PDA

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد بهتر برای فرستادن sms مجانی

Three_Star
09-19-2008, 05:48 PM
من 1گشتی تو تاپیک فرستادن sms مجانی زدم و دیدم هیچ صحبتی از تالار شمس نشده
سایت shamswin یکی از عالی ترین و بهترین سایت های ایرانی که شما میتونید از اونجا sms مجانی بدون محدودیت بفرستید در صورتی که دیگر سایت ها محدودیت فرستادن sms دارن حداکثر 10تا
مزایای این سایت:
1-شما هر 12 ساعت میتونید 6تا sms بفرستید بدون دریافت هیچ مبلغی و یا...
2-ایمیل شما به گوشیتون متصل میشه یعنی اگر میلی برای شما بیاد مستقیمآ اون میل جدید به گوشیتون send میشه(این واقعآ عالی)
و مزایای دیگر...
اول عضو میشه بعد دیگه کار تمومه حتمآ بهتون پیشنهاد میکنم 1سری بزنید ضرر نمی کنید:d

http://www.shamswin.net

Shelman
09-19-2008, 11:25 PM
چه سایت باحالی d:

design
09-19-2008, 11:38 PM
ولی آقا یه سوال واسم پیش اومد اینجا اگه اس ام اس بدی شماره همین پسره می افته و آخر متن اس ام اس هم آدرس سایت خودش رو گذاشته خیلی تابلو یعنی من یه جورایی به این سیستم مشکوکم نه بخاطر تبلیغی که آخر متن اس ام اس میزاره بخاطر اینکه شماره تلفن خودش هست ولی smsiran یه شماره داره مخابراتی خلاصه نمی دونم فقط یه جورایی مشکوک میزنه:-/:-?/:)

Three_Star
09-20-2008, 01:43 AM
ولی آقا یه سوال واسم پیش اومد اینجا اگه اس ام اس بدی شماره همین پسره می افته و آخر متن اس ام اس هم آدرس سایت خودش رو گذاشته خیلی تابلو یعنی من یه جورایی به این سیستم مشکوکم نه بخاطر تبلیغی که آخر متن اس ام اس میزاره بخاطر اینکه شماره تلفن خودش هست ولی smsiran یه شماره داره مخابراتی خلاصه نمی دونم فقط یه جورایی مشکوک میزنه:-/:-?/:)
نه دوست من اگه دقت کرده باشی میبینی این سایت کلی عضو داره شک شما هم بی مورده چرا چون این کسی که این سایت زده شمارش توسط مخابرات دارای امکاناتی هست
دلیل دومش هم اینه میتونم بگم حدودآ من این سایتو به 20نفر معرفی کردم و اونها روزانه کلی از اون سایت اس ام اس میدن و تا الان هیچ مشکلی هم پیش نیومده من خودم هم از این سایت اس ام اس میدم
در ضمن شما میگی سایت smsiran یه شماره دیگه میندازه ببین دوست من سایت smsiran هدفش دادن sms تبلیغاتی و فروش کارت شارژ هاش ولی این سایت فقط برای فرستادن sms معمولی پس شک نکن