PDA

مشاهده نسخه کامل : وضعیت استفاده از Adsl در ایران

KING
03-05-2007, 10:01 PM
سلام

نظرتون در مورد وضعیت ای دی اس ال در ایران چیه ؟

من خودم هم دنبال این سرویس هستم ، اگر ممکنه در مورد منطق تحت پوشش در تهران و قیمت تمامی بخش های راه اندازیش هم توضیح بدید ، من در سعادت آباد در تهران هستم ...

ممنون ... .

mse1445
03-05-2007, 10:32 PM
باید به سایت های isp ها سر بزنید تا ببینید کدوم شرکت منطقه شما رو ساپورت میکنه بعد باید درخواست بدید تا شماره شما چک کنن که امکان راهندازی این سرویس و دارید یا نه ؟ یه مبلغی بابت مودم بدید ( خودتونم میتونید بخرید ) یه مبلغی رو بابت هزینه نصب میگرین ( 5-10 تومن) بعضی شرکت ها هم نمیگیرن و هزینه شارژ ماهیانه بستکی به سرویستون داره

Hamed
03-05-2007, 10:38 PM
سلام دوست عزیز

اول این تاپیک رو کامل بخونید...احتمالا جواب یه سری از سوالاتو اونجا پیدا میکنی (یادم نیست اونجا پست دادی یا نه!!)

بحث در مورد اينترنت پر سرعت (http://www.forum.takdownload.com/showthread.php?t=120)

اگه بازم سوال برات پیش اومد بگو راهنماییت میکنیم...

پیش شمارتم بنویس...

KING
03-06-2007, 04:03 PM
میبخشید اون تاپیک رو ندیدم ، پیش شماره 2207 یا 2235

abiTALA
05-18-2007, 12:26 AM
سلام بر و بچ اينترنتی!!!

چند تا سوال داشتم...

1- الان من از Dial Up شرکت صبانت استفاده می کنم و سرعت دانلودم هم حدود 6.5 کيلوبايت هستش , آيا ارزش داره ADSL بگيرم با اين همه هزينه مودم و مخابرات و شارژ ماهيانه و ....؟؟؟ { لازم به ذکر است که کارت 100 ساعته اون 6500 تومن هستش }

2- حداکثر سرعتی که برای دانلود ميشه از ADSL گرفت چی هستش و برای کدوم شرکت هست ؟؟؟

3- آيا شرکتی هست ADSL ارائه کنه و محدوديت ماهيانه نداشته باشه ؟؟؟

4- من از اينترنت دانشگاه با سرعت 1MegaByte/sec از TakDownload دانلود می کنمم, فکر می کنيد پهنای باند اون چقدر باشه با اين ADSL هايي که گفتيد؟؟؟؟ { چون دانشکده ما از ADSL استفاده می کنه}

5- هزينه مخابرات رو يکی می تونه دقيق بگه چقدر هست ؟؟؟

6- حداقل قيمت شارژ ماهيانه برای کدوم شرکته؟؟؟

{{{ نيازمند پاسخ های شما هستم }}} با تشکر

Mohsen
05-18-2007, 01:37 AM
اول اینکه شما برای چه کاری ميخوايد از ADSL استفاده کنيد اگر برای دنلود باشه که بهتره.
دوم: اینکه سرعت ها مختلف هستش و بر اساس نيازتون ميتونيد خريداری کنيد.
سوم: الان بيشتر سرويس دهنده های ADSL بدون محدودیت ميدن مثل Pars online
هزینه مخابرات اگه منظورتون آبونمان هستش که باید بگم برای سرویس ADSL مبلغ 3000 تومان هستش.
در ضمن بگید که با این استفاده ای که از Dial Up میکنید چقدر در ماه پول تلفن میدید.
مورد آخر رو میتونید به سایت هایی که سرویس ADSL میدن مراجعه کنید.
موفق باشید...

f4l2z4d
05-18-2007, 04:12 PM
سلام بر و بچ اينترنتی!!!

چند تا سوال داشتم...

1- الان من از Dial Up شرکت صبانت استفاده می کنم و سرعت دانلودم هم حدود 6.5 کيلوبايت هستش , آيا ارزش داره ADSL بگيرم با اين همه هزينه مودم و مخابرات و شارژ ماهيانه و ....؟؟؟ { لازم به ذکر است که کارت 100 ساعته اون 6500 تومن هستش }

2- حداکثر سرعتی که برای دانلود ميشه از ADSL گرفت چی هستش و برای کدوم شرکت هست ؟؟؟

3- آيا شرکتی هست ADSL ارائه کنه و محدوديت ماهيانه نداشته باشه ؟؟؟

4- من از اينترنت دانشگاه با سرعت 1MegaByte/sec از TakDownload دانلود می کنمم, فکر می کنيد پهنای باند اون چقدر باشه با اين ADSL هايي که گفتيد؟؟؟؟ { چون دانشکده ما از ADSL استفاده می کنه}

5- هزينه مخابرات رو يکی می تونه دقيق بگه چقدر هست ؟؟؟

6- حداقل قيمت شارژ ماهيانه برای کدوم شرکته؟؟؟

{{{ نيازمند پاسخ های شما هستم }}} با تشکر

تو قزوین که من ساکن هستم 2 تا شرکت ADSL ارائه میکنه .یکی پارس آنلاین و اون یکیم صبا ! پارس آنلاین تعرفه 64 رو ماهی 19500 میگرفت ! من از صبا گرفتم ، 3 ماهه 30200 تومن میدم برام 64 وصله اما پهنای باند رو نبسته و من میتونم مثل 1 یوزر 512 ، حدود 53kbs سرعت داشته باشم اما خوب از طرفی محدودیت حجم داریم ، اما برا من زیاد مهم نیست و شبها از ساعت 3 تا 7 صبح میتونی با همین سرعت مجانی دانلود داشته باشی;;)

این هزینه مخابرات رو هم که گفتید من همون دفعه اول پرداخت کردم فکر کنم 15 تومن بود . برا دفعه اول حدود 80 تومن باید بزاری زمین(پول شارژ+مودم+مخابرات+مالیات و ...) و از دفعه های بعدی فقط شارژ ماهیانه رو میدی . به نظر من که میارزه شما 6500 میدی 100 ساعت میگیری تازه با پول تلفن همینقدر هم اگه بزاری روی پولت میشه 13000 تومن که 1 ماهه میتونی شارژ کنی که در ماه میشه 720 ساعت بدون پول تلفن ! بازم اگه سوالی بود در خدمتیم:-@

katayoon
06-09-2008, 08:45 AM
اول اینکه شما برای چه کاری ميخوايد از Adsl استفاده کنيد اگر برای دنلود باشه که بهتره.
دوم: اینکه سرعت ها مختلف هستش و بر اساس نيازتون ميتونيد خريداری کنيد.
سوم: الان بيشتر سرويس دهنده های Adsl بدون محدودیت ميدن مثل Pars Online
هزینه مخابرات اگه منظورتون آبونمان هستش که باید بگم برای سرویس Adsl مبلغ 3000 تومان هستش.
در ضمن بگید که با این استفاده ای که از Dial Up میکنید چقدر در ماه پول تلفن میدید.
مورد آخر رو میتونید به سایت هایی که سرویس Adsl میدن مراجعه کنید.
موفق باشید...

احتمالا ناف جنابعالی رو با پارس آنلاین بریدن،هی هر کی هرچی میگه تو بگو پارس آنلاین،به چیش مینازی؟

Hossien
06-09-2008, 10:18 AM
بهترین پوشش رو الان داتک تو تهران داره!
پرکاربرترین خدمات رو آسیاتک!

من یوزر آسیاتک هستم و تقریبآ سرویس دهی خوبی دارند...
برای مودم 50000 هزار تومان به صورت امانی در اختیارشون میزارید 1 ماه اشتراک رایگان هم به شما می دهند.

بعد از اتمام اعتبار نسبت به نوع اکانت شما شارژ می کنید.
(( محدودیت دانلود هم ندارید))

تا 512 هم اگه آشنا داشته باشید بهتون سرویس میدن... گواهی دانشجویی الزامیست:دی

با 128 حدود 17 - 18 ک دانلود دارید
با 256 حدود 35 - 40 ک...

www.AsiaTech.ir
www.1844.ir

Mohsen
06-09-2008, 11:47 AM
احتمالا ناف جنابعالی رو با پارس آنلاین بریدن،هی هر کی هرچی میگه تو بگو پارس آنلاین،به چیش مینازی؟

به سرویس دهی که داره.
شاید کلا سمتش هم نرفتین که اینجوری میگید.
بنده هم به هیچ عنوان هر کی هر چی میگه من نگفتم پارس.
شاید اگر شما هم مثل من دوستانی داشته باشید که هر کدام از یک شرکت متفاوت سرویس داشته باشند بهتر بتونید قضاوت کنید.

موفق باشی....

AZAD
06-09-2008, 12:29 PM
سلام
من چون خونمون غرب هست شهراد گرفتم 64/64 ماهی 14000 میشه که خوبه اذیت نکردن 48 ساعته نصب شد .

Rasoul
07-23-2008, 11:06 PM
من که دارم از پهنای 512 کیلو استفاده میکنم و بزنم به تخته تا الان بد نبوده

الان شرکتی تو ایران موفق هست که اینچند تا اصل رو رعایت کنه .

سرعت بالا
پشتیبانی
قیمت مناسب
تنوع طرح ها

Sooroosh
07-23-2008, 11:49 PM
بهترین پوشش رو الان داتک تو تهران داره!
پرکاربرترین خدمات رو آسیاتک!

من یوزر آسیاتک هستم و تقریبآ سرویس دهی خوبی دارند...
برای مودم 50000 هزار تومان به صورت امانی در اختیارشون میزارید 1 ماه اشتراک رایگان هم به شما می دهند.

بعد از اتمام اعتبار نسبت به نوع اکانت شما شارژ می کنید.
(( محدودیت دانلود هم ندارید))

تا 512 هم اگه آشنا داشته باشید بهتون سرویس میدن... گواهی دانشجویی الزامیست:دی

با 128 حدود 17 - 18 ک دانلود دارید
با 256 حدود 35 - 40 ک...

www.asiatech.ir
www.1844.ir
فکر نمی کنم بهترین پوشش مال داتک باشه چون که تنها شرکت معروفی که منطقه ی مارو داره شاتل هستش....
شاتل تا جایی که می دونم همه جارو تو تهران پوشش می ده البته مطمئن نیستم.....
راستی سرعت شاتل با 128 رو 21.5 هستش....

Sooroosh
07-23-2008, 11:53 PM
میبخشید اون تاپیک رو ندیدم ، پیش شماره 2207 یا 2235
شما زیر پوشش سلمان فارسی هستین یعنی همون منطقه ی من ....
توصیه ی من اینه که به جز شاتل از جایی نگیر چون گیرت نمیاد و شاتل هم داره دوباره پر می شه....
من 1 سالی علاف شرکتای دیگه بودم فقط به خاطر اینکه محدودیت نداشتن .....
البته از پارس آنلاین هم تونستی سرویس بگیر چون کیفیت سرویسش خیلی خوبه ....

Shelman
07-23-2008, 11:59 PM
منکه کلا سعی می کنم زیاد از سرویس های مدرن در ایران استفاده نکنم چون معولا کسانی که سرویس می دن خودشون از قابلیت های سرویس هاشون خبر ندارند و این میشه یک راه برای استفاده افراد سود جو .
در ضمن adsl تو تهران رو من خیلی بد می دونم . اولا که نویز خیلی زیاده ، ثانیا که قیمت ها خیلی متفاوته . از طرفی هم کیفیت و پشتیبانی ها خیلی ضعیفه . در ضمن 6% مخابرات هم در هیچ جای دنیا تعریف نشده .

sintax
07-24-2008, 12:42 AM
کسانی که میخان سرویس ADSL بگیرن یه سر به این سایت بزنن

www.irgoogle.ir
تو این سایت تمام شرکتهای ارائه دهنده آی دی اس ال معرفی شدن همراه با قیمت تعرفه هاشون.