مشاهده نسخه کامل : چطور بنر طراحی کنم
Azureus
05-15-2008, 09:17 AM
سلام دوستان من می خواستم بنر های Gif نمونه های همین های که توی سایت هست رو طراحی کنم .
می خواستم بدونم اینا رو چگونه و با چه نرم افزاری به راحتی میشه طراحی کرد .
یا اگه با فوتوشاپ هست ممنون میشم آموزشش رو قرار بدید .
با تشکر
Mohsen
05-15-2008, 11:29 AM
shoma mitonid be www.coffecup.com (http://www.coffecup.com) rafteh va in barnamaro download konid free hast va besorate flsh mitonid banner besazid
kevin
دوست عزیز لطفا به قوانین احترام گذاشته و فارسی تایپ کنید.
ممنونم.
lavan
05-19-2008, 08:03 AM
سلام دوست عزیز
می بخشید یه مقدار دیر جواب دادم چند روز نبودم
نرم افزارهای خیلی زیادی هستن که میتوننن به ما در درست کردن یک بنر GIF کمک کنن اما خوب با فتوشاپ خیلی راحت می تونیم بنرمون رو سفارشی تر کنیم اغلب این نرم افزارها قالب خشک و یکدستی دارند و تنها با فتوشاپ میشه هر آنچه که تو ذهنمون هست رو طراحی کنیم .
میشه گفت ما دو نمونه بنر Gif داریم ثابت و متحرک ، شما لطفا یک نمونه که براتون جالبه همین جا قرار بدین آموزششو براتون میزارم .
با تشکر
موفق باشید
@};-
AliRamazani
05-19-2008, 05:45 PM
خب با Adobe image ready هم می تونید تصاویر متحرک دربیارید.
redstars
06-07-2008, 01:24 AM
نسخه cs3 من image ready نداره !
در این نسخه حذف شده ؟
.:SENATOR:.
01-24-2009, 02:19 AM
شما ميتونيد تمام Frame هاي عکس متحرکتون رو با فتوشاپ طراحي کنيد بعد اونها رو با يکي از نرم افزار هاي ساخت GIF ترکيب کنيد و در نهايت يک عکس GIF متحرک بسازيد.
از نرم افزار هاي ساخت GIF من نرم افزار Selteco Bannershop GIF Animator 5.1.1 رو پيشنهاد ميکنم به خاطر رابط کاربري آسونش که باعث ميشه بدون آشنايي قبلي با اين نرم افزار به راحتي باهاش کار کني.
ata_kian
03-23-2010, 03:12 PM
البته با image ready آسان است با رفتن به قسمت window\animation ميتوانيد لايه لايه طراحي كنيد ولي نرم افزار Anim-FX بسيار عالي و مناسب مي باشد