PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با ویندوز

paymon2008
04-09-2008, 10:18 AM
سلام.من ویندوزم یه مشکلی پیدا کرده که وقتی به my computer میرم و میخوام وارد یه هارد بشم در یک پنجره دیگه باز میشه البته در folder option تنظیمات بهم نخورده و این مشکل فقط در my computer هستش و یه مشکل دیگه اینکه وقتی به folder option و show hidden را میزنم تا فایلهای مخفی نمایش داده شوند هیچ چیز نمایش داده نمیشه و این گزینه عمل نمیکنه. من ویندوز رو عوض کردم و دوباره نصب کردم ولی همین مشکلات هنوز باقیه دلیلش چیه و باید چی کار کنم؟

hamedb2003
04-09-2008, 11:05 AM
برای فایلهای هیدن میتونین این کار رو بکنید:

از run command برنامه regedit رو باز کنید

در آدرس زیر :

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVirsion\Explorer\Advanced

یک متغیر DWORD با نام Hidden پیدا می کنید(اگه نیست یا نوعش فرق میکنه ، اون رو پاک کنید و یه جدید بسازید) base رو hexadecimal بگذارید و مقدار اون رو مساوی 1 قرار بدید و اون رو save کنید.
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/6ca84d0b0c.jpg
از این به بعد فایل های هیدن نمایش داده میشن.
برای فایلهای مخفی سیتمی هم متغیر ِ DWORD با نام SuperHiddenرو مساوی 1 قرار بدی
و برای نشون دادن فرمت فایلها هم باید HideFileExt رو مساوی 0 قرار بدین

در مورد اون یکی مشکل هم تنها چیزی که به ذهن من میرسه یه ویروس که با فایل اوتورانی که ایجاد کرده باعث این مشکل میشه

amir_aa127
04-09-2008, 11:50 AM
با سلام.
از يكي از هاردات backup بگير.بعد فرمتش كن.اگه درست نشد سعي كن يه سي دس ديگه ي ويندوز بگيري و ويندوز رو دوباره بريز.

paymon2008
04-09-2008, 01:34 PM
یه مشکلی که بهش پی بردم اینکه که تغییرات save نمیشه. مثلا در registery وقتی تغییری اعمال میکنم هیچ تغییری نمیکنه و به حالت اول برمیگرده و ویندوزم عوض کردم ولی فرقی نکرد امکانش هست ویروسی شده باشه؟

VIIZ
04-09-2008, 05:45 PM
بعید نیست که ویروسی شده باشه!!/:)
یادم میاد ویندوز یکی از دوستام هم همین جوری شده بود ولی درایو C رو فرمت کرد و از اول ویندوز ریخت و همه چی ردیف شد.

برنامه Microsoft Malicious Software Removal Tool 1.40 رو امتحان کن( یه فایل exe هست که معروفترین و خطرناکترین ویروسها رو شناسایی و نابود میکنه؛ احتیاج به Install هم نداره)، حداقل اگه کمک نکنه ضرر هم نداره:

http://download.microsoft.com/download/4/a/a/4aa524c6-239d-47ff-860b-5b397199cbf8/Windows-KB890830-V1.40.exe

Fariborz
04-09-2008, 06:21 PM
اگه بعد از راهنمای دوستان مشکلت حل نشد.
یک آنتی ویروس درست حسابی نصب کن و برو تو Safe Mode بیا بالا و Scan کن هاردت رو.

paymon2008
04-10-2008, 09:43 AM
من یه مشکل دیگه دارم که yahoo messenger را باز میکنم و ایدیم را وارد میکنم ولی وقتی sing in رو میزنم نرم افزار کلا بسته میشه. نمیدونید چی کار میتونم بکنم؟

Fariborz
04-10-2008, 09:45 AM
دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم جای حل کردن این مشکلات فقط ویندوزتون رو عوض کنید.
چون اینطور که میگید تاریخ انقضاء ویندوزتون سر رسیده... #-o

paymon2008
04-10-2008, 11:13 AM
از راهنمایی شما متشکرم.
مشکل فهمیدم چیه. از این قرار که در درایو f یه فایلی هست که وقتی درایو را باز میکنم اونم فعال میشه و باعث میشه ویندوز دچار مشکل بشه و همچنین yahoo messenger را خراب کنه و بهترین روش همین هست که تمام hard را فرمت کنم . خیلی ممنون . خداحافظ

paymon2008
04-11-2008, 04:22 PM
نهههههههه خداحافظ نه:d
عجب گيري کردم به خدا. من همه اطلاعات هارد پارک کردم و ريختم روي flash memory و هارد را فرمت کردم و همه چي درست شد ولي دوباره که memory را گذاشتم دوباره آلوده شد. اولشم که فعال ميشه يه error ميده و يه خطاي مينويسه که به نظرم الکيه ولي مينويسه که خطا يک مشکل در بخشي از رم مموري داره. به نظر شما واقعا بايد چه کرد؟ آنتي ويروسم پيداش نکرد:(
هم با eset چک کردم هم با ابزار microsoft که گفتید.چی کار کنم؟؟؟؟:((

hamedb2003
04-11-2008, 05:10 PM
برای جلو گیری از نصی شدن دوباره ویروس باید وقتی که مموری رو وصل کردی یه مدت کلید شیفت رو نگه دار تا فایل اتوران اجرا نشه(برا ی اطمینان تا موقعی که پنجره Autoplay باز شه) بعد از توی مای کامپیوتر روی فلاش مموریت راست کلیک کن و گزینه open رو بزن ، Folder Optionبزن که فایلهای هیدن رو نشون بده ، الان تو روت فلشت باید یه فایل با اسم :Autorun.inf رو با نوت پد باز میکنی. آدرس فایلهای مربوط به ویروس توی این فایل هست. این فایل و فایلهایی که آدرسشون تو اوتوران بود رو پاک کن.

این طوری از روی مموری پاک میشه . امیدوارم بتونی کامپیوترت رو درست کنی

paymon2008
04-11-2008, 05:48 PM
یه مشکلی هست که فایلهای hidden را نمیتوان نمایش داد از این نظر هم ویندوز دچار مشکل کرده:( و در درجیستری تغییرات اعمال نمیشه
ولی از توی nero رفتم فایل را پیدا کردم یه فایل notepad که به نام autorun که درست گفتید و یه فایل دیگه هم کنارش هست که ms-dos application هست ولی هر کار میکنم پاک نمیشه یعنی پاک میشه دوباره میاد.
حالا همه هارد رو فرمت کنم و اون کاری که شما گفتید بکنم ببینم درست میشه یا نه.مرسی

paymon2008
04-11-2008, 07:01 PM
من دیگه واقعا موندم. همه هارد را فرمت کردم دوباره ویندوز را نصب کردم دوباره ویروسی شد.اصلا موندم این از کجا میاد اخه. وقتی هم فعال میشه در بالا مینویسه xyw9tmdj.com -application error
و متنش اینه
the instruction at '0x10011fat' refrenced memory at '0x000000ff'. the memory could not be 'read'
click on ok to terminate the program.
شما اینو دیده بودید؟

OMiD
04-11-2008, 07:10 PM
یه مشکلی هست که فایلهای hidden را نمیتوان نمایش داد از این نظر هم ویندوز دچار مشکل کرده:( و در درجیستری تغییرات اعمال نمیشه
ولی از توی nero رفتم فایل را پیدا کردم یه فایل notepad که به نام autorun که درست گفتید و یه فایل دیگه هم کنارش هست که ms-dos application هست ولی هر کار میکنم پاک نمیشه یعنی پاک میشه دوباره میاد.
حالا همه هارد رو فرمت کنم و اون کاری که شما گفتید بکنم ببینم درست میشه یا نه.مرسی
اینجور که من از نوشته های شما برداشت کردم ( البته خودم هم این مشکل رو داشتم ) شما 100 % باید آنتی ویروس MacAfee Enterprise رو نصب کنید و آپدیت کنید تا تمام این فایل ها autorun رو برای شما حذف کنه !
دیگه هم نیازی به نصب مجدد ویندوز ندارید .

hamedb2003
04-12-2008, 07:33 PM

منظور من بعد از نصب دوباره ویندوز بود موقعی که ویروسی نیست.
اگه با چیزایی که امید جان گفت مشکلت حل نشد یه دفعه دیگه امتحان کن

amirkhan2333
04-19-2008, 05:25 PM
salam aziz
moshgel shoma be khatere ine ke az cd win ke shoma estefadeh mikonid registery moshgel dareh va darkhast mikonam ke az cd dige estefadeh konid hatman movafgh mishid

age chizi ham roye wine shoma save nemishe shayad be khatere estefadeh az software ast ke bad az restart win , on file ha pak mishavad

mesle software haeee ke restore

movafagh bashid
amirkhan

Hossien
04-20-2008, 01:02 AM
سلام.من ویندوزم یه مشکلی پیدا کرده که وقتی به my computer میرم و میخوام وارد یه هارد بشم در یک پنجره دیگه باز میشه البته در folder option تنظیمات بهم نخورده و این مشکل فقط در my computer هستش و یه مشکل دیگه اینکه وقتی به folder option و show hidden را میزنم تا فایلهای مخفی نمایش داده شوند هیچ چیز نمایش داده نمیشه و این گزینه عمل نمیکنه. من ویندوز رو عوض کردم و دوباره نصب کردم ولی همین مشکلات هنوز باقیه دلیلش چیه و باید چی کار کنم؟

سلام دوست عزیز

این مشکلی است که چند وقتی است توسط یه ویروس با سطح خطر متوسط رو به بالا به قول شرکت نورتون پخش شده ! تو ایران بهش می گن ویروس فولدر آپشن:d
ناراحت نشو 1 انتی ویروس قوی مثل AVG یا Norton360 نصب کنی حل میشه. بهتر قبلش ویندوزتو عوض کنی درایو دیلیت کن بعد مجدد بساز بده NTFS سنگین بعد آنتی ویروس رو آپدیت کن بده پدر ویروس رو در بیاره.

من خودمم دچار این مشکل شدم این کارو کردم حل شد. امیدوارم شما هم مشکلت حل بشه.

vr2007
04-22-2008, 11:58 PM
آقا بذار من همه چی رو برات حل کنم. چون من خودم هم به این مشکل برخورده بودم. همه اینا کار یه ویروس به نام kavo هست. برای حذف اون این برنامه پایینی رو دانلود کن و بعد ویندوز رو ریستارت کن و برو تو حالت safemode و اونجا هرچی مموری که موقع ویروسی بودن کامپیوتر بهش وصل کرده بودی همه اونا رو به کامپیوتر وصل کن. چون الان همه اونا ویروسی اند و اگه الان ویروس رو از روشون حذف نکنی دفعه بعد که وصلشون کنی دوباره کامپیوترت ویروسی میشه. بعد این برنامه رو اجرا کن و روی دکمه ای که عکس پاندا داره کلیک کن. ویروس رفت...:d

فقط یادت باشه قبل از رفتن به safemode فایل رو از حالت فشرده باز کنی و پیشنهاد میکنم که اونو تو desktop قرار بدی که دسترسی به اون راحت بشه.

http://rapidshare.com/files/109619081/kavo_killer.zip.html