مشاهده نسخه کامل : ماوس كامپيوترم خراب شده است
aminkhan
03-09-2007, 08:22 AM
من چند مدتي است كه ماوس كامپيوترم خراب شده است . درهمين چند مدت اوايل كه كامپيوتر را روشن مي كردم ماوس به طور عادي كار ميكرد ولي بعد ازگذشت حدود 1 ساعت كار كامپيوتر غاطي مي كرد و ماوس را كه حركت ميدادي مانند اين بود كه پنجره ها را ميبستي يا راست كليك ميكردي ولي در حال حاضر ماوس كار نمي كند من هم براي امتحان كردن ويندوز را دوباره نصب كردم بعد از نصب كردن ويندوز ماوس كار ميكرد ولي بعد از چند دقيقه باز هم ماوس از كار افتاد.
masih87
03-09-2007, 09:14 PM
من چند مدتي است كه ماوس كامپيوترم خراب شده است . درهمين چند مدت اوايل كه كامپيوتر را روشن مي كردم ماوس به طور عادي كار ميكرد ولي بعد ازگذشت حدود 1 ساعت كار كامپيوتر غاطي مي كرد و ماوس را كه حركت ميدادي مانند اين بود كه پنجره ها را ميبستي يا راست كليك ميكردي ولي در حال حاضر ماوس كار نمي كند من هم براي امتحان كردن ويندوز را دوباره نصب كردم بعد از نصب كردن ويندوز ماوس كار ميكرد ولي بعد از چند دقيقه باز هم ماوس از كار افتاد.
دوست عزیز ماس را روی کامپیوتر دیگه امتحان کردی یا نه؟؟!!!!
دوم اینکه اگه USB هست توی یکی دیگه از USB PORT هات بزن اگه بازم درست نشد مشکل از ماست هست
Abbass
03-09-2007, 10:29 PM
ماوس های لیزری بیشتر این مشکل را دارن چون حسگر های ماوس لیزری خیلی حساسند شما ماوس خودتان رو به جایی که از آنجا سیستمت رو خریدی ببر و ماوست رو عوض کن.در ضمن زیر ماوسیت رو هم کامل مشکی انتخاب کن و از ضربه زدن به موس جدا خودداری کن.
Lord_TD
03-25-2007, 12:10 AM
فکر کنم ماوس پد نداشتی !! داشتی ؟؟
این یکی از دلایلی هست که ماوس خراب میشه !
منم ماوسم خراب شد همینجوری
rasool1
03-25-2007, 10:25 PM
دوست عزیز فرقی توی لیزری یا توپی بودن نمی کنه زحمت بکش چند سانتی از طرفی که نزدیک موس است سیمش را قطع کن و بعد دوباره اونو سرجاش وصل کن مشکل حل میشه مواظب باش رنگاش سر جاش وصل باشه یا علی
Lord_TD
03-25-2007, 10:39 PM
ماوست خرابه ؟؟
مطمئن هستی ؟
آخه تو میگی اول کار میکنه بعد یهو خراب میشه !!
فک کنم تو هر ماوسی بگیری همینجوری میشه !
یه ماول از رفیقت بگر نصب کن اگه قاطی کرد اونم بدون یه چیزی افتاده به جون کامپیوترت !!
تو یه سکتوری چیزی مونده پاک هم نمیشه !
enddl
03-25-2007, 10:50 PM
دوست عزیز فرقی توی لیزری یا توپی بودن نمی کنه زحمت بکش چند سانتی از طرفی که نزدیک موس است سیمش را قطع کن و بعد دوباره اونو سرجاش وصل کن مشکل حل میشه مواظب باش رنگاش سر جاش وصل باشه یا علی
همونطور که دوستمون گفتند دقیقا مشکل همیجاست .اگه خودتون نمیتونید درستش کنید ببرید پیش یه تعمیرکار . اگرم درست نشد مگه یه ماوس چنده ؟! پول یه کارت اینترنتتون رو بدید یکی بخرید جاش بزارید ! ( lol )
Lord_TD
03-25-2007, 11:23 PM
ببخشین . شرمنده !
کی گفت یکی دیگه بخره ؟
من که تمام پاسخ هارو خوندم هیچ کدوم حرف از خرید نزده بودن !!
ولی دوست من ایشون راست میگن یکی دیگه بخر !! البته اگه اونی که من گفتم نبود !
enddl
03-26-2007, 11:35 AM
ببخشین . شرمنده !
کی گفت یکی دیگه بخره ؟
من که تمام پاسخ هارو خوندم هیچ کدوم حرف از خرید نزده بودن !!
ولی دوست من ایشون راست میگن یکی دیگه بخر !! البته اگه اونی که من گفتم نبود !
من به ایشون پیشنهاد دادم اگه ماوستون درست نشد یکی بخرید ؛ مگه چیز بدی گفتم ؟!
Lord_TD
03-26-2007, 10:03 PM
نه ! به هیچ وجه !
ولی اگه مشکل از ماوس نباشه چی ؟
شما پاسخ منو خوندید ؟
Abbass
03-29-2007, 10:57 PM
دوست عزیز یه کار دیگه هم می توانی انجام بدهی اینکه اگر کامپیوترت گارانتی داره ببریش به اونجایی که کامپیوتر رو خریدی نشون بده باید برات حلش کنه . با تشکر
hormozdi
03-29-2007, 11:12 PM
دوست عزیز یه کار دیگه هم می توانی انجام بدهی اینکه اگر کامپیوترت گارانتی داره ببریش به اونجایی که کامپیوتر رو خریدی نشون بده باید برات حلش کنه . با تشکر
دوست عزیز،
این دیگه آخرین راه حله، خرید ماوس جدید یا تعمیر ماوس فعلی یا حتی تعویض یا تهیه یک پد جدید، و یا حتی تست سیستم برای عدم وجود ویروسها یا برنامه های مزاحم، پیش از این راه حل باید امتحان شوند.
موفق باشید.
Abbass
03-31-2007, 10:33 PM
دوست عزیز،
این دیگه آخرین راه حله، خرید ماوس جدید یا تعمیر ماوس فعلی یا حتی تعویض یا تهیه یک پد جدید، و یا حتی تست سیستم برای عدم وجود ویروسها یا برنامه های مزاحم، پیش از این راه حل باید امتحان شوند.
موفق باشید.
دوست عزیز ممنون خودم هم می دونم ولی گفتم سیستم رو ببره که همان جا پیشگیری کنه که اگر هم مشکلی داشت به کل حل بشه . با تشکر
davood
04-01-2007, 08:42 PM
موضوع این موس خیلی مهم شد پس بزارید منم مشکلمو بگم ---موس من نور ی هست بعضی وقتها که بهش دست نمیزنم یا ساکن نگرش داشتم نشانگرش روی صفحه مانیتور خود به خود به سمت بالا مایل به راست حرکت میکنه ---راهی داره درست بشه یا برم سومی شو بخرم؟
Abbass
04-01-2007, 10:40 PM
موضوع این موس خیلی مهم شد پس بزارید منم مشکلمو بگم ---موس من نور ی هست بعضی وقتها که بهش دست نمیزنم یا ساکن نگرش داشتم نشانگرش روی صفحه مانیتور خود به خود به سمت بالا مایل به راست حرکت میکنه ---راهی داره درست بشه یا برم سومی شو بخرم؟
دوست عزیز شما با یه موس دیگه سیستمت رو تست کن اگر بازم مشکل داشت ویندوزت رو هم عوض کن ولی اگر دوباره با این مشکل بر خوردی عیب از مادر بوردت هست وباید مادر بوردت رو عوض کنی . با تشکر
davood
04-02-2007, 02:36 PM
شما مطمینی که اشکال ممکنه از ویندوز یا مادربرد باشه:-/
Abbass
04-02-2007, 10:11 PM
دوست عزیز من که گفتم اول ماوس رو عوض کن اگر حل نشد برو سراغ ویندوز و مادر بوردت . با تشکر
davood
04-04-2007, 09:42 PM
تست کردم رو کامپیوتر دیگه هم همین طوریه:(
حالا میشه درستش کرد؟8-|
Abbass
04-04-2007, 10:20 PM
تست کردم رو کامپیوتر دیگه هم همین طوریه:(
حالا میشه درستش کرد؟8-|
خوب اگر رو سیستم دیگه هم همینطوریه موست رو ببر اونجایی که موس رو خریدی به فروشنده بگو تا برات عوض کنه اگر عوض نکرد بده تا برات تعمیر کنه.یا یک موس دیگه بخر . با تشکر
Lord_TD
04-05-2007, 01:50 PM
اشکال از مادربورد و ویندوز نیست !!!
وقتی که داخل روزنه ی زیر ماوس شما خاک میره دقتی که ماوس از اول داشته کمتر و کمتر میشه !
باید ماوس تمیز بشه !
ماوستون رو تمیز کنید و اگه پد ندارین یه پد حتما" بخرین واسش !
Abbass
04-05-2007, 10:18 PM
اشکال از مادربورد و ویندوز نیست !!!
وقتی که داخل روزنه ی زیر ماوس شما خاک میره دقتی که ماوس از اول داشته کمتر و کمتر میشه !
باید ماوس تمیز بشه !
ماوستون رو تمیز کنید و اگه پد ندارین یه پد حتما" بخرین واسش !
ممنون از راهنماییتون حالا دوست عزیز اگر با این کارها هم کارت حل نشد حتما موست رو عوض کن. با تشکر