PDA

مشاهده نسخه کامل : Psp ، Ps3 یا Xbox 360 مسئله این است ؟!

Shahin
05-08-2008, 06:34 PM
توضیح خواصی ندارم عنوان تاپیک گویای همه چی هست ... میخوام یکیش رو بخرم اما در این زمینه بیل میرم اساتید فن یاری بفرمایند....

فقط لطفا دلیل بیارید ممنون ... :-) @};-%%-

zendooni
05-08-2008, 10:45 PM
آخه شاهین جون، شاید بشه ps3 رو با xbox 360 مقایسه کرد اما psp قضیش جداست.
اگه میخوای همیشه همراهت باشه که psp حرف اول رو میزنه، که میشه باهاش موسیقی، فیلم و غیره رو همه جا همراه داشته باشی.

اما در مورد اون دوتا ps3 یه چیز دیگست. xbox همچین یه ریزه داغ میکنه و هنگ میزنه اما ps3 نه. و در ضمن همچین کیفیت میده توپ.

Hossien
05-08-2008, 11:11 PM
من هم دقیقآ نظر زندونی عزیز رو دارم! (( نمیدونم کدوم زندون این امکانات رو داره بگید ما هم بریم زندونی شیم!)) :دی
PSP همه جا باهاته یه چیز دیگست! بازیهاشم که تو بازار زیاده و ارزون! ولی مراقب باش هنگام خرید باکس کامل بگیری! که دوزد زیاده... من دیدم UMD طرف هم بهش فروختن! :دی

بین PS3 و XBoX 360 باید بگم سونی یه چیز دیگست! مثل هیچکس...
الان بازی براش تو ایران کمه و گرون! آینده خوبی داره .. امکاناتش هم از 360 بیشتره.
360 هم بازی هاش تو ایران زیاده هم ارزون و تقریبآ جواد شده. شخصیت 6600 داره! :دی

حالا اگه پدارم ببینه اینجا من از 360 بد گفتم 1 کیلومتر توضیح میده. نظر پدارم هم مهمه!

PedraM
05-08-2008, 11:49 PM
من هم دقیقآ نظر زندونی عزیز رو دارم! (( نمیدونم کدوم زندون این امکانات رو داره بگید ما هم بریم زندونی شیم!)) :دی
PSP همه جا باهاته یه چیز دیگست! بازیهاشم که تو بازار زیاده و ارزون! ولی مراقب باش هنگام خرید باکس کامل بگیری! که دوزد زیاده... من دیدم UMD طرف هم بهش فروختن! :دی

الان بازی براش تو ایران کمه و گرون! آینده خوبی داره .. امکاناتش هم از 360 بیشتره.

حالا اگه پدارم ببینه اینجا من از 360 بد گفتم 1 کیلومتر توضیح میده. نظر پدارم هم مهمه!

اینجا Fan Boy بازی ممنوعه حسین.بار دیگه ببینم پاک می کنم.

من خودم نه طرفدار XBox 360 هستم نه PS3.

PS3 فعلا اصلا خریدش پیشنهاد نمیشه...هزینه بالا...مگر این که برای یه سری بازی خاص مثل MGS4 خریده بشه...
ولی 360 اونقدرا هم که فکر می کنی امکاناتش کم نیست.کلا بخوای حساب کنی از نظر بخش اینترنت عملکرد XBox 360 بهتره(جدای از امکانات بخش اینترنت PS3.منظور فقط بازی کردن هست).
الان خرید XBox 360 به صرفه تره.

در مورد PSP هم الان PSP Slim توی بازار هست که 3 مدل داره...

1.Piano Pack به رنگ مشکی
2.Starwars Entertainment Pack به رنگ سفید به همراه UMD بازی Starwars
3.Daxter Pack به رنگ نقره ای به همراه یک UMD و یک مموری 1 گیگابایتی و یک UMD Movie.

اگر می خوای توی خونه بازی کنی XBox 360 بگیر عنوان های زیادی هم داره نسبت به PS3.

اما اگر یه دستگاه چندرسانه ای می خوای که دوست داری همیشه باهات باشه PSP رو پیشنهاد می کنم.البته به نظر من Piano Pack بخر که فقط دستگاه هست + باطری و شارژر.وسایل جانبی هم براش جدا بخر.یه مموری 4 گیگابایتی یا 8 گیگابایتی.در ضمن اگر از تهران قصد خرید داری من فروشگاه پرتو رو پیشنهاد می کنم.
اگر بهت گفتم پایین ترین مدل PSP رو انتخاب کنی به خاطر رنگش هست.چون اکثرا مشکی می خرن...

سوال دیگه ای بود در خدمتم.

من خودم PSP و XBox 360 دارم و می تونم توی این 2 تا کاملا راهنماییت کنم.اگر XBox 360 خواستی هم اینجا تا 2 شنبه حدودا بار میرسه از همه مدل XBox 360 داریم با قیمت های توپ که توی تهران پیدا نمی کنی...

در کل من PSP رو به خاطر حمل راحتش پیشنهاد می کنم. :d

PedraM
05-08-2008, 11:55 PM
آخه شاهین جون، شاید بشه ps3 رو با xbox 360 مقایسه کرد اما psp قضیش جداست.
اگه میخوای همیشه همراهت باشه که psp حرف اول رو میزنه، که میشه باهاش موسیقی، فیلم و غیره رو همه جا همراه داشته باشی.

اما در مورد اون دوتا ps3 یه چیز دیگست. xbox همچین یه ریزه داغ میکنه و هنگ میزنه اما ps3 نه. و در ضمن همچین کیفیت میده توپ.

XBox 360 با عرضه شدن سری جدیدش که مادربورد فالکون هست و دارای CPU های 65 نانومتری هست دیگه مشکل گرمایی نداره.
تا اواخر 2008 هم یه مادربورد دیگه روی این کنسول عرضه میشه به اسم Jasper که هم CPU و هم GPU هر دو 65 نانومتری هستن.PS3 یکی از مشکلاتی که داره لنزش هست مخصوصا مدل 40 گیگابایتی... :|

حالا خوبه PSP زودتر از XBox 360 جوات شده... :d
شما بازی خور نیستید بابا.من الان تو فکرم چطوری جنسامو بفروشم که از رو جنسام یه PS3 و Wii کش برم :))

آدم باید همه چیز رو امتحان کنه...یه بار پشت XBox 360 بشینی COD 4 بزنی دیگه Sony رو می بوسی میذاریش کنار... =))

alcapone
05-09-2008, 12:42 AM
حالا خوبه PSP زودتر از XBox 360 جوات شده... :d
آدم باید همه چیز رو امتحان کنه...یه بار پشت XBox 360 بشینی COD 4 بزنی دیگه Sony رو می بوسی میذاریش کنار... =))

اينو هستم
=))

zendooni
05-09-2008, 01:52 PM
داش پدرام چرا میزنی؟
آقا این شکلی داش پدرام گفتن پس بهتره تا 360 جدید صبر کنی. البته اگه مادربورد جدید روش خوب کار کنه که عالیه. به قولی بازی فراوان براش پیدا میشه و ارزون.

اما لا اجازه داش پدرام من تا کیس جدید 360 رو نبینم چیزی نمی تونم بگم دربارش. حالا باید دید شاید سونی هم یه راه حلی برای اون مشکلش پیدا کرد.

دوست داریم داش پدرام.

PedraM
05-09-2008, 02:23 PM
داش پدرام چرا میزنی؟
آقا این شکلی داش پدرام گفتن پس بهتره تا 360 جدید صبر کنی. البته اگه مادربورد جدید روش خوب کار کنه که عالیه. به قولی بازی فراوان براش پیدا میشه و ارزون.

اما لا اجازه داش پدرام من تا کیس جدید 360 رو نبینم چیزی نمی تونم بگم دربارش. حالا باید دید شاید سونی هم یه راه حلی برای اون مشکلش پیدا کرد.

دوست داریم داش پدرام.

نیازی به صبر نیست.همین سری جدید ها رو هم بخری ردیفه.دوست داشتی یه اینترکولر می خری یا میدی فن هاش رو برات 12 ولت کنن... :x

من خودم سری قدیمی داشتم فروختم الان با مادربورد فالکون خریدم...