مشاهده نسخه کامل : یک نرم افزار برای 2 ویندوز
alimehrabiyan
06-20-2008, 08:00 PM
سلام
من یه سوال داشتم و اون اینه که میشه 1 نرم افزار مثلا clone cd رو روی ویندوز xp نصب کنیم بعد بدون اینکه 2 باره اون رو توی ویندوز ویستا نصب کنیم ازش استفاده کنیم؟
دوست عزیز نرم افزارهایی که خودشون رو توی رجیستری ثبت نمیکنن این امکان رو دارن ولی نرم افزاری که شما نام بردید فکر نمیکنم چنین قابلیتی داشته باشه. شما میتونید از نرم افزارهای Portable استفاده کنید که نیاز به نصب ندارن.
sintax
06-20-2008, 11:26 PM
البته یه کلک رشتی میشه به اکثر نرم افزارا زد و اونا رو اجرا کرد(تقریباً 90% هم درست کار میکنن)
روش کار هم به این صورت هست که شما با ویندوز دومتون که نرم افزار توش نصب نیست برید به درایو ویندوز اولتون (مطمعناً C ) و بعد برید به Program file و بعد مسیری که اون نرم افزار رو تو ویندوز اول نصب کردید و فایل exe ش رو بزنید، با احتمال 90% باز میشه و درست هم کار میکنه، من خودم تا حالا با Clon CD امتحان نکردم ولی نرم افزارای زیادی رو اینطوری دور زدم.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
Rasoul
06-23-2008, 11:38 PM
منم با صبا جان موافقم . ولي راه حل منطقي اين هست كه شما نرم افزار رو جدا براي هر سيستم عامل نصب كني .
alimehrabiyan
06-27-2008, 01:57 PM
منم با صبا جان موافقم . ولي راه حل منطقي اين هست كه شما نرم افزار رو جدا براي هر سيستم عامل نصب كني .
ممنون از راهنمایی تخصصیتون !