PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین مودم برای Adsl

roohi_rsh
09-17-2008, 12:16 AM
از اونجایی که یک پست دیگه هم بود اما حدود 1سال ازش گزشته بودوالبته اون مطالب منو رازی نکرد من این تاپیک رو زدم.

میخوام یک adsl خونگی بگیرم حداقل 64 تا 128 k
حالا میخواستم بدونم چه مودمی بگیرم با چه مارکی البته اگه قیمت هم لطف کنید ممنون میشم

راستی بیشتر از 40 هم نباشه اما در کل بگید چه مودمی برای خونه خوبه و با همین سرعت حالا اگه قیمتش هم بالا بود باز رنج قیمتو بگید:|

یه چیزه دیگه اینکه adsl +2 هم باشه هرچند فکر نمیکنم فرقی کنه اما باشه بهتره

Fariborz
09-17-2008, 02:00 AM
بالای 40 نباشه!! اگه بالای این قیمت نخواد باشه که بهتره از هر شرکتی که سرویس میگیرد مودم رو از همون شرکت تهیه کنید! چون مودم جالبی رو نمیتونید با این قیمت خریداری کنید و البته باید عرض کنم که برای یک مصرف عادی خونگی فرق خاصی هم برای شما نمیکنه! اون هم سرعت 64 - 128 !!
اگر از پارس آنلاین میخواهید ADSL تون رو بگیرید بهتون Symphony میده که بهتر از مودم بقیه شرکت های سرویس دهنده است.
بقیه سرویس دهنده ها تا اونجایی که میدونم مثل شاتل و آسیاتک و غیره بهتون یک جعبه جادویی میدن که بیشتر شبیه به قوطی کبریت هست تا مودم ADSL !! :))

من LinkSYS - Cisco رو بهتون پیشنهاد میکنم. از هر لحاظ کامله و خودم هم ازش راضی هستم.
بین 80 تا 100 هزار تومان میتونی یک مدل خوبش رو تهیه کنی.

kianshah
09-17-2008, 02:02 AM
با سلام

من Asus AM 602 را پیشنهاد می کنم. ADSL 2 هم ساپورت می کنه و
در همون رنج قیمتی مورد نظر شماست.
از لحاظ کارایی هم عالیه.

موفق باشید

roohi_rsh
09-17-2008, 12:34 PM
مرسی از جوابتون اما چون من شهرستان هستم (ساوه) میترسم یه موقعی بهم بندازن یا بیشتر از اون چیزی که من میخوام بهم بدن فرض کنید که یک مودم روتر بدن بهم که بدردمن نمیخوره من یک رایانه رو میخوام اینترنت داشته باشه نه چند تا
یکی از این ای لس پی ها d-link وزولتریکس معرفی کرده که به ترتیب 40 تا 60 تومن میگه البته میگه زولتریکس بهتر و قیمتش بالاتره
باز ممنون از جوابتون

Rasoul
09-17-2008, 02:29 PM
دوست عزیز سلام .
ضمن قبولی طاعات و عبادات باید خدمت شما بگم که .
در درجه اول سعی کن از هر جائی که میخواهی DSL بگیری مودم رو از همون شرکت تهیه کن چون بیشتر مواقع با تجهیزات اون شرکت مودم ست هست و مشکلی نداره .
در غیر اینصورت مودم های Dlink البته سری Usb نه . کارش فوق العاده هست .
بعد مودم های SMC یا Planet هم بعد نیست .

http://i33.tinypic.com/2qi44ed.jpg
http://i33.tinypic.com/jrbhc3.jpg

من خودم تو کار واگذاری خطوط DSL تو سمنان هستم و در حال حاضر از این مودم برای مشترک نصب میکنیم .
تا الان هم مرجوعی نداشته .

موفق باشید

roohi_rsh
09-18-2008, 11:14 AM
راستی این شرکت که تو ساوه هست اسمش گروه هوش های مصنوعی هست

دو نوع مودم معرفی کرده یکی tp-link است که32 تومن گفت و یکی دیگه correcess است که 35 گفت

64k گفت 12 تومن

128 گفت 17 تومن حالا به نظر شما کدومو بگیرم از یک طرف میتونم 12 بدم اما 64 هست از یک طرف هم 17 تومن که یه نمه برام مشکل ایجاد میکنه که سرعتش 128 هست

موندم یعنی 128 بدم میصرفه برام من یک کاربر خونگی هستم به نظر شما چیکار کنم

shahin007
09-18-2008, 03:50 PM
من هم D-Link مدل DSL-520T رو دارم که ازش راضی هستم. 50 تومن دادم بهش!!!!!!!
ADSL +2 رو هم ساپورت می کنه و روتر هم داره!

esi
09-18-2008, 05:04 PM
dsp جان چرا سری usb دی لینک نه....؟؟؟من الان دارم راضی هم هستم..
فقط یه مورد برای همه دئستان از محصولات us robtic در ایران به هیچ وجه استفاده نکنید.

Rasoul
09-18-2008, 08:19 PM
dsp جان چرا سری usb دی لینک نه....؟؟؟من الان دارم راضی هم هستم..
فقط یه مورد برای همه دئستان از محصولات us robtic در ایران به هیچ وجه استفاده نکنید.

اسی جان من نمیگم USB بد هست ولی اصولا تا جائی که Lan باشه کسی از Usb استفاده نمیکنه .
چون تا حدودی هم سرعتش پائین هست و هم میشه گفت قطعی زیاد داره
متوجه منظور من شدی .

بازم گفتم باید ببینی اگر میتونی مودم با تجهیزات مخابراتی شرکت ارائه دهنده سرویس ست باشه خیلی بهتر هستش .

موفق باشی عزیزم .