PDA

مشاهده نسخه کامل : شبکه های بی سیم

sunboy
03-10-2007, 12:31 PM
شبکه ها ی بی سیم می توانند به عنوا ن یک شبکه ی موثر برای گسترش دسترسی به شبکه باشد
هر چند که آنها نسبت به ا رتباط یک شبکه ی محلی مبتنی برسیم ساد ه نیستند .

شبکه های مبتنی بر سیم ساده نیستند. شبکه ها ی مبتنی بر سیم از سوئیچها و مسیز یابهایشان و ساختمانی که آنها را در بر گرفته است مخفی هستند.

روی یک شبکه ی بی سیم هر کسی می تواند به دیگری گوش دهد. حتی در محل های عمومی خارج ساختمان بنابرا ین ا ین جا یک مسئله در مورد محفوظ بودن ارتباط و مسئولیت پذیری برای استفاد ه و سرویس دسترسی مفید وجود دارد. تا سیسات استاندارد تجهیزات بی سیم هستند که غیر محتمل برای آدرس دهی رواج می یابند . همچنین قدمهای اضافی باید برداشته شود قبل از این که شبکه های بی سیم سو ئیچ شده وصل شود.

privacy :
شبکه های بی سییم از انتشارات رادیو یی استفاد ه می کنند بنابر این هر کسی با یک گیرنده ی رادیو یی قادر به شنید ن همه ی ارتباطات روی شبکه می باشد

. انتقال بی سیم می تواند مسیری را طی کند با فاصله ی حیرت انگیز و تقریبا از بیندیوارها و ساختمانها نفوذ می کند.

بزودی طرحی برای شبکه ی بی سیم با تکیه بر پروتوکلی که در آن اختفا یی مشابه با شبکه های مبتنی بر سیم

(wep) وجود دارد ایجاد می شود که در آن فرض شود که همه ی ترافیکها رمز شده است.

متاسفانه این پروتوکل اززمانی که ایجاد شده عیبی یافته است وآن عیب این است که هربرنامه ای

می تواند هنگامی که وب خاموش است Down loadشود و این کار با خواندن ارتباط رمزی

LAN بی سیم درحال توسعه که برای اطلا عات که کاملا عمومی نیست استفاد ه شود باید از کلمات رمزی اضافی همانند password و username حفاظت شده استفاده کند.

شبکه های اختفا مجازی رمز شده (***S ) و سیستم رمز گذاری لایه ی شبکه همچون
لایه ی سوکتهای امنیتی موارد معروف ومحبوب هستند.

hamid112
03-21-2007, 04:58 PM
سلام خسته نباشید من میخواستم اطلاعاتی راجع به شبکه های بیسیم دور برد مثل هتل ها یا فرودگاهها داشته باشم
آخه میخواستم برای یک خونه حدود سیصد متری یک شبکه بیسیم راه اندازی کنم ام نمیدونم چه روتری استفاده کنم که تمام محیط خونه و حیاط رو پوشش بده اگر کسی میتونه کمکم کنه بسیار تشکر میکنم