مشاهده نسخه کامل : مشكل با هارد Sata
sabok
03-16-2007, 02:33 AM
ببخشيد من يه مشكل در مورد هارد Sata داشتم. اميدوارم بشه اينجا سوال كرد.
من دو تا هارد 250 دارم. يكي Ide و اونيكي Sata هستش.
سرعتش هارد Sata خيلي پايينه. علتش چي ممكنه باشه ؟
Keyvan
03-16-2007, 05:08 AM
سه تا توصیه دارم
1-از یک سیستم عامل استفاده کن اون هم روی هارد ساتا
2-روی هاردی (ساتا) اگر ویندوزت نصب هست برنامه های چندین اجرایی رو قرار بده مثل بازی یا نرم افزار های کاربردی
3-روی هاردی (IDE) اگر ویندوزت نصب نیست برنامه های تک اجرایی رو قرار بده مثل موسقی و فیلم
در ستاپ هم این تغییرات رو انجام بده
البته برای هر سیستمی فرق می کنه ولی حدودا شبیه هستند
IDE Configuration
ATA Combination mode/ Disable
Onboard IDE Controler/ Both
Onboard SATA Controler/ Enable
PCI IDE Busmaster /Enable
Boot from network/ OK
نکته: سرعت استفاده روی هاردی که سیستم عامل روش داره کار میکنه بیشتره
sabok
03-16-2007, 07:30 AM
شما یک کار دیگه هم انجام بده فرمت همه ی درایو های هاردت رو Ntfs کن مشکلت حل می شه . با تشکر
مرسي. ولي همه پارتيشنهام بجز درايوي كه ويندوز XP روشه NTFS هستش، اونم بخاطر احتياط بوده، اونم NTFS
كنم ؟ فعلاً ميخوام ويندوزم رو منتقل كنم روي هارد SATA. مرسي از راهنمائي هر دوي دوستان.
Abbass
03-16-2007, 01:15 PM
شما یک کار دیگه هم انجام بده فرمت همه ی درایو های هاردت رو Ntfs کن مشکلت حل می شه . با تشکر
kakihot
03-16-2007, 04:08 PM
مادر بوردت چی هست؟؟؟
sabok
03-16-2007, 09:07 PM
مشكل با راهنمائي k1n_p30 عزيز هم حل نشد.
توي Nero سرعت درايو هاش رو حداكثر 2500KBps تست ميكنه و نشون ميده.
Mainboard م هم ASROCK هستش.
اين جامپر روي هارد هم روي هردو حالت گذاشتم ولي تأثيري نكرد.
كسي پيشنهاد ديگه اي نداره؟
Abbass
03-16-2007, 09:38 PM
مشكل با راهنمائي k1n_p30 عزيز هم حل نشد.
توي Nero سرعت درايو هاش رو حداكثر 2500KBps تست ميكنه و نشون ميده.
Mainboard م هم ASROCK هستش.
اين جامپر روي هارد هم روي هردو حالت گذاشتم ولي تأثيري نكرد.
كسي پيشنهاد ديگه اي نداره؟
میگم یه کار دیگه بکن برو به سایت Maxtor اگر هاردت مکستور هستش بهد برو نرم افزار Max Blast 3 رو دانلود کن و با نرم افزار درایو هاتو پارتیشن بندی کن و همشو NTFS کن ایشاالله مشکلت حل میشه. با تشکر
sabok
03-17-2007, 09:15 AM
سلام
امروز هاردم رو آوردم سر كار. وصل كردم سرعتش عين IDE شده. اصلاً باورم نميشه.
يعني اشكال از كابل بوده يا Mainboard ؟
هارد رو آوردم خونه ولي بازم همونجوري بود ولي درست شد.
درست شد.
VIA Serial ATA Driver and Utility رو از روي سي دي نصب كردم.
البته قبلش بايوس رو هم update كردم.
سرعتش توي ويندوز هارد IDE هم عادي شد.
Abbass
03-17-2007, 09:32 PM
ولی اگر بری نرم افزار Max Blast 3 رو بگیری ضرر نمی کنی نرم افزار خوبی هستش برای پارتیشن بندی و رفع مشکل نرم افزاری هار دیسک. با تشکر
سلام
یه هارد ساتا مکستور گرفتم پدرمو در اورده
قبلا که نمیشد با هارد قدیمیم هارد به هارد کنم که 100 مگ 100 مگ کپی کردم تا شدچون ریست میشد و پارتیشن ویندوز می پرید به کل
الان سرعتم خیلی پایینه مثلا دو تا برنامه باز می کنم گیر داره .. هنگ میکنه
مثلا با تورنت دارم دانلود می کنم وقتی تو یاهو میزنم بره صفحه 360 رو باز کنه تورنتم هنگ میکنه و صفحه اینترنت اکسپلورر باز نمیشه تا تورنت رو ببندم . ......
کلا احساس می کنم کنده
دو بار ویندوز زدم باز همونه
همین ویندوز و همین برنامه ها رو دقیقا روی هارد قدیمی نصبه و خوب و عالی کار می کنه
هارد رو با HD tune تست کردم بد سکتور نداره
مین بردم giga 8I848 P هست ...
768 مگ رم دارم
دیروز بایوس رو هم اپدیت کردم ولی فرقی نکرد ..
پاورم 400 واته
از تو ستاپ هم روی auto گذاشتم و هم روی manual و ساتا رو انتخاب کردم ولی باز موقع بالا اومدن مینویسه
IDE و کنارش میزنه مکستور ساتا و ......
این طبیعیه ؟
الان سرویس پک 2 نصبه و یه انتی ویروس کسپراسکی
روی هارد قبلی هم همین ها نصب بود و چیز جدیدی توش نریختم که بگیم ویروسه چون دقیقا هارد قدیم روی این کپی شده
پارتیشن بندی رو با پارتیشن مجیک 8 تحت ویندوز ردیف کردم
دیگه واقعا اعصابم رو به هم ریخته ..
یه راهنمایی کنید
این جریان درایور چیه ؟ میگن موقع نصب ویندوز F6 بزن و .. لازمه ؟
برای این کار باید ویندوز رو دوباره بریزم ؟
اینو پس بدم یه IDE بگیرم ؟ اگه اره چه مدلی خوبه و اذیت نمیکنه
به دادم برسید که دیونم کرده
Abbass
03-19-2007, 09:14 PM
سلام
یه هارد ساتا مکستور گرفتم پدرمو در اورده
قبلا که نمیشد با هارد قدیمیم هارد به هارد کنم که 100 مگ 100 مگ کپی کردم تا شدچون ریست میشد و پارتیشن ویندوز می پرید به کل
الان سرعتم خیلی پایینه مثلا دو تا برنامه باز می کنم گیر داره .. هنگ میکنه
مثلا با تورنت دارم دانلود می کنم وقتی تو یاهو میزنم بره صفحه 360 رو باز کنه تورنتم هنگ میکنه و صفحه اینترنت اکسپلورر باز نمیشه تا تورنت رو ببندم . ......
کلا احساس می کنم کنده
دو بار ویندوز زدم باز همونه
همین ویندوز و همین برنامه ها رو دقیقا روی هارد قدیمی نصبه و خوب و عالی کار می کنه
هارد رو با HD tune تست کردم بد سکتور نداره
مین بردم giga 8I848 P هست ...
768 مگ رم دارم
دیروز بایوس رو هم اپدیت کردم ولی فرقی نکرد ..
پاورم 400 واته
از تو ستاپ هم روی auto گذاشتم و هم روی manual و ساتا رو انتخاب کردم ولی باز موقع بالا اومدن مینویسه
IDE و کنارش میزنه مکستور ساتا و ......
این طبیعیه ؟
الان سرویس پک 2 نصبه و یه انتی ویروس کسپراسکی
روی هارد قبلی هم همین ها نصب بود و چیز جدیدی توش نریختم که بگیم ویروسه چون دقیقا هارد قدیم روی این کپی شده
پارتیشن بندی رو با پارتیشن مجیک 8 تحت ویندوز ردیف کردم
دیگه واقعا اعصابم رو به هم ریخته ..
یه راهنمایی کنید
این جریان درایور چیه ؟ میگن موقع نصب ویندوز F6 بزن و .. لازمه ؟
برای این کار باید ویندوز رو دوباره بریزم ؟
اینو پس بدم یه IDE بگیرم ؟ اگه اره چه مدلی خوبه و اذیت نمیکنه
به دادم برسید که دیونم کرده
سما می تونی یه کاری بکنی نرم افزار Max Blast 3 زو بگیر و باهاش پارتیشن بندی کن بعد این جریان درایور هم اینه که اگر بخوای هارد ساتا رو به ویندوز بشناسونی باید حتما دیسکتش رو بسازی که دو تا راه وجود داره 1- سی دی مادربوردت رو بزاری و از طریق سی دی مادر بوردت اگر خودش بوت کرد و دیسکت خواست دیسکت رو بزاری تا خودش فایل ها رو بریزه روش 2- اگر سیدی مادر بوردت بوت نکرد برو داخل برنامه های سیدیت و از قسمت Via Raid یا SataRaid به قسمت Diskیا FloppySata برو و داخل پوشه بشو و همه ی برنامه هاشو کپی کن رو دیسکت . حالا وقتی F6 رو اول نصب ویندوز بزنی بعد از چند دقیقه دیسکت رو میخواد دیسکت رو بزار بعد کلید S رو بزن بعد درایور ویندوز Xp رو انتخاب کن و اینتر رو بزن تا بره مرحله ی بعد ولی دیسکت رو در نیار تا بعد از اینکه ویندوز کامل نصب شد آنموقع می تونی دسکت رو در بیاری . با تشکر
سما می تونی یه کاری بکنی نرم افزار Max Blast 3 زو بگیر و باهاش پارتیشن بندی کن بعد این جریان درایور هم اینه که اگر بخوای هارد ساتا رو به ویندوز بشناسونی باید حتما دیسکتش رو بسازی که دو تا راه وجود داره 1- سی دی مادربوردت رو بزاری و از طریق سی دی مادر بوردت اگر خودش بوت کرد و دیسکت خواست دیسکت رو بزاری تا خودش فایل ها رو بریزه روش 2- اگر سیدی مادر بوردت بوت نکرد برو داخل برنامه های سیدیت و از قسمت Via Raid یا SataRaid به قسمت Diskیا FloppySata برو و داخل پوشه بشو و همه ی برنامه هاشو کپی کن رو دیسکت . حالا وقتی F6 رو اول نصب ویندوز بزنی بعد از چند دقیقه دیسکت رو میخواد دیسکت رو بزار بعد کلید S رو بزن بعد درایور ویندوز Xp رو انتخاب کن و اینتر رو بزن تا بره مرحله ی بعد ولی دیسکت رو در نیار تا بعد از اینکه ویندوز کامل نصب شد آنموقع می تونی دسکت رو در بیاری . با تشکر
مرسی .. دمت گرم
من از سایت خود مکستور Max Blast 4 رو دانلود کردم .و اجراش کردم گفت دیسکت بذار و این کار رو کردم یه دیسکت بوت ساخت که گذاشتم و با اون بالا اومد ولی یه درایو به اسم I ساخت که فایل هاش رفت تو اون .. حالا رفت رو کامند و منتظره کاری بکنم .. من چی رو اجرا کنم که پارتیشن بندی رو شروع کنم ؟
یکی هم واقعا میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون باید باز همه هارد قدیمی رو دوباره بریزم رو این جدیده .. اونم با کلی بدبختی چون وسط کار ریست میکرد
البته راهشو یاد گرفتم .. کم کم کپی می کنم ریست نمیکنه
تو سیدی مادربرد گشتم چیزی نبود
راستی هاردم هم از مدل maxtor diamondmax 20 هست ...
پارتیشن بندیم رو هم با پارتیشن مجیک 8 کردم
حالا امیدی هست درست بشه یا بدم بعد عید یه IDE بیارن برام ؟
واقعا کلافه شدم
تو سیدی مادربرد یه چیزایی پیدا کردم
یه فایل به اسمه menu.exe رو زدم 6 5 تا گزینه داشت یکی ساتا بود که زدم فلاپی خواست که بریزه روش
حالا فردا یه ویندوز دوباره میزیزم امیدوارم حل بشه =((
Abbass
03-19-2007, 10:41 PM
ببین دوست عزیز وقتی با Max Blast 4 اومدی بالا برو روی گزینه ی دوم بعدش هار ساتا رو انتخاب کن و از دو گزینه ی مورد نظر دومی رو انتخاب کن بعد از اون انتخاب فرمت رو روی Windows Me بزار بعد Clear رو بزن تا پارتیشن هات پاک بشه و شروع به پارتیشن بندی کن و بعد از پارتیشن بندی کامل کامپیوترت رو Reset کن سی دی ویندوز رو بزار و ویندوز رو نصب کن . با تشکر
ببین دوست عزیز وقتی با Max Blast 4 اومدی بالا برو روی گزینه ی دوم بعدش هار ساتا رو انتخاب کن و از دو گزینه ی مورد نظر دومی رو انتخاب کن بعد از اون انتخاب فرمت رو روی Windows Me بزار بعد Clear رو بزن تا پارتیشن هات پاک بشه و شروع به پارتیشن بندی کن و بعد از پارتیشن بندی کامل کامپیوترت رو Reset کن سی دی ویندوز رو بزار و ویندوز رو نصب کن . با تشکر
مرسی
فردا اول یه ویندوز میزنم با درایور ببینم درست میشه یا نه
اگه نشد که دوباره پارتیشن بندی میکنم
دستت درد نکنه
Abbass
03-20-2007, 12:15 AM
مرسی
فردا اول یه ویندوز میزنم با درایور ببینم درست میشه یا نه
اگه نشد که دوباره پارتیشن بندی میکنم
دستت درد نکنه
خواهش می کنم راستی بهد از نصب ویندوزت سی دی مادر بوردت رو بزار و نرم افزار Sata Raid رو نصب کن سرعتش بهتر می شه. با تشکر
sabok
03-20-2007, 08:09 AM
جريان ريست شدن دستگاهت رو نميدونم ولي هارد من با نصب همين درايور Raid سرعتش عالي شد.
يه چيزي رو هم بگم كه وقتي ميتوني Raid داشته باشي كه دو تا هرد ساتا داشته باشي.
بنظرم نصب ويندوز با ديسكت Raid لزومي نداره. من كه اول ويندوزم رو معمولي نصب كردم و توي ويندوز
درايورش رو نصب كردم و ديدم سرعتش خوب شد.
يه چيزي رو هم تست كني، بد نيست. اگه Nero روي ويندوزت داري، سرعت درايوهات رو چك كن.
بنظر من معيار خوبيه. اگه سرعت درايوهاي هارد ساتا خيلي كم بود و در حد 2,000KB/s بود، فكر كنم
مشكلت مثل منه.
(توي nero نوع cd copy رو انتخاب كن و بعد توي tab image دكمه Test Speed رو بزن.)
اگه مشكل سرعتت با نصب درايور حل شد، بنظرم هارد ساتا خودت رو نگه دار. چون دوباره بايد
يه پولي سر بدي تا يه هارد نو بخري. من كه توي اين دو سه روز كه هاردم درست شده، مشكلي باهاش
نداشتم و سرعتش خوبه. به نصيحت k1n_p30 هم گوش كردم و 3 تا توصيش رو دارم اجرا ميكنم.
راستي ممكنه ريست شدن دستگاهت بخاطر ويروسي شدن دستگاهت باشه. استفاده از تورنت
خيلي خطريه. حتماً از Kaspersky Internet security استفاده كن كه البته موقع استفاده از تورنت بايد
Firewall اون رو disable كني تا تا پورتهاي دستگهات رو نبنده.
موفق باشي
جريان ريست شدن دستگاهت رو نميدونم ولي هارد من با نصب همين درايور Raid سرعتش عالي شد.
يه چيزي رو هم بگم كه وقتي ميتوني Raid داشته باشي كه دو تا هرد ساتا داشته باشي.
بنظرم نصب ويندوز با ديسكت Raid لزومي نداره. من كه اول ويندوزم رو معمولي نصب كردم و توي ويندوز
درايورش رو نصب كردم و ديدم سرعتش خوب شد.
يه چيزي رو هم تست كني، بد نيست. اگه Nero روي ويندوزت داري، سرعت درايوهات رو چك كن.
بنظر من معيار خوبيه. اگه سرعت درايوهاي هارد ساتا خيلي كم بود و در حد 2,000KB/s بود، فكر كنم
مشكلت مثل منه.
(توي nero نوع cd copy رو انتخاب كن و بعد توي tab image دكمه Test Speed رو بزن.)
اگه مشكل سرعتت با نصب درايور حل شد، بنظرم هارد ساتا خودت رو نگه دار. چون دوباره بايد
يه پولي سر بدي تا يه هارد نو بخري. من كه توي اين دو سه روز كه هاردم درست شده، مشكلي باهاش
نداشتم و سرعتش خوبه. به نصيحت k1n_p30 هم گوش كردم و 3 تا توصيش رو دارم اجرا ميكنم.
راستي ممكنه ريست شدن دستگاهت بخاطر ويروسي شدن دستگاهت باشه. استفاده از تورنت
خيلي خطريه. حتماً از Kaspersky Internet security استفاده كن كه البته موقع استفاده از تورنت بايد
Firewall اون رو disable كني تا تا پورتهاي دستگهات رو نبنده.
موفق باشي
سلام
راستش من هارد ساتا رو جدا نصب کردم یعنی هارد قدیمی رو باز کردم
در مورد خرید دوباره مشکلی نیست طرف دوستمه و به جای نو ورش میداره یکی دیگه میاره
ریست شدن به خاطر هارد قدیمیم بود که به توصیه یکی از دوستان اطلاعات رو کم کم انتقال دادم حل شد
ویروس هم ندارم و کسپر رو هم روی سیستمم نصب دارم و برای تورنت هم فقط پورت مورد نظر رو از ستینگ باز می کنم و دیزسبل نمی کنم
درضمن همین تورنت رو با هارد قدیمیم گرفتم تموم شد و مشکلی نداره
مطمئنم یه جوری سازگار نیست سیستم
چون مثلا نصب ویندوز و حتی نصب سرویس پک 2 روی ویندوز خیلی سریع تر از هارد قدیمیم هست مثلا با هارد قدیمی سرویس پک حدود 30 دقیقه بود ولی با این 12 13 دقیقه نصب میشه
ولی تو برنامه ها بعضی مواقع گیر میده
راستی اون درایور raid رو از کجا اوردی ..؟ تو سایت مکستور چیزی نبود گشتم
بازم میگم من میخوام هارد ساتا رو جدا ببندم و مشکل نداشته باشم
باید raid رو نصب کنم ؟
اصلا وقتی سخت افزار هامو دیتکت میکنه ساتا رو به عنوان IDE میشناسه !
sabok
03-20-2007, 10:16 AM
ايني كه ميگي هارد ساتا رو بعنوان IDE ميشناسه، يكم عجيبه.
احتمال داره از تنظيمات بايوست باشه. شايد!
درايور raid رو هم توي سي دي مادربوردم بود. ميدونم كه اصولاً نبايد ربطي داشته باشه
چون من نميخواستم و نميتونم raid داشته باشم چون دو تا هارد ساتا ندارم كه با هم raid بشن.
ولي به هر حال الكي الكي سرعت هاردم خوب شد.
يكم منوهاي بايوس ها با هم فرق داره. اگه فرصت شد، تنظيمات مال خودم رو برات مينويسم
ببين بدردت ميخوره و تأثيري داره.
( در مورد تورنت هم من تجربه كردم كه باز بودن فقط يك پورت كافي نيست و ارتباط و سرعت كامل رو بهت نميده )
sabok
03-20-2007, 11:20 AM
سه تا عكس گرفتم كه ضميمه ميكنم. اميدوارم كمكي بكنه.
مرسی
والا مال من از این چیزا اصلا نداره
تو ستاپ از این گزینه ها نیست
فقط یه جایی manual و auto داره واسه هارد ساتا که دو گزینه رو هم تست کردم فرقی نکرد باز مینویسه
IDE maxtor sata.....
یه همچین چیزی
الانم دوباره ویندوز زدم و با درایور خود مین برد که زدم تو دیسکت هم F6 زدم و با اون تست کردم فرقی نکردد
با nero هم هر بار تست می کنم سرعت رو یه چیز دیگه میده
مثلا درایو ها به ترتیب
c: 46,732 kb
d: 29,772 kb
e: 38,486 kb
f: 26,112 kb
g: 42,176 kb
h: 35,955 kb
بار دوم تست کردم تفاوت خیلی زیادی داشت
مثلا c حدود 64 و .. بود
تا 14 ام فرصت دارم تست کنم و راش بندازم اگه نه میدم ببرن یه IDE بیاره
سعی کردم با max blast 4 کار کنم نشد که نشد
میشه دقیق توضیح بدید چطور میتونم پارتیشن ها رو پاک کنم و دوباره بسازم؟
sabok
03-20-2007, 02:03 PM
اگه سرعت هايي كه توي سري دوم nero بهت نشون داده تكرار شد، پس سرعت هاردت خوبه.
شرمنده با max blast هم كار نكردم. دوستان يه توضيحي داده بودن. كمكت نكرد؟
اميدوارم در سال جديد سرعت هارد شما هم خوب بشه. ;)
موفق باشي
Abbass
03-20-2007, 09:03 PM
ببخشید اگر اطلاعاتی که دادم بهتون کمک نکرد انشا الله با هارد جدیدت دیگه مشکل نداشته باشی انشا الله سال خوبی داشته باشید. با تشکر
ممون
اگه میشه یه توضیح در مورد maxblast بدید .. نتونستم باهاش کار کنم
Abbass
03-20-2007, 10:23 PM
ممون
اگه میشه یه توضیح در مورد maxblast بدید .. نتونستم باهاش کار کنم
عزیز من که توضیح دادم وقتی نرم افزار رو از اینترنت دانلود کردی بریزش روی سی دی تا از روی سی دی بوت کنه بعد کلید F رو بزن بعد از چند لحظه چند تا گزینه میاره دومیش رو انتخاب کن و هاردت رو دوباره انتخاب کن و Next رو بزن بعد گزینه ی دوم رو انتخاب کن و از حالات مختلف فرمت حالت Windows Me رو انتخاب کن و دوباره Next رو بزن و بعدش کلید Clear رو بزن تا کل پارتیشن هاتو پاک کنه بعد با زدی کلید Add شروع کن به پارتیشن بندی بعد از اتمام کارت دوباره Next رو بزن و بعد Erase رو کلیک کن تا همه ی تغییرات ذخیره بشه بعدش Finish رو بزن وقتی تموم شد کلید Done رو اصلا نزن و کامپیو ترت رو ریست کن وشروع کن به نصب ویندوز . با تشکر
منم همین کار رو کردم ولی مثل این که هارد منو نمیشناسه !
مینویسه
unsupported drive
maxblast was unable to find my maxtor ata hard drive in your system
امیدی هست ؟ به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
همین بدم اینو ببره یه IDE بیاره بهتر نیست ؟ مگه سرعتم چقدر تفاوت داره با IDE اونم یه هارد نو
الان با این IDE قدیمی راضی ام چه برسه به جدیدش
ما هر جا پرسیدیم همه با ساتا مورد داشتن
نظر شما چیه ؟
Abbass
03-21-2007, 09:29 PM
منم همین کار رو کردم ولی مثل این که هارد منو نمیشناسه !
مینویسه
unsupported drive
maxblast was unable to find my maxtor ata hard drive in your system
امیدی هست ؟ به نظرتون چیکار باید بکنم ؟
همین بدم اینو ببره یه IDE بیاره بهتر نیست ؟ مگه سرعتم چقدر تفاوت داره با IDE اونم یه هارد نو
الان با این IDE قدیمی راضی ام چه برسه به جدیدش
ما هر جا پرسیدیم همه با ساتا مورد داشتن
نظر شما چیه ؟
میگم هاردت رو بده یه IDE بگیر حالا زیاد فرق نمی کنه چون مکس بلاست هم می شناستش بهتر هم هست کار کردن باهاش هم راحت تره. با تشکر