PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی

MDGH
03-05-2007, 01:49 PM
سلام . من دو تا ویندوز ایکس پی رو کامپیوترم در درایو سی دارم . لطفا یکی از دوستان مرا راهنمایی کند که چگونه میتوانم یکی از این دو را بدون دردسر حذف کنم ؟ با تشکر

hormozdi
03-08-2007, 12:04 PM
دوست عزیز،
در وهله اول، نصب بیش از یک سیستم عامل بر روی یک پارتیشن کار درستی نیست و ممکن است بعدها دچار مشکل شوید. روش مستقیمی برای Uninstall کردن ویندوز وجود ندارد ولی شما می توانید بصورت زیر عمل کنید:
1-قبل از هر چیز باید تمام برنامه های نصب شده بر روی ویندوزی را که می خواهید پاک کنید را نصب زدایی کنید.
2-از داده های مهم و حیاتی موجود بر روی سیستمتان یک نسخه پشتیبان تهیه نمایید.
3- در منوی run ، فرمان msconfig را تایپ کنید. در صفحه ظاهر شده به سربرگ Boot.ini بروید. Bootloader ویندوز از اینجا قابل تغییر است. ویندوزی را که می خواهید پاک کنید از لیست انتخاب و حذف کنید. (به مسیر ویندوز دقت کنید).;)
4- سیستم را مجددا راه اندازی کنید و از ویندوز دیگر بالا بیایید. حال می توانید پوشه ویندوز مورد نظر خود را پاک نمایید.
5-اگر دو ویندوز روی یک پارتیشن نصب کرده باشید ، باید یک Documents and settings و یک Program files داشته باشید، به آن دست نزنید.
با انجام این مراحل به احتمال زیاد مشکل شما حل خواهد شد. با این وجود، تهیه نسخه پشتیبان از فایلهای ضروری خود را فراموش نکنید.;;)
موفق باشید.

soroush_a13
03-08-2007, 05:35 PM
ba arz salam man ye soal dashtam ke kamputere man bad az 60 saniye dobare reset mishe fkr konam virus dare age mishe mano rahnamaee koonid mersy

Keyvan
03-08-2007, 06:00 PM
ba arz salam man ye soal dashtam ke kamputere man bad az 60 saniye dobare reset mishe fkr konam virus dare age mishe mano rahnamaee koonid mersy

با سلام
ورود شما رو به takdownload خوش آمد میگم
فقط یک نکته لطفا فارسی نوشتن رو فراموش نکنید
که یه وقت پست شما حذف نشود
ممنون

soroush_a13
03-08-2007, 06:42 PM
ba arz salam man chetoori mitoonam farsi benevisam manz dar swed zendegi mikoonam age mishe rahnamee koonid chon baraye man moshke fond farsi peyda kanam khayli bebakhshid ke dobare pnklish neveshtam mersy

Shahin
03-08-2007, 11:21 PM
ba arz salam man chetoori mitoonam farsi benevisam manz dar swed zendegi mikoonam age mishe rahnamee koonid chon baraye man moshke fond farsi peyda kanam khayli bebakhshid ke dobare pnklish neveshtam mersy
با استفاده از اين برنامه ميتوانيد متون فنگليش رو به فارسي تبديل كنيد : http://en2fa.blogspot.com

soroush_a13
03-09-2007, 12:44 AM
سلام با تشکر از شما که به من ياد داديد چتوری فارسی بنويسم.من ميخواستم سؤال کنم که کامپيوتره منبد از هر60 ثنيه رستار ميکنه چيکار کنم مرسی

Shahin
03-09-2007, 01:09 AM
احتمالا ويروس بلستر گرفتين.

براي اينكه از كار بيوفته اول كه اون تايمرش اومد ساعت كامپيوترت 1 ساعت عقب بكش زمان ريست 1 ساعت عقب ميافته بعد آنتي ويروست رو آپديت يا اگر نداري يه آنتي ويروس دانلود كن ....

soroush_a13
03-21-2007, 12:58 AM
سلام من ميخواستم اگه ميشه در موردهtemporary internet file توضيحتی بدين و آيا بايد اون فايلهارو پاک کرد و چگونه ميشه پاک کرد با تشکر

Shahin
03-21-2007, 01:56 AM
سلام من ميخواستم اگه ميشه در موردهtemporary internet file توضيحتی بدين و آيا بايد اون فايلهارو پاک کرد و چگونه ميشه پاک کرد با تشکر
جاش اينجا نيست البته:

Tools ----» Internet Options ---» Delet ---» Temporary Internet Files ---» Delet Files

IE 7 بودها البته ....

Lord_TD
03-21-2007, 01:15 PM
شاهین چه مرامی داره !
من وقتی بازی میخوام بکنم یه مرحله که میرم سیستم به هنگ میره . هیچ جوری درست نمیشه . مجبور میشم ری استارت کنم !

اشکال چیه ؟؟