PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در Log In شدن

Sir.Peyman
12-05-2008, 01:05 AM
سلام دوستان

من امروز با یه مشکل عجیب برخورد کردم ..توی هر فرومی که Log In میشم خیلی زود منو Log out میکنه به طوری که حداکثر 2 تا تاپیکو میتونم چک کنم ..کسی میدونه مشکل از چیه ؟؟؟ http://qsmile.com/qsimages/297.gif
راستی History و Cookie ها پاک کردم هیچ فایده ای نداشت :(

لطفا راهنمایی کنین @};-

hrp
12-06-2008, 07:35 AM
آيا از برنامه ويروسياب خاصي استفاده مي كنيد؟
احتمال داره تنظيمات مرورگر اينترنتي شما طوري باشه كه اجازه ذخيره كوكي ها رو نده
شايد هم ويروسياب شما روي تنظيم امنيت حداكثر ست شده
بهتره تنظيمات اكسپلورر رو روي حالت پيش فرض بذارين و اگر درست نشد ويروسياب رو غير فعال كنيد بصورت موقت تا اشكال كار پيدا بشه

Sir.Peyman
12-07-2008, 07:15 PM
من از آنتی ویروس Kaspersky استفاده میکنم و همچنین SUPERAntiSpyware Free Edition
IE 6 رو پی سی من نصب هست ...تنظیمات را رو حالت پیش فرض گذاشتم درست نشد :(
در ضمن تیک پروکسی رو هم برداشتم فایده ای نداشت #-o
فکر کنم مشکل ازAntiSpyware باشه ...چون بعضیاشون ویروسن ... اگه uninstall کنم درست میشه ؟

SECURITY
12-12-2008, 01:34 PM
سلام .... بهتره با یه مرورگر دیگه امتحان کنی تا مطمئن شی مشکل از کجاست...
با FireFox امتحان کردی؟؟
اگه با این هم مشکل داشتی احتمالا از همون Anti باید باشه.
وقتی FireFox هست دیگه IE جایی نداره ;)

hrp
12-13-2008, 07:15 AM
بهتره هر چيزي رو كه فكر مي كني مشكل آفرين شده غير فعال كني

Sir.Peyman
12-14-2008, 12:39 AM
مرورگر Mozilla Firefox3 که حامد جان لینکشو گذاشته بود دانلود کردم اما بازم مشکل درست نشد :(
AntiSpyware را هم uninstall کردم بازم فایده ای نداشت :((
فکر کنم دیگه مشکل از ویروسه ...باید فرمت کنم !!
+
انگار مشکل برای Log in در تک دانلود (فقط) ندارم ..خیلی خیلی ممنونم ...در ضمن سرعت باز شدن TD با Mozilla Firefox3 خیلی زیاد شده http://www.p30lords.com/forum/images/smilies/2007/barareh.gif

sae31id
12-15-2008, 07:35 PM
از چه نوع اینترنتی استفاده می کنی؟
اگر می تونی و از Dial-up استفاده نمی کنی، با Dial-up یه تست بگیر.

اگر نرم افزار CCleaner داری با Your Uninstaller! 2008 آنیستالش کن.

Sir.Peyman
12-15-2008, 11:22 PM
از DSL استفاده میکنم ..اون نرم افزار هم ندارم!!
مرسی دوست عزیز ،دیگه با Mozilla Firefox3 برای هیچ فرومی مشکل Log In شدن ندارم. جالب ایجاست که دیگه Log Out نمیشم =))

SECURITY
12-16-2008, 11:59 PM
تبریک میگم بالاخره راه افتاد آره؟ .... این که خوبه Log Out نشه دیگه D:

Sir.Peyman
01-07-2009, 12:55 AM
آقا من سیستم رو عوض کردم ...اما بازم این مشکل رو وقتی با7 IE وارد سایت میشم دارم #-o با fire fox هیچ مشکلی ندارم
این دفعه antyspyware هم نصب نکردم و ویندوزم یک هفتس که نصب کردم و ویروس نداره ...آنتی ویروسم هم McAfee هست....به نظزتون مشکل از چیه ؟؟
چون از کافی نت مشکلی برای Log In شدن ندارم :-"

sae31id
01-07-2009, 07:14 AM
با Dial-up یه تست بگیر.

توی Internet Option توی Tab Security اینترنت رو روی Medium بزار ، توی Tab Privacy ، تنظیماتش رو بزار روی Low تست کن.

Sir.Peyman
01-08-2009, 08:05 PM
نه خیر..درست نشد :( ..مودم dial up هم ندارم رو این سیستم #-o
بیخیال ...من خودم ار fire fox استفاده میکنم ...برای داداشم میخواستم که با IE وارد فرومها میشه ...چون پسوردمو تو fire fox ، سیو کردم :-"
اما مشکل عجیبیه http://qsmile.com/qsimages/73.gif با عوض کردن سیستم ، ویندوز ، آنتی ویروس هنوزم درست نشده http://qsmile.com/qsimages/297.gif

sae31id
01-08-2009, 09:22 PM
من احتمال میدم از اینترنت باشه، یه نگاه به Firewall داخلی مودم ADSL بنداز اگه on بود off ش کن.

Sir.Peyman
01-10-2009, 09:25 PM
سعید جان همینطور که حدس زدی firewall (on) بود ...اگه off کنمش امنیت سیستم برای نفوذ هکرها کم نمیشه ؟؟ البته شرکت adsl هم گفته بود که fire wall رو off کنم اما من یه فکرایی کردم و این کارو نکردم :d

sae31id
01-10-2009, 09:40 PM
اگر آنتی ویروست Firewall داره یعنی Internet Security هم هست یا از نرم افزار Firewall جدا مثل BlackIce یا ZoneAlarm استفاده کنی مشکلی نیست ،اگر هم استفاده نمیکنی:d باید استفاده کنی ولی Firewall مودم رو در هر حال Off کن.

حالا این همه دردسر می کشی انشاء ا... درست شه.

afshin8403
01-11-2009, 08:11 AM
سلام دوست عزيز

اين مشكل براي اين بوجود آمده كه سيستم شما آلوده به ويروس شده يا بايد يك USER جديد بسازيد و در Safe Mode بالا آمده و با نصب يك آنتي ويروس و Update به روز سيستم را ويروس يابي كنيد يا بايد از خير آن ويندوز گذشته C را فورمت كرده يك ويندوز جديد نصب كرده بدون باز كردن درايو هاي ديگر آنتي ويروس مطمئن مانند NOD32 نسخه 2.70 كه من تا حالا با آن مشكلي نداشتم يا Symantec 2009 نصب كنيد و كل سيستم را ويروس يابي كنيد

اگر لينكي از آن ميخواهيد به من ايميل بزنيد تا هم لينك برنامه و هم update آن را در اختيار شما قرار دهم
afshin8403@yahoo.com

sae31id
01-11-2009, 08:29 AM
سلام دوست عزيز

اين مشكل براي اين بوجود آمده كه سيستم شما آلوده به ويروس شده يا بايد يك user جديد بسازيد و در safe mode بالا آمده و با نصب يك آنتي ويروس و update به روز سيستم را ويروس يابي كنيد يا بايد از خير آن ويندوز گذشته c را فورمت كرده يك ويندوز جديد نصب كرده بدون باز كردن درايو هاي ديگر آنتي ويروس مطمئن مانند nod32 نسخه 2.70 كه من تا حالا با آن مشكلي نداشتم يا symantec 2009 نصب كنيد و كل سيستم را ويروس يابي كنيد

اگر لينكي از آن ميخواهيد به من ايميل بزنيد تا هم لينك برنامه و هم update آن را در اختيار شما قرار دهم
afshin8403@yahoo.com

لطفا کل تاپیک رو با دقت بخوانید، ایشون اصلا سیستم جدید خریدند.