PDA

مشاهده نسخه کامل : برگشتن از ویستا به ایکس پی

Masih60
07-26-2008, 10:36 AM
من روی لپ تاپم ویستا دارم. Home Basic. ولی میخوام به ویندوز XP برگردم. از داخل خود ویندوز که نمیشه. از همون اول که سیستم بوت میشه هم بعد از اینکه فایلهای مربوط به ویندوز رو لود کرد توی همون صفحه های اول میگه هارد شما متصل نیست (یعنی اصلا هارد رو نمیشناسه) اما وقتی با سی دی خود ویستا میام بالا مشکلی نداره و هارد رو میشناسه. فکر میکنم خود ویستا باعث بروز چنین حالتی شده. چطور میتونم به XP برگردم؟

hadi_noori
07-26-2008, 10:49 AM
سلام
من هم این مشکل را داشتم و برای حل این مشکل تقریبا 2 ماه وقت گذاشتم و یک سی دی ویندوز با یک سری تغییرات برای لپ تاپم درست کردم. البته حاضر نیستم مجانی این تلاشم را به کسی عرضه کنم. اگر خواستید می تونیم مذاکره کنیم.

Masih60
07-26-2008, 11:03 AM
ممنون! ایشالا به کمک دیگران حل میکنم.

Hamed
07-26-2008, 11:17 AM
سلام
من هم این مشکل را داشتم و برای حل این مشکل تقریبا 2 ماه وقت گذاشتم و یک سی دی ویندوز با یک سری تغییرات برای لپ تاپم درست کردم. البته حاضر نیستم مجانی این تلاشم را به کسی عرضه کنم. اگر خواستید می تونیم مذاکره کنیم.
دوست عزیز معامله و تبلیغ در این انجمن ممنوع میباشد. تکرار نفرمایید.

rouzb3h
07-26-2008, 11:55 AM
احتیاجی به دستکاری سی دی ویندوز نیست! من یک Acer Aspire 4710 دارم و دقیقا این مشکل رو داشتم.
وارد Mainboard setup بشو (معمولا با دکمه ی Del موقعی که لپتاپ روشن می شه). و نوع Hard Disk رو به IDE تغییر بده.
حالا دقیقا مطمئن نیستم که این گزینه رو کجا و با چه اسمی پیدا می کنی، ولی مطمئنم که هست.
یکم بگردی پیداش می کنی.
خبرشو بهم بده.

albaloops
07-26-2008, 12:16 PM
سلام دوست عزیز
این مشکل به خاطر وجود هارد دیسک ساتا (Sata HDD) بر روی نوت بوک شما میباشد
در سیستمهای رو میزی میتوان با استفاده از دیسک شناسایی هارد ساتا که اکثرا بر روی سی دی مادر برد وجود دارد این مشکل را حل نمود
به این صورت که بعد از ساختن دیسکت مربوطه در هنگام آغاز عملیات نصب ویندوز اکس پی کلید F6 را فشار هدید و بعد از گذشت چند لحظه از شما دیسکت را خواسته و با زدن کلید S و انتخاب ویندوز اکس پی هارد شما شناسایی میگردد

و اما نوت بوک
چون نوت بوکها فاقد فلاپی درایو هستند شما نمیتوانید از این راه استفاده کنید
ولی راهای موجود که من یه کم توضیح میدم ، انشاالله که بتونید انجام بدید ، ولی اگه نتونستید ، میتوانید با ایمیل ms@7sub7.com مستقیم با خودم ارتباط باشید

اول و ساده ترین راه که فقط در بعضی از نوت بوک ها قابل استفاده است ، مثلا در بعضی از سری نوت بوک های برند Dell یا Acer وارد ستاپ سیستم شده و در قسمت تنظیمات پیشرفته نوع هارد دیسک را از حالت ساتا به آی دی ای (Sata TO Ide) تغییر دهید یا قابلیت Raid را غیر فعال کنید ، چون نتظیمات ستاپ دستگاها با هم متفاوت هستند و قادر نیستم بیشتر توصیح بدم
اگه چنین چیزهایی در ستاپ نوت بوک شما وجود داشت مشکل شما حل خواهد شد و هارد شما را ویندوز اکس پی شناسایی میکند

و اما اگر وجود نداشت ، مانند نوت بوک های Sony
اول بگم که اصلا کار ساده این نیست و فقط افراد مسلط به کامپیوتر میتوانند انجام بدند
شما باید یک سی دی ویندوز که درایور هارد ساتا نوت بوک شما در داخل آن وجود داشته باشد بسازید
برای این کار نیاز به نرم افزاهای متوافتی دارید
که اصلیترین آن nLite 1.4.8 Final میباشد
و نیاز به درایور ساتا هارد دیسک خود یا همان دیسک شناسایی هارد رو دارید
که با استفاده از Nlite اون رو به ویندوز اضافه کنید و آن را سی دی رو نصب کنید
میدونم اصلا نفهمیدید
شما راه اول رو امتحان کنید
اگه نشد بگید تا راه دوم را کامل توضیح بدم

albaloops
07-26-2008, 12:20 PM
احتیاجی به دستکاری سی دی ویندوز نیست! من یک Acer Aspire 4710 دارم و دقیقا این مشکل رو داشتم.
وارد Mainboard setup بشو (معمولا با دکمه ی Del موقعی که لپتاپ روشن می شه). و نوع Hard Disk رو به IDE تغییر بده.
حالا دقیقا مطمئن نیستم که این گزینه رو کجا و با چه اسمی پیدا می کنی، ولی مطمئنم که هست.
یکم بگردی پیداش می کنی.
خبرشو بهم بده.

بر روی نوت بوک برای وارد شدن به Setup در هنگامی که نوت بوک رو روشن مکینید باید مداوم کلید F2 را بزنید
البته F2 برای همه صدق نمیکنه
ولی اکثرا همین هست

Masih60
07-27-2008, 11:13 AM
ممنون! متاسفانه این گزینه رو نداشت. لطفا راه دوم رو یک کم دقیقتر توضیح بدید. البته خیلی دقیق نمیخواد چون به کامپیوتر تا حدودی واردم! (:

Masih60
08-02-2008, 08:35 AM
آقا این راهنمایی چی شد؟! کس دیگه ای بلد نیست؟

albaloops
08-11-2008, 01:40 PM
سلام
واست امیل کردم
بای