PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن مکرر رایانه

prince3-love
03-20-2007, 02:02 PM
هنگ کردن مکرر رایانه
سلام
ببخشید مدتی هست کامپیوتر من هنگ میکه اولا اینگونه نبود اما حالا به کوچکترین بهونه مخصوصا در بازی هنگ میکنه
داغ بازی بدون هنگ مدتی هست که بدلم مونده بعضی وقت ها که دیگه خیلی دفعات هنگ کردن بیشتر میشه من باتری و رم رو مکنم و بعد 2 دقیقه روشن بودن کامپیوتر دو باره ان هارو وصل میکنم تا مدتی کامپیوتر کمتر هنگ میکنه اما بعد 2 روز دوباره روز از نو و روزی از نو من که هر راهی به نظرم رسید امتهان کردم کسی میتونه منو راهنمایی کنه (به نظر شما امکان داره باتری مین ضعیف شوده باشه یا پاور؟ اصلا این مورد با هنگ کردن کامپیوتر در ارتباط هست؟)
رم 1گیگ .مین ام اس ای مودل کا 8 .سی پی یو 3000 ای ام دی 64 بیت .گرافیک هم 6600 با 256مگ

mse1445
03-20-2007, 02:21 PM
فن هاتونو چک کنید ضمنا پاورتون چیه ؟

prince3-love
03-20-2007, 02:31 PM
فن های گرافیک وسی پی یو چک کردم مشکلی نداره در مورد پاورم برچسب نداره فقط یه کوچولو این کناره که روش نوشته
HI_POTED----novp-1 162088
من یه بار قطعات سیستم رو پارسال ارتقا دادم پاورم همون پاور قدیمیه که در ابتدا رو کامپیوتر نصب بودش حدود 4 ساله که این پاورو دارم یعنی امکانش هست پاور ضعیف بشه یا هنگ های مکرر سیستم به خاطر پاور باشه؟

Petros
03-20-2007, 03:07 PM
نمیدونم این روش رو امتحان کردید یا نه. اما توی ویندوز XP یک ابزار وجود داره به اسم Event Viewer که یک رکورد از همه ی موارد فعال و در حال اجرا را که در ویندوز XP رخ میده را در خودش نگه میداره. یه سر بهش بزن. شاید یه چیزایی دستگیرت شد.

Control Panel >Administrative Tools>Event Viewer
---------------------------

این سیستم جم کردن ایرانی ها هم مشکلی شده ها. هر کی هر چی دوست داره میندازه تنگ سیستمش. اولش خوب کاره میکنه اما بعدش یه ناهماهنگی بین دستگاهها ایجاد میشه. به خاطر رنگی و متنوع بودن قطعاتشه.

سیستم جمع کردن هم باید علمی پیش بره.

Keyvan
03-20-2007, 03:18 PM
با سلام
شما باید اینجا مطرح میکردین

http://www.forum.takdownload.com/forumdisplay.php?f=56
---------------------------------------------------------------------------------------------

بعد از اين كه hang كرد، [به سرعت] سيستم رو restart كن و برو به setup سيستم.
دماي CPU ، دماي سيستم و سرعت چرخش fan ها رو بنویس.
تا ببینیم مشکل از کجاست.
نکته: اگر CPU خنك نشه، سيستم hang مي كنه.

prince3-love
03-20-2007, 04:04 PM
دوستان من این دو را الان امتحان میکنم و جوابشو بهتون میدم خدا کنه که حل بشه این مشکل دیگه داره خستم میکنه نمیشه اصلا تو بازی رفت فوری هنگ میکنه

prince3-love
03-20-2007, 04:40 PM
سلام من به محظ هنگ کردن سیستم فورن ریسرت کردم و این موارد رو نوشتم
System temperature 28*c / 82*f
Cpu temperatur 40*c / 104*f
Cpu fan speed 3660
Cpu vcore 1367
در مودر راه اولی جولویه همشون این جمله رو نوشته
Custom log error records
در ضمن من چندین مرتبه ویندوز رو هم عوض کردم اما بعد 2 روز(په بسا کمتر) همون آشو همون کاسه

enddl
03-20-2007, 06:13 PM
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد پاورت نیمسوز شده . اگه از پاور نباشه باید بگم ایراد از مادر بورد هست !

prince3-love
03-20-2007, 06:59 PM
اگه مورد ار مین باشه گارانتی اونو قبول میکنه؟

Abbass
03-20-2007, 11:21 PM
اگه مورد ار مین باشه گارانتی اونو قبول میکنه؟

اگر مادر بوردت هنوز گارانتی داشته باشه و دچار نوصانات برق نشده با شه گارانتی به احتمال زیاد قبول می کنه؟ با تشکر