PDA

مشاهده نسخه کامل : مشكل اتصال به اينترنت با استفاده ازadsl

Mahdi
03-04-2007, 09:22 PM
با سلام و خسته نباشيد، من اولين بارم هست كه ADSL ميكشم.
من يك مشكلي برام پيش اومده اون هم اينه كه نمي تونم به اينترنت با ADSL وصل بشم امروز مخابرات اون رو برام فعال كرد ولي وقتي كامپيوتر بالا مياد حدودا بايد حدودا بايد 20 دقيقه صبر كني كه درايور مودم بتونه با خود مودم اتصال برقرار كنه و بعد از اينكه تونست به مودم وصل بشه من ميتونم به اينترنت با استفاده از يك كانكشن وصل بشم.
اسم مودم من = Asus
الان اين مطلب رو دارم با اينترنت ADSL مينويسم.
خوب من بايد چي كار كنم. اين كه نشد، من هر بار كه بخوام به اينترنت وصل بشم بايد حدود بيست دقيقه صبر كنم....
چي كار كنم؟

Q.SiN
03-04-2007, 11:45 PM
- احتمالا مشکل از ویندوزتون باشه " صریح ترین مشکل"
- مودم رو از طریق Lan متصل کنید به جای Usb
- از سرویس دهنده بخواین تا براتون نصب کنه .

Mahdi
03-05-2007, 05:51 AM
ويندوز كه مشكلي نداره
ولكن منظورتون چي هست؟ مگر ميشه كه مودم Usb رو از طريق كارت شبكه وصل كرد؟ من داخل خونه هستم و در كافي نت يا جاي ديگه اي هم نيستم.
مگر كابل Dsb رو ميشه به كارت شبكه وصل كرد؟ مشكلي پيش نمياد؟

masih87
03-05-2007, 05:58 AM
Q.SiN راست میگه احتمالا مشکل ویندوزته
2.خوب اگه مطمئنی که ویندوزت درسته باید یه بار درایور مودمه ADSL را پاک دوباره نصب کنی
3.اگه بازم کار نداد پشت مودمت باید یه پرت شبکه باشه باید اونا با کابل شبکه به کارت شبکه مودمت وصل کنی و دیگه باید کار بده
4. اگه کار نداد دیگه فکر کنم مشکل از مودمته

البته من خودم حدود 1 سال پیش ADSL در ایران داشتم و حدود 6 ماهی هست که ایران نیومدم و با مودمه ADSL هم کار نکردم چون اینجا من از AP دانشگاه با Wireless وصل میشم ممکنه بقیه بتونن بیشتر کمکت کنن
---------------
راستی من خودم اون موقع کاراما میکردم و به سرویس دهنده کاری نداشتم چون تا می خواستن بیان یه 1 الی 2 روز طول می کشید ولی خوب اگه بخوای با LAN وصل بشی باید DNS Address را داشته باشی و چند تا چیزه دیگه به سرویس دهندت زنگ بزن و بگو پشت تلفن بت بگه چی کار کنی البته اگه بلد باشی من خودم چون 6 سال پشته سر هم تاببستونا میرفتم برا کارا شبکه کشی از طرف شرکته عموم برام آب خوردن بود ولی تو را نمی دونم :D

Mahdi
03-05-2007, 07:23 AM
پس براي اتصال به كارت شبكه نياز به كابل شبكه هم هست؟
Ok

x-boy
03-05-2007, 12:18 PM
اگه مودمت لن داره با لن وصل شو
براي اتصال به كارت شبكه بايد كابل رو كه همراه مودم هم هست داشته باشي

Q.SiN
03-05-2007, 03:41 PM
فکر کنم جوابتون رو دوستان دادند.
موفق باشید.

Shahin
03-05-2007, 04:02 PM
با سلام و خسته نباشيد، من اولين بارم هست كه ADSL ميكشم.
من يك مشكلي برام پيش اومده اون هم اينه كه نمي تونم به اينترنت با ADSL وصل بشم امروز مخابرات اون رو برام فعال كرد ولي وقتي كامپيوتر بالا مياد حدودا بايد حدودا بايد 20 دقيقه صبر كني كه درايور مودم بتونه با خود مودم اتصال برقرار كنه و بعد از اينكه تونست به مودم وصل بشه من ميتونم به اينترنت با استفاده از يك كانكشن وصل بشم.
اسم مودم من = Asus
الان اين مطلب رو دارم با اينترنت ADSL مينويسم.
خوب من بايد چي كار كنم. اين كه نشد، من هر بار كه بخوام به اينترنت وصل بشم بايد حدود بيست دقيقه صبر كنم....
چي كار كنم؟

اگر جواب دوستان هم نتونست مشكلتون رو حل كنه به نظرم بهترين و سريعترين راه تماس با پشتيباني ISP هست كه ازش اينترنت گرفتين ...

Mahdi
03-05-2007, 07:15 PM
من با Isp هم تماس گرفتم ولي راهنمايي هاي ايشون هم كار ساز نبوده اند.

Shahin
03-05-2007, 07:46 PM
من با Isp هم تماس گرفتم ولي راهنمايي هاي ايشون هم كار ساز نبوده اند.
غلط ميكنن مسئولن ... زنگ بزن دوتا عربده بكش ببين چطوري كمكت ميكنن ... ! hTtp://www.clanforen.de/clanforen/images/smilies/ugly/ugly_basher.gif

mse1445
03-05-2007, 07:52 PM
عزیز من مودمت ایسوز 602 ست ؟

توش دو تا کابل داری یکی کابل usb و یکی هم کایل شبکه ( lan) شما برای اینکه ارتباط خیلی راحتر و بی درسر داشته باشی کابل لن تو باید وصل کنی و از کابل usb هم استفاده نکن . البته باید مادربرد شما خروجی لن داشته باشه اگر داشت که بزن و استفاده کن اگرم کامپیوترت همچین خروجی نداره باید یه کارت شبکه تهیه کنی و روی مادربردت نصب کنی قیمتی هم نداره 5500 هستش

f4l2z4d
03-31-2007, 01:52 AM
عزیز من مودمت ایسوز 602 ست ؟

توش دو تا کابل داری یکی کابل usb و یکی هم کایل شبکه ( lan) شما برای اینکه ارتباط خیلی راحتر و بی درسر داشته باشی کابل لن تو باید وصل کنی و از کابل usb هم استفاده نکن . البته باید مادربرد شما خروجی لن داشته باشه اگر داشت که بزن و استفاده کن اگرم کامپیوترت همچین خروجی نداره باید یه کارت شبکه تهیه کنی و روی مادربردت نصب کنی قیمتی هم نداره 5500 هستش

کاملا درسته ! اما 1 نکته کوچولو اگه پورت اترنت (لن) آن برد هست از تو ست آپ اولیه باید فعالش کنی (معمولا نیست)

Mahdi
04-28-2007, 01:10 PM
دوستان مشكلم رو فهميدم.
مشكل از كابل برق همسايه ما هست كه دور سيم تلفن ما پيچيده! و نميذاره كه مودم اتصال رو برقرار كنه.