PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سخت افزاری

techno2001
11-25-2008, 02:33 AM
سلام دوستان.
آقا من یه مشکل دارم که نمیدونم مشکلم از رممه یا از مادربورد.
مشخصات سیستم

1ماه گرفتم:
CPU:Q6600 2.4 Ghz 8mg 1066

3ماه ی میشه :
Ram:2 *1GB OCZ 800
Motherboard:GA-EP35-DS3L
POWER:430W Green
AGP:GiG 8500/ 512
آقا من وقتی رم هارو رو مادر بورد در حالت Dual-CH نصب میکنم سیستم بالا نمیاد البته بعضی وقتا که در میارم و از نو میندازم بالا میاد و مشکلی ندارم تا وقتی که رمارو درارم و جاشونو عوض کنم.اون موقع دیگه مونیتور دیگه روشن نمیشه. حتی cmos پاک میکنم و بازم بالا نمیاد.حتی رمارو برمی گردونم سر جای اولشون بازم مونیتور روشن نمیشه.باید اونقدر اینور اونور کنم که بالا بیاد.من معمولا رمارو تو CH 1 و CH 3 میندازم. حالا تو ch1 و ch3 بعد 10 20 بار اینو اونور و پاک کردن cmos بالا میاد ولی تو ch2 و ch4 اصلا بالا نمیاد.
اون وقتی هم که سیستم بالا نمیاد وقتی رم ch3 رو در میارم و رم ch1 سر جاش میمونه اون موقه بالا میاد هر دو رم و تو ch1 تست کردم هردو رم که ظاهرا با لا اودن . البته تو ch 4 هم بالا میاد. ولی تو ch2 و ch3 باید 1000 بار دراری و بندازی تا بالا بیاد. وقتی رمامو تو ch1 و ch4 میندارن بالا میاد ولی دیگه dual-ch نیستن.بعضی وقتا هم که بالا میاد تو همون صفحه ی اول گیر میکنه بازم باید جای رمارو عوض کنی تا بالا بیاد.
البته از روز اولی که مادربورد و گرفتم این مشکل و داشتم.
در ضمن بایوسم تازه آپدیت کردم.
از ساعت 11 شب تا الان که ساعت 3:30 نصف شبه داشتم با رما ور میرفتم .بیکار بودیم گفتیم جای رم هارو عوض کنیم که وقتی عوض کردم دیگه بالا نیود و تا الان الاف مون کرد.
لطفا راهنمایم کنید.

alfex
12-04-2008, 08:39 PM
با 2 تا رم از ماركاي ديگه تست كن. نا سازگاري رم و مادر برده

Sylvester
12-04-2008, 09:56 PM
عزيز سعي كن طبق ترتيبي كه توي دفترچه مادربردت گفته رم ها رو جا بزني

Abbass
12-04-2008, 11:11 PM
سلام دوستان.
آقا من یه مشکل دارم که نمیدونم مشکلم از رممه یا از مادربورد.
مشخصات سیستم

1ماه گرفتم:
Cpu:q6600 2.4 ghz 8mg 1066

3ماه ی میشه :
Ram:2 *1gb ocz 800
motherboard:ga-ep35-ds3l
power:430w green
agp:gig 8500/ 512
آقا من وقتی رم هارو رو مادر بورد در حالت dual-ch نصب میکنم سیستم بالا نمیاد البته بعضی وقتا که در میارم و از نو میندازم بالا میاد و مشکلی ندارم تا وقتی که رمارو درارم و جاشونو عوض کنم.اون موقع دیگه مونیتور دیگه روشن نمیشه. حتی cmos پاک میکنم و بازم بالا نمیاد.حتی رمارو برمی گردونم سر جای اولشون بازم مونیتور روشن نمیشه.باید اونقدر اینور اونور کنم که بالا بیاد.من معمولا رمارو تو ch 1 و ch 3 میندازم. حالا تو ch1 و ch3 بعد 10 20 بار اینو اونور و پاک کردن cmos بالا میاد ولی تو ch2 و ch4 اصلا بالا نمیاد.
اون وقتی هم که سیستم بالا نمیاد وقتی رم ch3 رو در میارم و رم ch1 سر جاش میمونه اون موقه بالا میاد هر دو رم و تو ch1 تست کردم هردو رم که ظاهرا با لا اودن . البته تو ch 4 هم بالا میاد. ولی تو ch2 و ch3 باید 1000 بار دراری و بندازی تا بالا بیاد. وقتی رمامو تو ch1 و ch4 میندارن بالا میاد ولی دیگه dual-ch نیستن.بعضی وقتا هم که بالا میاد تو همون صفحه ی اول گیر میکنه بازم باید جای رمارو عوض کنی تا بالا بیاد.
البته از روز اولی که مادربورد و گرفتم این مشکل و داشتم.
در ضمن بایوسم تازه آپدیت کردم.
از ساعت 11 شب تا الان که ساعت 3:30 نصف شبه داشتم با رما ور میرفتم .بیکار بودیم گفتیم جای رم هارو عوض کنیم که وقتی عوض کردم دیگه بالا نیود و تا الان الاف مون کرد.
لطفا راهنمایم کنید.

سلام خدمت شما دوست عزیز. شما یه رم باس 1066 هم امتحان کن مشکلت حل میشه یا یه کاری کن تک تک بنداز یه مدت کار کن بعد متوجه میشی کدوم رمت مشکل داره. با تشکر

arashm1362
12-05-2008, 10:56 PM
من هم همین مشکل رو داشتم با مادر برد abit ولی الان مادربرد و تعویض کردم و Asus گرفتم تمام مشکلات حل شد .
من دو ماهی سر کار بودم از تعویض رو گرفته تا پاور و کارت گرافیکی و تست کردن هارد و آپدین کردن بایوس و خلاصه هر کاری که فکرش و بکنی ..... #-o
بالاخره مادر برد و عوض کردم و Asus P5QE گرفتم تمام مشکلات حل شده و عالی کار میکنه . البته اگه حالا نظرش نکنم و دوباره تعطیل نشه ؟؟؟ :-"
خلاصه این بود سرگذشته من امید وارم که شما زیاد سر کار نمونی ؟؟؟!!!

Gem-i
12-06-2008, 12:28 AM
من هم حدود 7 ماهی هست سر کارم، از همون اولش هم که دیدم از گرافیک و رم نیس مطمئن شدم از مادربرد هست.

اما هنوز هم که هنوزه عوضش نکردم.

http://forum.takdownload.ir/showthread.php?t=25955

میتونید سر بزنید و ببینید.

اما تو این 6 ماه تجارب زیادی کسب کردم. آخه سه سال تمام از کامپیوتر و نت خداحافظی کرده بودم.

termo
12-06-2008, 12:59 AM
من هم همین مشکل رو داشتم با مادر برد abit ولی الان مادربرد و تعویض کردم و Asus گرفتم تمام مشکلات حل شد .
من دو ماهی سر کار بودم از تعویض رو گرفته تا پاور و کارت گرافیکی و تست کردن هارد و آپدین کردن بایوس و خلاصه هر کاری که فکرش و بکنی ..... #-o
بالاخره مادر برد و عوض کردم و Asus P5QE گرفتم تمام مشکلات حل شده و عالی کار میکنه . البته اگه حالا نظرش نکنم و دوباره تعطیل نشه ؟؟؟ :-"
خلاصه این بود سرگذشته من امید وارم که شما زیاد سر کار نمونی ؟؟؟!!!

واقعا ممنون که رفتی Asus گرفتی هم خیال خودت رو راحت کردی هم منو خوشحال. من خودم بعد از مشکل با Gigabyte از 3 سال پیش با Asus کار میکنم. سازگاری این مادر بورد واقعا محشره بخصوص با کارت های PCI.

دوستان این رو از روی تجربه میگم سعی کنید گول تبلیغات پر زرق و برق Gigabyte رو نخورید (اورکلاک بازیو، چوك‌هاي با هسته فريت و ...) .

ببخشید! شرکت بی مسئولیت هر مشکلی که مادر بورداش داره راحت میندازه گردن آپدیت بایوس یعنی چی آخه![-( یا مادربرد نزن یا با شرکت های سخت افزاری دیگه سازگاری داشته باش.

و این جمله معروف که هر گرونی بی حکمت نیست رو جدی بگیرید.

Gem-i
12-06-2008, 01:31 AM
با Termo موافقم.

بنده از روز اول با Asus کار کردم، یادش به خیر اون زمونا؛

فقط دو مدلش یادمه که باهاشون کار کرده بودم P-II و P-III 133

اون موقع تو این کار هم بودم و به چندین نفر هم Asus دادم، هرگز نارضایتی نبوده و مثل ساعت همشون کار کردن.

بمحض اینکه یه نقبی هم به گیگا زدم با اولین مشکل برخوردیم، و از بد روزگار هر دو مادربورد توی CMOS یه اشکال اساسی داشتن؛ پسورد ول معطل بود، یعنی کشک؛ با صاحباشون در میون گذاشتم و چون حرفه ای نبودن گفتن مهم نیست.

با هر دو برند مادربورد هم هارد به هارد کردیم و ASUS بهتر جواب داده؛

البته گیگا اون اوایل کارش واقعا قابل تحسین بود.

تجربۀ IWill من هم محشر بود. حرف نداشت. گرون بود اما ارزید. نظر منو راجع به Onboard کاملا عوض کرد. گرافیک Onboard اینتلش دست رد به سینۀ هیچ گیمی نزد، در حالیکه گرافیکهای رقیبش زدن. سرعت و کارایی Iwill تک بود. تک!

اما Asus، الان هم با اینکه Asus دارم و ایراد داره، اما هنوزم میگم Asus حرف اول رو میزنه

alfex
12-06-2008, 10:26 AM
ولي سرياي جديد گيگا كه مياد از سري UD اونجوري كه ميگفتن تو سمينارش چيزاي فوق العاده اي قراره باشه. البته تو تئوري.
مثلا توي pcb بردا بجاي يك انس مس (35/28 گرم) از 2 انس مس استفاده ميشه كه باعث ميشه گراندش قوي باشه.
نويزش خيلي كم ميشه و انتقال توان هم با 2برابر شدن حجم مس بهتر انجام ميگيره. البته تو لايه هاي داخليش اين تغيرو ميدن
كسي نميتونه ببينه :d

Abbass
12-06-2008, 09:57 PM
ولي سرياي جديد گيگا كه مياد از سري UD اونجوري كه ميگفتن تو سمينارش چيزاي فوق العاده اي قراره باشه. البته تو تئوري.
مثلا توي pcb بردا بجاي يك انس مس (35/28 گرم) از 2 انس مس استفاده ميشه كه باعث ميشه گراندش قوي باشه.
نويزش خيلي كم ميشه و انتقال توان هم با 2برابر شدن حجم مس بهتر انجام ميگيره. البته تو لايه هاي داخليش اين تغيرو ميدن
كسي نميتونه ببينه :d

خوب این گیگا بایت میگه اگه میخواید این چیزایه جدیدو ببینید بایدچشم بصیرت داشته باشید.:d

منم از گیگا راضن نبودم 5تا ازش آوردم 3تاش عیب پیدا کرد خود شرکتشم نتونست درستش کنه. خلاصه من 3 تا مادر بوردو خیلی قبول دارم epox و Abit و Asus که الان مادربوردم Asus p5pl2-e هستش ازشم راضیم.

Gem-i
12-06-2008, 10:30 PM
یادمون باشه،

هر جا سخن از مادربورد است(بود)، نام IWill می درخش(ی)د!

alfex
12-06-2008, 10:44 PM
مگه i will هنوزم كار ميكنه؟ من الان يه 5 سالي ميشه ديگه نديدم تبريز

Gem-i
12-06-2008, 10:54 PM
راستش نمیدونم. اگه دار فانی رو وداع هم گفته باشه روحش شاد.

عالی بود.

techno2001
12-07-2008, 09:05 PM
از همه ی دوستانی که من و راهنمایی کردن تشکر میکنم حتما به راهنمایی های شما توجه میکنم و مادر برد و عوض میکنم و از این به بعد حتماً asus میگیرم.

Gem-i
12-08-2008, 12:44 AM
فقط یادت باشه، اگر از کسی یا چیزی ایرادی دیدی، اون عیب رو تعمیم نده.

تو این دنیا همه چیز ممکنه! همه چیز.