PDA

مشاهده نسخه کامل : یه خبر شاید مهم!!!

AliReza_1375
04-30-2008, 11:24 PM
با سلام به دوستان.
من الان مسنجرم رو باز کردم و دیدم که این پیام بهم رسیده:

brian_99_d (2008/04/30 02:44:49 ق.ظ): Tammy B (4/28/2008 7:13:46 PM): Sorry for the disturbing message, but this is Yahoo President Jay Russell, I am sorry to announce that Yahoo has reached its maximum number of accounts two million. If you would like to keep your account for free send this to everyone on your list. This way we can know which accounts are being used and which accounts we can delete. Send this within 8 days and your account will remain free. Once again I am sincerely sorry that I have to do this. Please start sending. Jay Russell, Yahoo Management Renee: WHOEVER DOESN'T SEND THIS MESSAGE YOUR ACCOUNT WILL BE DEACTIVATED AND IT WILL COST $10.00 A MONTH TO USE IT! SO SEND 2 EVERYONE ON YOUR LIST, RIGHT CLICK ON YOUR GROUP NAME AND CLICK SEND MESSGE TO ALL IN GROUP.....

حالا موندم چکار کنم، سند تو آل کنم!؟ یا نه اینم یکی از مسخره بازی های جدیده که طرف قصد داره یه جورایی اسپم کنه ، یا میخواد آی دی های فعال رو شناسایی کنه، یا هر قصد پلید دیگه.
از دوستانی که تجربه دارن میخوام که جواب این پست رو بدن، چون ممکنه برای خیلی های دیگه هم یه همچین پیامی ارسال شده باشه.

Hamed
04-30-2008, 11:25 PM
با سلام به دوستان.
من الان مسنجرم رو باز کردم و دیدم که این پیام بهم رسیده:

brian_99_d (2008/04/30 02:44:49 ق.ظ): Tammy B (4/28/2008 7:13:46 PM): Sorry for the disturbing message, but this is Yahoo President Jay Russell, I am sorry to announce that Yahoo has reached its maximum number of accounts two million. If you would like to keep your account for free send this to everyone on your list. This way we can know which accounts are being used and which accounts we can delete. Send this within 8 days and your account will remain free. Once again I am sincerely sorry that I have to do this. Please start sending. Jay Russell, Yahoo Management Renee: WHOEVER DOESN'T SEND THIS MESSAGE YOUR ACCOUNT WILL BE DEACTIVATED AND IT WILL COST $10.00 A MONTH TO USE IT! SO SEND 2 EVERYONE ON YOUR LIST, RIGHT CLICK ON YOUR GROUP NAME AND CLICK SEND MESSGE TO ALL IN GROUP.....

حالا موندم چکار کنم، سند تو آل کنم!؟ یا نه اینم یکی از مسخره بازی های جدیده که طرف قصد داره یه جورایی اسپم کنه ، یا میخواد آی دی های فعال رو شناسایی کنه، یا هر قصد پلید دیگه.
از دوستانی که تجربه دارن میخوام که جواب این پست رو بدن، چون ممکنه برای خیلی های دیگه هم یه همچین پیامی ارسال شده باشه.
كاملا واضحه :

FAKE

AliReza_1375
04-30-2008, 11:32 PM
آقا حامد، از پاسختون ممنونم، ولی میشه بگید از کجا فهمیدید که ساختگیه؟
آخه پیامش خیلی شک برانگیزه!:(

Mohsen
04-30-2008, 11:33 PM
دوست عزیز روزی N تا از این پیغامها به Id ها ارسال میشه.

Hamed
04-30-2008, 11:34 PM
آقا حامد، از پاسختون ممنونم، ولی میشه بگید از کجا فهمیدید که ساختگیه؟
آخه پیامش خیلی شک برانگیزه!:(
چون از اين پيغام ها براي منم اومده ولي هنوز كه آي ديم بسته نشده!!‌ :))
با خيال راحت به كارت برس هيچي نميشه!! ;)

Gem-i
05-01-2008, 12:41 AM
دوست عزیز همچین اتفاقی رو یاهو می تونه از طریق سایت و رسانه های دیگه اعلام کنه، نیازی به این کار نیست.

در ضمن تو بازار رقابت عمراً یاهو همچین کاری بکنه!

aljazeera
05-01-2008, 09:33 AM
ظاهراً اون کسی که این اسپم رو براتون فرستاده، ریاضی رو اصلاً بلد نبوده، چون تعداد کاربران ایمیل یاهو بیش از 250 میلیون نفره، نه 2 میلیون:))