مشاهده نسخه کامل : چه سخت افزاری بخرم؟
falcon
03-04-2007, 03:27 PM
سلام خدمت دوستان :
من میخواستم کامپیوترم اپدیت کنم- به نظر شما چه سخت افزاری الان بگیرم که هم قیمت بالایی نداشته باشه و هم کارایی خوبی داشته باشه؟ لطفا نظرتون راجع به کارت گرافیک و مادربورد و سی پی یو بفرمایید؟
Parham
03-04-2007, 03:42 PM
باید بیشتر توضیح بدید دوست عزیز ... اول اینکه انتظار شما از سیستم چی هست و چه کار هایی را انجام میدید... سقف بودجه شما و سیستم فعلی برای به روز رسانی هم مشخص شود
falcon
03-04-2007, 07:16 PM
ممنون
کارت گرافیک و سی پی یو و مادربوردم که خیلی قدیمیه و فکر کنم باید عوض شه. البته رم هم اضافه کنید.
سی پی یو : pentium 4,intel 2.4 GHZ
کارت گرافیک : radeon 7500
سقف بودجه را هم بزارید تومان 400000
کارمم با کامپیوتر علاوه بر کارای روزمره بیشتر برنامه نویسی سیستم های اطلاعاتی و در کل سر و کارم با بانکهای اطلاعاتی,
البته حالا نمیخوامم همه چیزش باهم عالی باشه , به نظرم شاید اگه ادم یه مادر بورد و سی پی یوی خوب داشته باشهوبقیه چیزها را بشه در آینده درست کرد.
kakihot
03-05-2007, 09:21 AM
با توجه به توضیحاتتون شما باید cpu قوی تهیه کنید مثل intel core 2 duo
Abbass
03-07-2007, 09:47 PM
ممنون
کارت گرافیک و سی پی یو و مادربوردم که خیلی قدیمیه و فکر کنم باید عوض شه. البته رم هم اضافه کنید.
سی پی یو : pentium 4,intel 2.4 GHZ
کارت گرافیک : radeon 7500
سقف بودجه را هم بزارید تومان 400000
کارمم با کامپیوتر علاوه بر کارای روزمره بیشتر برنامه نویسی سیستم های اطلاعاتی و در کل سر و کارم با بانکهای اطلاعاتی,
البته حالا نمیخوامم همه چیزش باهم عالی باشه , به نظرم شاید اگه ادم یه مادر بورد و سی پی یوی خوب داشته باشهوبقیه چیزها را بشه در آینده درست کرد.
دوست عزیز اگر شما بخواید یک ماربورد جدید از حول حوش 40000هزار تمان شروع می شه میره بالا و یه سی پی یو 3فول کش هم حول حوش 71000هزار تمان هستش و یه رم 1 گیگا بایت هم یمتش 87000 هزار تومان باید بهشه و یه کارت گرافیک 256مدل Gefoorce Fx 7100از حول حوش 53000هزار تمان شروع میشه حالا خودت جوع بزن ببین چقر شد.
hossein63
03-20-2008, 02:52 PM
با سلام و عرض تبریک نوروز خدمت همه دوستان و مدیران تک «تک دانلود» (چی گفتم خداییش!!!)
چند روزه میخوام یه پلیر تصویری (mp4 player) بگیرم اما هرچی بیشتر میگردم بیشتر سردرگم میشم
از شما میخوام راهنمایی کنید که چی بگیرم؟
مثلا صفحه نمایشش تقریبا بزرگ باشه
حجمش حداقل 1 گیگا
فایل تکست بخونه و یا اگه پی دی اف هم ساپورت کنه دیگه عالی میشه
رم و بلوتوس هم اگه داشته باشه خوبه ولی زیاد مهم نیست
پیشاپیش ممنون
منتظر جواب خوب و مفیدتون هستم
Rasoul
03-20-2008, 05:38 PM
دوست عزيزم ضمن تبريك سال نو به شما
بايد بگم كه شما براي داشتم يك قطعه خوب بايد پول خوبي هم بدي .
هرچقدر پول بدي همون اندازه هم آش ميخوري . پس سعي كن نقدينگي خودتو افزايش بدي تا بتوني يه سيستم خوب جمع كني .
بعد بگو Intel ميخواهي كار كني يا AMD
ممنون /.
hossein63
03-21-2008, 03:54 PM
دوستان عزیز سلام
دفعه قبل که درخواست راهنمایی برایی خرید mp4 player کردم یادم رفت که بگم 110 هزار تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم
اگه لطف کنید سریعتر جواب بدین ممنون میشم آخه تصمیم گرفتم دو سه روز دیگه به بخرمش
بدرود
hossein63
03-08-2009, 03:54 PM
دوستان عزیز میخوام هارد اینترنال 500 بگیرم
بین وسترن، هیتاچی، و سی گیت کدوم بهتره؟
لطفا با منبع و قیمت پیشنهاد بدین
ممنون
Gem-i
03-18-2009, 10:44 AM
دوستان عزیز میخوام هارد اینترنال 500 بگیرم
بین وسترن، هیتاچی، و سی گیت کدوم بهتره؟
لطفا با منبع و قیمت پیشنهاد بدین
ممنون
من وسترن رو پیشنهاد می کنم.
چندین ساله که از وسترن استفاده می کنم و خیلی هم راضیم. البته این آخری اذیت کرد و مجبور شدم عوضش کنم.
اما سه تا مکستور سوزوندم.
فکر می کنم مکستور رو هم سیگیت خریده و سیگیت تولید میکنه اما با همین اسم مکستور. پایین هارد مینویسه که ت ولید توسط سیگیت هست.
در کل وسترن عالیه بنظر من.