Mastermind
09-10-2008, 11:40 AM
سلام...
خیلی از شما احتمالا تاپیک مقایسه Intel و AMD رو که خودم زده بودم رفتین و دیدین و شاید نظر هم دادین...
اما این بار میخوام با کمک شما دوستان سه برند خبره و نوآور و معروف (به زبون خودمون، اونایی که کارشونو بلدن) در ساخت هریک از قطعات مادربورد، کارت گرافیک، رم، هارد دیسک و دی وی دی رایتر رو مشخص کنیم...
لطفا هرکی هرچی میدونه و اطلاعات داره، دوستاشو هم بی بهره نذاره...
.
.
.
.
.
فرضا اینطوری که مثلا در تولید مادربورد اول ایسوس دوم گیگا و سوم ام اس آی پیشتاز هستند... (البته این فقط یه مثال بود)
.
.
توضیح اینکه در نظر سنجی مادربورد، برندهای:
Biostar، FOXCONN و inno3D رو به خاطر تازه وارد بودنشون نذاشتم...
Intel رو به خاطر اینکه مادربورد مرجع ( بدون امکانات اضافی) برای هر چیپ به حساب میاد نذاشتم...
ASRock، DFI رو بخاطر اینکه علارغم وجودشون در این عرصه، فعالیتشون کم بوده، نذاشتم...
و در نهایت EVGA و رو بخاطر اینکه تو بازار ما نیست یا خیلی کمیاب هست نذاشتم...
اگه برند دیگه ای هم باشه که هیچ نمیشه روشون بحث کرد، چون نه اسمشون تو بازار هست و نه خودشون...
.
.
توضیح در مورد سوال نظرسنجی:
اون قسمت از سوال که از نظرها پنهان هست این مطلب رو بیان میکرد:
" **تقاضا میشود دلایلتان را نیز در قسمت پست ها عنوان فرمائید** "
.
.
به امید نتیجه گیری و اندوختن تجربه از این تاپیک برای هممون...
خیلی از شما احتمالا تاپیک مقایسه Intel و AMD رو که خودم زده بودم رفتین و دیدین و شاید نظر هم دادین...
اما این بار میخوام با کمک شما دوستان سه برند خبره و نوآور و معروف (به زبون خودمون، اونایی که کارشونو بلدن) در ساخت هریک از قطعات مادربورد، کارت گرافیک، رم، هارد دیسک و دی وی دی رایتر رو مشخص کنیم...
لطفا هرکی هرچی میدونه و اطلاعات داره، دوستاشو هم بی بهره نذاره...
.
.
.
.
.
فرضا اینطوری که مثلا در تولید مادربورد اول ایسوس دوم گیگا و سوم ام اس آی پیشتاز هستند... (البته این فقط یه مثال بود)
.
.
توضیح اینکه در نظر سنجی مادربورد، برندهای:
Biostar، FOXCONN و inno3D رو به خاطر تازه وارد بودنشون نذاشتم...
Intel رو به خاطر اینکه مادربورد مرجع ( بدون امکانات اضافی) برای هر چیپ به حساب میاد نذاشتم...
ASRock، DFI رو بخاطر اینکه علارغم وجودشون در این عرصه، فعالیتشون کم بوده، نذاشتم...
و در نهایت EVGA و رو بخاطر اینکه تو بازار ما نیست یا خیلی کمیاب هست نذاشتم...
اگه برند دیگه ای هم باشه که هیچ نمیشه روشون بحث کرد، چون نه اسمشون تو بازار هست و نه خودشون...
.
.
توضیح در مورد سوال نظرسنجی:
اون قسمت از سوال که از نظرها پنهان هست این مطلب رو بیان میکرد:
" **تقاضا میشود دلایلتان را نیز در قسمت پست ها عنوان فرمائید** "
.
.
به امید نتیجه گیری و اندوختن تجربه از این تاپیک برای هممون...