم كه
در حالتهاي مختلف دما رو چك كنم اگه برنامه مناسب و خوبي سراغ داريد كه بشه دانلود كرد حتما اطلاعات بيشتري
در اين مورد ارسال ميكنم باز هم مرسي از پاسخهاتون.

peeshgooyy
02-18-2007, 07:19 AM
با سلام
نیازی به چک کردن نیست
شما می تونید توی سی موس ستاپ (زمانی که کامپیوتر رو روشن می کنید دیلیت بزنید) تنظیم کنید که وقتی به فلان درجه رسید به صورت خودکار سیستم رو خاموش کنه.
با این کار دیگه نیازی به کنترل ثانیه به ثانیه نیست.
تنها و تنها وقتی یکی از فن ها خراب می شه دما ناگهانی و خطرناک بالا میره. مخصوصا اگر فن سی پی یو باشه.
امیدوارم مفید باشه

kakihot
02-18-2007, 09:03 AM
با سلام
نیازی به چک کردن نیست
شما می تونید توی سی موس ستاپ (زمانی که کامپیوتر رو روشن می کنید دیلیت بزنید) تنظیم کنید که وقتی به فلان درجه رسید به صورت خودکار سیستم رو خاموش کنه.
با این کار دیگه نیازی به کنترل ثانیه به ثانیه نیست.
تنها و تنها وقتی یکی از فن ها خراب می شه دما ناگهانی و خطرناک بالا میره. مخصوصا اگر فن سی پی یو باشه.
امیدوارم مفید باشه

دوست گرام اینه که شما میفرمایید کنترل دما در زمان بیکاری سی پی یو هست
این دوستمون دنبال utility هایی میگرده که دما در ویندوز در حالت لود نشون بده
100% هم دما در این دو حالت متفاوت هست

peeshgooyy
02-18-2007, 09:57 AM
اگر شما قسمت سی موس ستاپ رو فعال کنید هیچ ارتباطی به سیستم عامل شما هم نداره
به محض گذشتن از مرز مشخص شده کامپیوتر خاموش می شه.
بیکاری سی پی یو با حالت 100%، خیلی دما تفاوتی نمی کنه.
چون امکان آسیب خیلی خیلی پایین هست.
تو این مورد، مهم خراب شدن فن هست!

Abbass
02-18-2007, 11:11 PM
انشا الله در روز های آینده نرم افزارش رو برای کنترل دمای سی پی یو براتمن می زارم.

sara63
02-18-2007, 11:21 PM
دمای واقعی cpu موقع کار تا 60-65 میرسه مشکلی هم نداره چون به حد اسیب برسه reset می کنه . ok ?

Abbass
02-18-2007, 11:33 PM
البته بعضی از سی پس سو ها ممکنه اگر به دمای 60 یا 65 برسه بسوزه پس بهتره همیشه مراقب فن سی پس یو های خودمان باشیم. اگر مشکلی داشتید در خدمتم.

peeshgooyy
02-19-2007, 08:26 AM
تو این لینک میزان ماکزیمم دمای سی پی یو های موجود (به همراه نوع اون) نوشته شده. توجه کنید که تا این دما هیچ آسیبی نمی رسه. اما چون این سرعت بالا رفتن دما رو نمی بینید (یعنی اگر فن سی پی یو بسوزه و شما متوجه نشید، از 60 تا 90 رو تو چند ثانیه میره و به این بالا رفتن ادامه می ده) توصیه می کنم حتما تو سی موس ستاپ تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید.
http://www.technibble.com/what-is-my-computers-maximum-cpu-temperature/

kakihot
02-19-2007, 01:40 PM
اگر شما قسمت سی موس ستاپ رو فعال کنید هیچ ارتباطی به سیستم عامل شما هم نداره
به محض گذشتن از مرز مشخص شده کامپیوتر خاموش می شه.
بیکاری سی پی یو با حالت 100%، خیلی دما تفاوتی نمی کنه.
چون امکان آسیب خیلی خیلی پایین هست.
تو این مورد، مهم خراب شدن فن هست!

اتفاقا فرق میکنه حدود 10 الی 20 درجه
که بستگی به cpu داره

peeshgooyy
02-19-2007, 02:29 PM
شما یک لینک تو اینترنت بده که گفته باشه فرق می کنهو اون هم 10 تا 20 درجه !
شدید منتظرم

kakihot
02-19-2007, 06:24 PM
لینک اینترنت نمخواد که خودت هم میتونی امتحان کنی

اگر هم لینک میخوای که خوراکه همه سایتها زمانی که فن cpu تست میکنن هم دما رو در حالت idle time نمودار میدن
هم در حالت full load حالا اگر سایتا رو میخوای xbitlabs - tomshardware- anandtech- techpowerup--vrzone-
و خیلی های دیگه
---------------
مثلا دوست عزیز ایجا رو ببین که سایت xbitlabs آخرین تستشه که 1 فن از asus رو تست کرده بود
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/asus-silent-knight_8.html
---------------
http://i9.tinypic.com/30bl4sy.png

همون طوری که در تصویر میبینید cpu این سیستم intel coreduo 6300 هست با مین asus p5b
و در سه حالت دما رو اندازه گیری کردن
1-idle
2-game
3-tat که در این حالت cpu 100% زیر بار بوده برای 20 دقیقه
حالا شما میتونید حساب کنید 79.7-51.1=24.6
پس من خوشبینانه تر قضاوت کرده بودم گفتم 10~20 درجه

peeshgooyy
02-19-2007, 06:35 PM
توی پست 12، منظورت از فرق می کنه چی بود؟ سیستم عامل؟ سی پی یو؟ نرم افزار؟ دمای سوختن سی پی یو یا چی؟

فکر کنم اشتباهی شده باشه.

شما پست اول رو دوباره بخون تا سوال دستت بیاد.

این عکس مربوط به همون لینک بود که دیدم و نیاز به آوردنش نبود.

البته این در مورد استفاده از یک نرم افزار و فایده اون هست. نه اینکه این سی پی یو تو چه دمایی می سوزه.

kakihot
02-19-2007, 06:37 PM
همون طوری که در تصویر میبینید cpu این سیستم intel coreduo 6300 هست با مین asus p5b
و در سه حالت دما رو اندازه گیری کردن
1-idle
2-game
3-tat که در این حالت cpu 100% زیر بار بوده برای 20 دقیقه
حالا شما میتونید حساب کنید 79.7-51.1=24.6
پس من خوشبینانه تر قضاوت کرده بودم گفتم 10~20 درجه;;) ;) :)
---------------

توی پست 12، منظورت از فرق می کنه چی بود؟ سیستم عامل؟ سی پی یو؟ نرم افزار؟ دمای سوختن سی پی یو یا چی؟

فکر کنم اشتباهی شده باشه.

شما پست اول رو دوباره بخون تا سوال دستت بیاد.

این عکس مربوط به همون لینک بود که دیدم و نیاز به آوردنش نبود.

البته این در مورد استفاده از یک نرم افزار و فایده اون هست. نه اینکه این سی پی یو تو چه دمایی می سوزه.

با اجازه شما دمای سی پی یو منظورم بود

peeshgooyy
02-19-2007, 07:04 PM
پس بهتره سوال این بنده خدایی که تو پست اول اومده رو دوباره بخونید

aras
02-20-2007, 09:37 AM
با سلام به همه دوستاني كه لطف كردن وبه سؤال مطرح شده جواب دادند و راهنمائئ كردن. از همه پاسخها و
گفت وشنودها استفاده برديم و اين توضيح رو هم بدم كه چون Cpu از قطعات مهم وگرانقيمت يك سيستم هست
هر چه بيشتر راجع به اون و كنترلهاي لازم بروي اون بدونيم بهتره و خيلي كمك خواهد كرد.واما منظور من از يك نرم
افزار براي چك دما اين بود كه بدون رجوع به Setup ودر حالتي كه سيستم در حال اجرائ نرم افزار هاي مختلف هست
بشه دمارو توي همون وضعيت چك كرد . مرسي از همه.

kakihot
02-20-2007, 12:02 PM
با سلام به همه دوستاني كه لطف كردن وبه سؤال مطرح شده جواب دادند و راهنمائئ كردن. از همه پاسخها و
گفت وشنودها استفاده برديم و اين توضيح رو هم بدم كه چون Cpu از قطعات مهم وگرانقيمت يك سيستم هست
هر چه بيشتر راجع به اون و كنترلهاي لازم بروي اون بدونيم بهتره و خيلي كمك خواهد كرد.واما منظور من از يك نرم
افزار براي چك دما اين بود كه بدون رجوع به Setup ودر حالتي كه سيستم در حال اجرائ نرم افزار هاي مختلف هست
بشه دمارو توي همون وضعيت چك كرد . مرسي از همه.

این برنامه ها رو دونلود کن و آخرش هم یه برنامه میزارم دونلود کن که اگه خواستی سیستمت رو زیر بار بذاری و دما رو چک کنی
motherboard monitor 5
2-speed fan
3-everest
و بعد اینو occt
http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download

aras
02-20-2007, 05:39 PM
دوست عزيز متشكرم .همه نرم افزارهايي رو كه معرفي كرديد گرفتم از زحمات شما وديگر دوستان سپاسگزارم
و براي همه بچه هاي ايران آرزوي موفقيت دارم.اينها رو تست ميكنم و نتايج رو حتما اعلام خواهم كرد.

hormozdi
02-23-2007, 02:56 AM
با سلام به همه دوستان
مي خواستم بدانم كه حداكثر دماي كار سي پي يو اينتل سلرون دي 3.2 گيگ به شماره 351 چقدر مي تونه باشه
بطوريكه صدمه به اون وارد نشه و هر چيز اضافه تري هم در اين مورد مطرح بشه هم من وهم بقيه دوستان فكر كنم
استفاده ببرن.متشكر از همه بخصوص مديران تك دانلود كه اين محيط رو فراهم كردند.

دوست عزیز،
یادم می آید نرم افزاری بنام Pc Probe داشتم که این که را انجام میداد(مانیتورینگ دمای CPU و برخی پارامترهای دیگر) البته این نرم افزار مربوط به مادربوردهای ASUS بود، ولی شاید بدرد شما بخورد. اینهم لینکش:

http://ftp.cs.pu.edu.tw/Windows/Softking/soft/tw/p/probe22306.zip
یک برنامه دیگر هم برایتان می گذارم که بری حالش را ببری! این برنامه علاوه بر شناسایی تمام سخت افزارهای نصب شده بر روی سیستم شما همراه با مشخصات کامل آنها(قابل توجه کسانی که سیستم می خرند ولی نمی دانند که دقیقا چه قطعاتی با چه مشخصاتی روی آن است، یا تازه ویندوز را نصب کرده اند و برخی سخت افزارها نصب نشده اند یا ...)، benchmark جالبی هم دارد که بسیار مفید و بدرد بخور است. نام برنامه Everest Ultimate Edition 2006 است و اینهم لینکش:

http://www.techspot.com/downloadget.php?id=433&file=1&evp=8b659f8cd3d312e9e4b29367a525ae48
امیدوارم استفاده کرده باشید.;;)
موفق باشید.

t.A.T.u
02-23-2007, 03:57 AM
مگه فرقی هم میکنه اگر بدونیم سی پی یو تو چه دمایی هست مگه دسته ماست که یهش بگیم گرم باشه یا سرد باشه

hormozdi
02-23-2007, 06:57 AM
مگه فرقی هم میکنه اگر بدونیم سی پی یو تو چه دمایی هست مگه دسته ماست که یهش بگیم گرم باشه یا سرد باشه

دوست خوبم،
اگر CPU شما هم یکبار مثل بسیاری از دوستان سوخته بود این را نمی گفتید. ;)
در ضمن حرارت CPU برای بسیاری از بازی دوستان و علاقمندان Over Clock ، حیاتی است.:D
موفق باشید.

Abbass
02-23-2007, 10:46 PM

دوست عزیز شما می تونی با یه فن خوب به سی پس یو خودت بگی سرد شو و با یه فن خراب هم می تونی بگی گرم بشو یا اصلا بسوز پس بهتره که با یه فن خوب از سی پس یو خودت مراقبت کنی.