PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد اکسترنال !

OMiD
03-18-2007, 08:56 PM
دوستان می خواستم بدونم اگه یه هارد اکسترنال 40 gb ضربه خورده باشه و ویندوز نشناستش :

1- درست میشه یا نه ؟
2- اطلاعاتش می پره ؟

( در ضمن هاردم USB 2.0 هست )

ممنون می شم سریع تر کمکم کنید !

hormozdi
03-19-2007, 02:44 AM
دوست عزیز،
بستگی دارد مشکل از کجا باشد. بهترین حالت این است که بردش مشکل پیدا کرده باشد. در آنصورت با تعویض برد مشکل حل خواهد شد. اگر مشکل فیزیکی پیدا کرده باشد، احتمال زنده شدنش کم است، فقط اگر شانس بیاوری و بتوانی اطلاعات روی هارد را زنده کنی.:o
اگر هاردت هنوز گارانتی دارد، سریعا ببر تعمیر، گرچه فکر نکنم ضربه خوردن جزو موارد گارانتی بشود. در غیر اینصورت بپرس در طبقات بالایی بازار رضا، تعمیرات هارد انجام می دهند.:-S
موفق باشید.

OMiD
03-19-2007, 06:57 PM
خیلی ممنون بابت کمکت !!!
در مورده بوردش بهت بگم صدای لنزش می یاد داره هارد رو می خونه ولی ویندوز نمی شناستش !
یعنی مشکل از بورده ؟

Abbass
03-19-2007, 09:21 PM
خیلی ممنون بابت کمکت !!!
در مورده بوردش بهت بگم صدای لنزش می یاد داره هارد رو می خونه ولی ویندوز نمی شناستش !
یعنی مشکل از بورده ؟

احتمال اول که همون بردش باید باشه ولی منم خودم یه هارد اکسترنال 20GBداشتم ضربه خورد یه کاریش کردم درست شد قبل از این که وصلش کنم به کامپیوتر اطرافش رو محکم فشار دادم و ویندوز بعد از چند ثانیه شناختش آخه قبلا از اینکه اطرافش رو فشار بدم وقتی می خواست بشناستش چراغش روشن می شد ولی صدای ول شدن چیزی رو میداد ایشا الله که با این کار مشکلت حل بشه . با تشکر

Jozef
03-20-2007, 12:35 PM
دوست عزیز در مورد هاردت یک امکان دیگه هم در نظر بگیر
حتما شما هم دقیقا اطلاع داری که برای تست هارد نرم افزارها و یوتیلیتی های خیلی خوبی وجود داره
چون در کل تهران شاید فقط دو یا سه مرکز واقعی تعمیر هارد وجود داره بهتره قبل از این که دست تعمیر کار بدی
اول با نرم افزارهای مخصوص تستش کنی
اگر ویندوز هاردتو نمیشناسه تحت داس و .... هم امکان تست وجود داره بیشتر نرم افزارهای حرفه ای که در مراکز
تعمیراتی استفاده میکنن تحت داس هستند حتی اگر باز هم قابل استفاده نباشه به احتمال زیاد می تونی عیب یابی
کنی

OMiD
03-20-2007, 08:13 PM
ممنون از همتون !
الان دارم هاردم رو تحت فشار قرار می دم !
بعدشم با سیستم عامل داس باهاش ور میرم !
در کل از همتون ممنونم ! مرسی ! اگه بازم درست نشد بهتون میگم ;)

Abbass
03-20-2007, 09:06 PM
ممنون از همتون !
الان دارم هاردم رو تحت فشار قرار می دم !
بعدشم با سیستم عامل داس باهاش ور میرم !
در کل از همتون ممنونم ! مرسی ! اگه بازم درست نشد بهتون میگم ;)

انشا الله که درست بشه ولی اگر نشد ما رو حتما در جریان قرار بده در ضمن اگر می تونی کابل اتصال به هارد رو هم عوض کن شاید فرجی شد. با تشکر

Jozef
03-20-2007, 09:07 PM
:o :o :o :o :o :o

امید جان حتی مارک و مدل هاردت هم به ما نگفتی ؟؟؟!!!! فقط 40 گیگ usb2 ؟؟؟

در ضمن دوست عزیز با هیچ نوع ضربه ای اطلاعات نمی پره حتی اگر له هم شده باشه
اطلاعاتش قابل بازیابیه تنها 2 عامل باعث آسیبی میشن که ممکنه اطلاعات قابل برگشت
نباشن 1 - حرارت خیلی زیاد 2 - میدان مغناطیسی خیلی قوی

Abbass
03-20-2007, 10:03 PM
:o :o :o :o :o :o

امید جان حتی مارک و مدل هاردت هم به ما نگفتی ؟؟؟!!!! فقط 40 گیگ usb2 ؟؟؟

در ضمن دوست عزیز با هیچ نوع ضربه ای اطلاعات نمی پره حتی اگر له هم شده باشه
اطلاعاتش قابل بازیابیه تنها 2 عامل باعث آسیبی میشن که ممکنه اطلاعات قابل برگشت
نباشن 1 - حرارت خیلی زیاد 2 - میدان مغناطیسی خیلی قوی

جوزف جان ممنون ولی هدف امید جان این بود که آیا درست می شه یا نه؟ با تشکر

OMiD
04-04-2007, 05:24 PM
fujisto هست مارکش دیگه اطلاعات بیشتری ازش ندارم !
فعلا که مشکلم حل نشده !
بازم ممنون عزیزان

Shahin
04-04-2007, 07:22 PM
اميد هنوز اين هاردت رو نبردي تعمير؟! hTtp://kay.smiley.free.fr/images/1187.gif

hTtp://freeshare.us/126fs4847976.gif

Abbass
04-04-2007, 10:12 PM
fujisto هست مارکش دیگه اطلاعات بیشتری ازش ندارم !
فعلا که مشکلم حل نشده !
بازم ممنون عزیزان

خوب دوست عزیز بفرستش گارانتی یکی از رفیقام هارد اکسترنالش بوردش سوخته بود فرستاد گارانتی چون گارانتیش تموم شده بود براش تعمیر کردند ولی بیشتر از 5000 هزار تومان ازش نگرفتن شما هم بفرست ایشا الله تعمیر می کنند.

OMiD
04-09-2007, 02:47 PM
ممنون از همتون دادم گارانتی گفت مشکل از سوکتش بوده !
به هر حال ممنون

Nooshin Eghbal
07-08-2010, 10:33 AM
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال 320 گیگ WD دارم که بعد از اینکه توسط یک لپ تاپ دیگر توی ویندوز حجم زیادی از اطلاعاتش جابه جا شد، دیگه توی مک بوکم نمی تونم فایلی توش کپی کنم و فایلی ازش حذف کنم ولی می تونم اطلاعاتش رو کپی کنم یک جای دیگه! انگاری read only شده. چه می شه کرد؟
مرسی

A L I R E Z A
07-08-2010, 04:50 PM
بعضی هارد ها و فلاش ها خودشون یك برنامه برای پسورد گزاری داخل حافظه بصورت built in دارند. مثلا برنامه folder security فقط كل هارد رو مخفی یا read only میكنه نه پوشه ها رو.
برنامه دیگه folder lock هست كه این برنامه بخشی به اسم move to portable داره كه میاد یه نسخه از فایلهای برنامه رو داخل هارد كپی میكنه تا وقتی به كامپیوتر دیگه زدیم بدون نصب , بشه ازش استفاده كرد ولی مشكل اینه كه تو هر سیستم باید جداگانه پسورد به این برنامه تعریف كنی .
در هر صورت اگر می‌توانید اطلاعات را بخوانید پس مشکل اتصال ندارید. چیزی که هست این است که شاید این دیسک بصورت دیفالت بصورت read only قفل شده باشد. با دکمهٔ راست موش (یا Control Click) روی پوشهٔ کل دیسک کلیک کنید و Info آن را باز کنید (این کار را با حساب administrator بکنید) و اگر بصورت read only قفل شده است، آن را تغییر دهید.

E L H A M
07-08-2010, 08:46 PM
سلام.
غیر از احتمالات ویروسی بودن اول بهتره این موارد رو چک کنین:
1- سیستم عامل مک بوک شما OS X هست، درسته؟ حالا احیانا شما توی ویندوز، هاردتون رو به صورت NTFS فرمت نکردین؟ اگه آره مشکل همینه و OS X مستقیما بدون درایور اضافه (تازه اگه موجود باشه برای هارد) نمی تونه روی NTFS داده بریزه.
2- طبق همون موردی که دوست عزیزمون اشاره کردن، چک کنین توی مک بوک که دیسک Read-Only ماونت نشده باشه.

pimipetros
11-22-2010, 04:15 PM
سلام
خسته نباشید
من یک هارد اکسترنال Transcent خریدم 1.5 ترابایت
آوردم خونه اما همون روز اول افتاد زمین و دیگه کار نداد
گارانتی هم قبول نکرد گفتن مشکل احتمالن از پورت دیتا هست و از ما کاری بر نمیاد
می خوام بدونم الان باید چیکار کنم؟ کسی جایی رو سراغ داره واسه تعمیرش؟ اصلاً تعمیر می شه؟
ممنون اگه زود منو راهنمایی کنید

alfex
11-22-2010, 10:35 PM
ساکن کجا هستین؟ به فروشندش نشون دادین؟ یا به مرکز گارانتیش؟

ahmad0311
09-04-2011, 02:22 PM
سلام امروز هارداکسترنالم را وصل کردم به رسیور دیگه کار نکرد یک فلش 4گیگ را هم به همین دستگاه وصل کردم فلشم هم دیگه کار نکرد فکر کنم برق به داخل
فلش و هاردم وارد شده دیگه اصلا کار نمیکنه لطفا کمکم کنید ممنون

H A D I
09-04-2011, 02:56 PM
فلش رو میتونید با پی سی فرمت کنید ؟
فرمت فلش تغییر نکرده ؟
توی Device Manager دیده میشه ؟
با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن میشه بهش رسید ؟

aappzz
09-14-2011, 09:41 PM
با عرض سلام و خسته نباشید

من 6 ماهه یک هارد external seagate expension 500 خریدم که هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
ولی وقتی به usb port جلوی کیس وصلش کردم دیگه هارد رو نمیشناسه با اینکه چراغش روشنه

و صدای چرخش هد می آد ولی اصلا دیتکت نمیکنه و هیچ device جدیدی رو نمیشناسه .
شرکت گارانتیش میگه ما تعمیر نداریم فقط تعویض. هزینه ریکاوری هم با خودتونه 55 تومان.
بچه های پاساژ علائدین میگن ممکنه با تعویض box درست بشه که هزینش 23 تومان و ضمانتی هم در تعمیرش نیست و اگه درست نشه دیگه گارانتیش هم باطله.
200 گیگ اطلاعات خیلی مهم دارم که اصلا علاقه ندارم کسه دیگه ای ریکاوریش کنه.
به نظر متخصصین شما من باید چی کار کنم؟؟ چند درصد احتمال تعمیر بدون ریکاوری هست؟؟
اگه مجبورم ریکاوری کنم آیا به خود شرکت ویستا رایانه بدم هارد رو؟؟ یا اینکه جایی هارد رو ریکاوری کنم که خودم بالا سر هارد باشم؟؟
واقعا تو بد شرایطی قرار گرفتم. خواهشا کمکم کنید و چند راه مختلف و مطمئن یهم پیشنهاد کنید.
ممنونم ازتون