PDA

مشاهده نسخه کامل : تقریبا همه پیشنهادات تا الان

peeshgooyy
03-04-2007, 02:35 PM
- خود پیشنهادات:

اینجا باید منبع ایده های شما باشه. یه خورده سر و سامون بهش بدید. همه مدیران و ناظمان و ... باید اینجا عضو باشن. همه پیشنهادات و انتقادات بهتره تو یک تاپیک باشه.

- انتقال درخواست به دانلود:
اگر درخواستی با پاسخ مناسب جواب داده شد، به دانلود منتقل بشه.

- اضافه نشدن تاپیک تذکر:
تذکرات بزرگترا پست جدید نگیره. بلکه به انتها یا کنار نوشته فرستنده اضافه بشه.

- کم کردن میزان 1 دقیقه برای اعضای معتمد:
اگر نگران این هستین که Spam بارون نشید، اعضا رو تایید کنید که زمان جستجو برای اون افراد 0 باشه. مثلا یکی از مشکلات این شده که برای من که اینترنت ضعیفی دارم، اگر هر جستجویی رو بزنم و اینترنت کمی گیر کنه، اگر دوباره بزنم می گه شما باید 59 ثانیه صبر کنید!!!!

- مهم شدن مهم ها:
قسمتی رو درست کردید به نام Microsoft Office (Everything Here). برای بقیه شرکت ها و برنامه های بزرگ هم باید این طور باشه و شما هم سفت و سخت بگیرید. و البته این تاپیک ها باید مهم باشند تا در اول «دانلود نرم افزار» بمونن.

- انتقال باید قوی تر باشه:
اگر انتقال رو سفت و سخت نگیرید، حتی بعد از Category کردن سایت هنوز مشکل دارید. CAtegory الان خیلی بهتر شده.

- آمار اخطارها:
اخطارهایی که افراد گرفتن رو (و تاپیکی که گرفتن) رو زیر آمار پست ها بیارید.

- بانک اطلاعاتی فایل های آدرس داده شده در سایت:
این اگر فعال بشه، می ترکونید. بابا جان، یک Database با برنامه Access یا حتی word درست کنید که جلوی هر برنامه ای (و فیلم و موسیقی) که تو دانلود اومده یا تو درخواست جواب داده شده، آدرسش رو از تو سایت بنویسید. آپدیت این باید وظیفه مدیران قسمت ها باشه. اینجوری هر کسی که تازه اومد اتو سایت با دانلود کردنشون، تمام تاریخچه سایت و بانک قوی نرم افزاری شما رو می بینه.

- تو این مدت 10 تا عکس ...
تا امروز چند تا مطلب دیدید که بیشتر از 10 تا عکس بخواد بده؟ 4؟ 5؟ شاید این آمار نشون بده که می تونید آمار 10 رو بالا ببرید و به اون هایی که می خوان بالاتر ببرن کمک کنید و البته صفحه ها رو سنگین نکنید.

- ایجاد علاقه برای اعضا خصوصا اعضای تازه وارد (سرباز صفر):
یکی از قسمت هایی که بسیار جذاب خواهد بود، هم برای اعضای قدیمی هم برای تازه واردین، قسمت متفرقه هست. الان رو نبینید. فکر آینده هم باشید. تفریح باید پررنگ تر باشه.

- پست در گفتگو:
«شاید حق تا حدی با شما باشد اما انجمن مورد بحث بیشتر جنبه تفریحی‌ و بحث های متفرقه را دارد و ترجیح دادیم تا پست های با ارزش کاربران در سایر انجمن ها سایت شمارش شود»
این صحبت آقا پرهام (یا آقا کاوه) هست. اگر هنوز به این صحبت اعتقاد دارید می تونیم بحث کنیم.

- تعداد کل بازدید کننده ها:
این خوبه اگر پایین صفحه بیاد.

- راهنمای اولیه:
یک قسمت بذارید برای راهنمای اولیه. راهنمای دانلود از راپید. راهنمای فرستادن و درخواست کردن صحیح. فارسی نوشتن و از این حرف هایی که به هر تازه واردی باید چند بار توضیح داد (به خود من آقا حامد خطر کلی توضیح دادن تا آخر سر با عکس به من تگ رو یاد دادن)

- بازدید فرستنده:
وقتی هر کسی تاپیک جدید راه می ندازه، بعد از فرستادن اون صفحه رو براش باز می کنه. این یک بازدید حساب می شه. در واقع نباید حساب بشه.

Keyvan
03-04-2007, 03:44 PM
با سلام
آقا بزرگترهای سایت یه فکری به حال این 10 دقیقه زمان میان پست هام بکنند.
با تشکر

peeshgooyy
03-04-2007, 04:18 PM
به نظر من 10 دقیقه، ایده خیلی جالب و خوبی هست.

اما دو جا با مشکل مواجه می شیم.
اول تو قسمت آموزش. وقتی نویسنده به صلاحدید خودش می خواد جداگانه توضیح بده.
دوم وقتی می خواد 10 تا 10 تا عکس بذاره.

شاید جلوگیری از دومی کار خوبی باشه. اما اولی نه!
بهتر هست این قانون رو از قسمت آموزش حذف کنید

KING
03-04-2007, 04:39 PM
آقا اگه می تونی این داخل تگ قرار دادن رو به ما یاد بده ...

peeshgooyy
03-04-2007, 04:42 PM
توضیح کامل و تصویری آقا حامدخطر

http://forum.takdownload.com/showthread.php?p=3752#post3752

Jozef
03-04-2007, 05:17 PM
:o جالبه من از هر کسی تشکر میکنم سیستم پیامی میده مبنی بر اینکه قبلا بزای همان پست تشکر کردم
چند بار اول به خودم شک کردم ولی بعد .....

peeshgooyy
03-04-2007, 05:47 PM
راستی. این رو یادم رفته بود که وقتی آقا Josef رو دیدم یادم اومد.

حیف شد که استفاده نکردن بزرگترا رو از پتانسیل «همکاری» دیدم!!!
------------
- مطلب بعد منوهایی هست که در بالای هر صفحه وجود دارند.

آمار بگیرید. ببینید هر نفر چند بار «تقویم» یا «لیست کاربران» یا «راهنما» رو زدن!

پس در کنار «جستجو» نباید باشن.
به جستجو بیشتر بها بدید. نیاز همه هست. و البته همه این نیاز رو احساس کردن.
در عوض «انتقال سریع» رو بالای صفحه بیارید. کاربردش خیلی بیشتر هست و میشه.

- تگ رو به انتقال سریع اضافه کنید

- «قرار دادن لینک» رو حذف کنید چون ما باید از تگ استفاده کنیم!

- حداکثر اندازه فونت رو می تونید کمتر کنید. رنگ هایی که تو چشم می زنن رو هم حذف کنین.
تا الان زیاد ازش کاربردی ندیدیم. مگر در مواردی که خیلی مناسب نبوده و تازه تذکر هم داده شده!

فعلا همینا

peeshgooyy
03-05-2007, 07:35 AM
http://forum.takdownload.com/showthread.php?t=1858

سلام.
الان یکی از بچه ها در مورد بازی آنلاین (استراتژیک) یه صحبتی کردن.
نمی شه تو سایت یه بازی اینجوری راه انداخت؟
می ترکونه ها!!!

Jozef
03-05-2007, 07:47 AM
دوست من اینجا جای گوشه وکنایه نیست لطفا رک صحبت کنید
و در ضمن اسم من سعید 43 ساله از تهران

peeshgooyy
03-05-2007, 07:57 AM
سلام آقا سعید 43 ساله از تهران.
با من بودین؟
رک؟
در مورد کدوم قسمت می فرمایید؟

Jozef
03-05-2007, 08:37 AM
راستی. این رو یادم رفته بود که وقتی آقا Josef رو دیدم یادم اومد.

حیف شد که استفاده نکردن بزرگترا رو از پتانسیل «همکاری» دیدم!!!
------------
- مطلب بعد منوهایی هست که در بالای هر صفحه وجود دارند.

آمار بگیرید. ببینید هر نفر چند بار «تقویم» یا «لیست کاربران» یا «راهنما» رو زدن!

پس در کنار «جستجو» نباید باشن.
به جستجو بیشتر بها بدید. نیاز همه هست. و البته همه این نیاز رو احساس کردن.
در عوض «انتقال سریع» رو بالای صفحه بیارید. کاربردش خیلی بیشتر هست و میشه.

- تگ رو به انتقال سریع اضافه کنید

- «قرار دادن لینک» رو حذف کنید چون ما باید از تگ استفاده کنیم!

- حداکثر اندازه فونت رو می تونید کمتر کنید. رنگ هایی که تو چشم می زنن رو هم حذف کنین.
تا الان زیاد ازش کاربردی ندیدیم. مگر در مواردی که خیلی مناسب نبوده و تازه تذکر هم داده شده!

فعلا همینا

آقای ...... لطفا شما تعبیر بهتری ارئه بفزمایید

peeshgooyy
03-05-2007, 09:03 AM
:)
یعنی حیف این همه پتانسیل که حتی یه ادمین یا ناظم نیومد یه تشکر خشک و خالی بکنه از آقا سعید 43 ساله که بدون کوچک ترین چشم داشتی می خواد به سایت مورد علاقه اش کمک کنه.

نیومدن تفکیک وظایف کنن.
نیومدن بگن. باشه
نیومدن بگن خوبه
نیومدن بگن سلام
...

در هر صورت هر دستوری که شما بدین من کمک می کنم

Jozef
03-05-2007, 10:00 AM
دوست عزیز البته این از محبت و بزرگواری شماست
ولی فلسفه فروم همینه چون یک دست صدا نداره این دوستان هم که در مدیریت هستند باید علاوه بر فروم
به فکر معیشت هم باشند یعنی فکر نمی کنم ما اینجا کسی را داشته باشیم کارش فقط همین باشه چون با
پول این آگهی ها شاید حتی خرج سرور هم در نیاد بعلاوه فروم نظارت دقیق هم لازم داره .....

peeshgooyy
03-05-2007, 10:14 AM
با شما موافقم.

امیدوارم با بالا اومدن سایت اصلی شاهد تغییرات مناسبی باشیم

peeshgooyy
03-05-2007, 05:23 PM
راستی

اگر امکان گذاشتن تگ رو توی «ارسال پاسخ سریع» ندارید، می تونید برای اون یک ShortCut مناسب انتخاب کنید که همه جا بشه ازش استفاده کرد؟

peeshgooyy
03-08-2007, 08:44 AM
برنامه یکپارچه سازی بنویسید.

یعنی آدرس ها رو بدید.

خودش همه رو دانلود کنه.
پسورد رو بده.

با پسورد خودتون rar کنه و داخل سایت خودتون یا جای دیگه آپلود کنه.

icedemon
06-30-2007, 10:29 PM
البته برای راحت تر کردن کارتون تعداد مدیران در هر انجمن را به 5 تا برسونید تا بهتر مدیریت کنند اگه این کار کنید در آینده فروم شلوغ نمیشه وبه هر مدیر مسعولیت خاصی بدید در هر انجمن .(الان بعضی از تا انجمنها مدیر ندارند یا یک نفر مدیر چند انجمن شده خوب اونم ادمه با شلوغ شدن انجمنها نمیتونه کاری انجام بده)

برای راحت پیدا کردن مطلب مورد نظر تعداد زیر انجمنها را افزایش بدید .(اگه صفحه اول شلوغ باشه خیلی بهتره تا بقیه صفحات شلوغ تر باشن)