PDA

مشاهده نسخه کامل : محدود شدن فوق العاده در دانلود و ...

Rasoul
06-26-2008, 03:51 PM
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز .
و مديران محترم .

من به عنوان يكي از اعضاي سابق كاربران VIP يا همان كاربران حرفه اي و در حال حاضر هم به عنوان يكي از كاربران ساده انجمن از محدود شدن كامل دانلود برنامه ها و فيلم ها ناراضي هستم .

به نظر من تم دانلود ميتونست با همون روال قبلي خودش به فعاليت خودش ادامه بده و كار كنه .

با اين كار هر User كه بخواد وارد بشه يا بخواد مثلا يه فايل 2 مگابايتي رو دانلود كنه بايد حتما عضو گروه VIP بشه و اين به نظر من اصلا منصفانه نيست و ميشه راحت گفت راه درستي براي كسب درآمد براي مديران محترم سايتي كه در حال حاضر براي خودش تو ايران يا بهتر بگم در سطح بين الملل جا باز كرده درست نيست . .
(احتمال ميدم با اين حرف يا امتياز ازم كسر ميشه يا چند روز محدود ميشم)
ولي در كل ميگم . مني كه قبلا داخل انجمن و برروي صفحه اصلي سايت پست ميدادم الان خودم نميتونم برنامه اي رو كه خودم گذاشتم رو دانلود كنم .

دوستان خودشون قضاوت كنن و بگن چنين چيزي منصفانه هست يا نه ؟

و خدمت دوست عزيزم محسن هم عرض كنم من بعد از اين از گروه كاربران مهم بيرون امدم شما به من گفتين (تا قبل از پولي شدن كاربران) اشكالي نداره هر وقت تونستي به من بگين و من نام كاربري شما رو به كاربر مهم تغيير ميدم و هنوزم كه هنوزه اين نام كاربري عوض بشه .

محسن جان دوست عزيز و همكار گرامي شما خودتون بگين مني كه از 24 ساعت شبانه روز دسته كم 18 ساعت اونم حالا 2 ساعت بالا يا پائين تر تو انجمن بودم و به قول خودت تو همه قسمت هاي انجمن هم فعال بودم چطور ميتونم با اين محدوديت گسترده ادامه فعاليت بدم .

مورد بعدي كه بايد مطرح ميشد اين بود كه من به حساب سايت مبلغي رو واريز كردم ولي متاسفانه اسمي هم حتي از من يا نام كاربري من برده نشد كه زياد مهم نيست ولي فريبرز جان (http://forum.takdownload.ir/showthread.php?t=12885&page=8) گفته بودن كه دوستاني كه حتي 1000 تومان هم كمك كردن هم مدال اهداكنندگان سايت رو هم گرفتن وهم نام كاربريشون اعلام شد .

با تشكر @};-

Rasoul
06-26-2008, 03:53 PM
اميدوارم مديران محترم ناراحت نشن از دست من .
ولي حقيقت هميشه يه كمي تلخه ...

موفق باشيد

Fariborz
06-26-2008, 04:25 PM
سلام دوست عزیز
دلیلی نمی بینیم بخواهیم دسترسی تون رو محدود کنیم! هر شخصی حق حرف زدن داره.
دوست من کلام شما کاملا متین, اما برادر من, توضیحات قبلا در تاپیک " تغییر شیوه کاری " درج شده. اگه درست میخوندید میفهمیدین که شما هم میتونین بصورت مستقیم دانلود کنین. حالا چون فایلهای حجیم رو نمیتونید دریافت کنید باید ما چوبش رو بخوریم؟
آیا این درسته که شما استفاده کنید و سنگینی و هزینه کار بروی یک شخص باشه؟
آره دوست من, حقیقت تلخه! پس ببین:
فرض میگیریم که تک دانلود اسم یکی از دوستان شماست, به مدت 2 الی 3 سال اگر با دوست تک دانلود تون برید بیرون و هزینه شام و تاکسی یا بنزین و هر چیزی رو پرداخت کنه و باز هر روز و هر شب باهاش برید بیرون و تک دانلود خرج تون رو بده این عادلانه اس؟
مسلما دوست های خوب کسانی هستن که وقتی میخوان بیرون برن یکبار یک شخص حساب کنه, یک بار هم شخص دیگری که به یک نفر فشار نیاد. البته اگه اون دوستان سو استفاده گر نباشن!!
خارج از Business این حرف رو زدم. وگرنه بر میگردیم به همون مثال شیرین سرویس های Yahoo که یک شخص از ایمیل مجانی اش استفاده میکنه و دیگری برای امکانات بیشتر و راحت تر پول پرداخت میکنه.

گویا بحث های گذشته ما رو دنبال نکردید که اینقدر قشنگ می آیید و بدون هیچ فکر کردنی ما رو زیر سوال میبرید!!

حالا که شما اینقدر با وقاحت تمام ما رو زیر سوال میبرید پس طاقت شنیدن این حرفها رو هم داشته باشید:
شخصی بود که اون زمان بخاطر واریز یک هزار تومان رفته بود بانک و مبلغش رو به حساب ما واریز کرده بود.
شخصی هم بود که پول نسبتا زیادی رو واریز کرده بود و خواستار این موضوع بود که کسی اسمش رو متوجه نشه و جایی اسمش درج نشه!
اما ارزش کار شما فقط در زدن این تاپیک بود. اون هم بصورت داد و فریاد زدن و طلب مال تون!!!
من ارزش لطف شما رو پایین نمی آرم, اما خود شما با بیان این موضوع شخصیت خودتون رو زیر سوال بردید!
رسول جان, ما تمامی Donate هایی که میشد رو داخل آرشیو نگه میداشتیم و برای این امر هم یک لیست جدا تهیه کرده بودیم که زمانی که VIP اومد بالا این اشخاص واردش بشن. از شانس بد شما همین الآن آرشیو رو دوباره Search کردم با اسمتون, دیدم بله!
تنها شخصی که اسمش از قلم افتاده بود شما بودید که بابت این موضوع از شما عذر میخوام. شاید اگر شخص دیگه ایی بود جای اینکه این عمل رو در محل عمومی انجام بده به یک پیغام خصوصی تمومش میکرد. علاقه ایی ندارم باهاتون بد صحبت کنم که جملاتی رو بگم که بیشتر از این خجالت بکشید. اما این راهش نبود دوست من.
با یک پیغام خصوصی میتونستید خیلی دوستانه این مشکل رو حل کنید.
با اینکه مبلغ واریز شده شما نصف مبلغ اشتراک VIP هست, اما ورودتون رو به VIP خوش آمد میگم. @};-

قابل توجه تمامی کاربران:
در مورد لینک های زیر 5 یا 10 مگابایت هم باید بگیم که به فکر کاربران Free هم هستیم, بزودی یکسری اقدامات رو به عمل میاریم که تا اون جایی که میتونیم کاربران گل مون اذیت نشن.

Mohsen
06-26-2008, 04:28 PM
دوست عزیز. DPS جان حتما با یاد داری این پیغامی که من برات ارسال کردم.

با سلام به شما.
قبل از هر چیزی تشکری میکنیم بابت زحماتی که در بخش کاربران حرفه ای کشیدید.
مدتیست از حضور شما در این بخش کم شده در صورت امکان دلیل موجه ای برای غیبت و عدم همکاری خود دارید اعلام کنید، تا در صورت لزوم بررسی شود.

بعداز ارسال این پیغام 3 روز فرصت می باشد برای پاسخ دادن و در نهایت تغییر شیوه ای کاریتان.

به یاد داشته باشید که بعداز بررسی و به نتیجه رسیدن به شما جواب ارسال خواهد شد.
اگر نام کاربری شما به دلایلی از بخش حذف شد بعداز نتیجه گیری مجدد فعال خواهد شد. در غیر این صورت درخواستی مبنی بر فعال سازی مجدد نام کاربریتان ارسال نفرمایید.

از همکاری شما با تک دانلود سپاسگذاریم.
مدیریت تک دانلود

و جواب شما:

mohsen jan salam
khaste nabashid bebahshid ke bedoune hamahangi raftam
man system ro dade bodam vase upgrade va dastrasi be pc va internet nadashtam
sharmande .
jobran mikonam . mail shoma ro dar 26/1 man didam .
enshalah az 27 be bad dobare satart mizanam .
alanam agar fingilish neveshtam cafinet hastam va pc farsi nadare .
bebakhshid .

و باز هم در جواب بنده:

رسول جان هر موقع بطور کامل اومدی یه PM به من بده و بگو که دیگه کامل هستی و نام کاربریت رو درست کنم ممنون.

خب من باز هم اینجا توضیح میدم به چه دلیل نام کاربری شما مجدد بازگردانی نشد.
شما زمانی که اون متن رو برای من فرستادی و بازگو کردی علت غیبت رو من در جواب گفتم در صورتی که کاملا حضور پیدا کردی به من اطلاع بده که اینکار صورت نگرفت.
و اگر هم یادت باشه 2 بار در اون تاپیک قدیمی درخواست عضویت در گروه VIP خواستار شدی که مجدد نام کاربریت رو فعال کنم.
و من هم گفتم که نیازی نیست که اینجا اعلام کنید. در حال بررسی هستم.
من تا مدتی بعد از اون پیغام. ورود و خروج شما رو درنظر داشتم تا بتونم به راحتی متوجه ادامه فعالیت شما بشم.
و متذکر هم شدم که در حال بررسی هستم و اگر هم میبینی تغییر مجددی در نام کاربری شما داده نشه واضح هستش که فعالیت در حدی نبود که مجدد نام کاربریتان تغییر کند.

دقیقا بنده در اون پیغام هم اعلام کردم:
به یاد داشته باشید که بعداز بررسی و به نتیجه رسیدن به شما جواب ارسال خواهد شد.
اگر نام کاربری شما به دلایلی از بخش حذف شد بعداز نتیجه گیری مجدد فعال خواهد شد. در غیر این صورت درخواستی مبنی بر فعال سازی مجدد نام کاربریتان ارسال نفرمایید.

رسول عزیز کاملا در جریان هستید که در تمامی مراحل تک دانلود و بنده سپاسگذار از تمامی زحامت شما بودیم.
و تا آخرین لحظه در حفظ و نگهداری شما دوست عزیز بودیم.
ولی این رو از ما طلب نداشته باشید که چرا دوباره به این گروه برگردانده نشدید.
در هر صورت کار حساب و کتابی داره که بر طبق قوانینی که در اون زمان شما هم در جریانش بودید پیش میرفتیم.

نکته مهمی رو هم اشاره کنم تمامی کاربران VIP رو هم که از قبل بودن و با اشتراکی شدن این بخش در این گروه مانده اند به محض کم شدن فعالیتشان Counter روزانه اون دسته از عزیزانی که در همکاری با ما کم کاری کنند زده خواهد شد.
این به آن معناست که حق کسانی که بابت اشتراک مبلغی رو ارائه میکنند ضایع نشود. و همینطور کسانی که در بروز رسانی صفحه اصلی پا به پای تیم به جلو حرکت میکنند. که این دسته از عزیزان از مقام بالای در تک دانلود برخوردار هستن.