PDA

مشاهده نسخه کامل : Crystal Space 3D

sunboy
03-04-2007, 01:12 PM
سلام. این نرم افزار یه موتور گرافیکی برای نشان دادن محیط های 3 بعدی است.شما میتوانید با استفاده از توابع این نرم افزار و با کمک گرفتن از OPENGL محیط های 3 بعدی مود نیاز خود را ساخته و رندر کنید.علاوه بر محیطی که خود نرم افزار ارائه میدهد میتوان آنرا در اکثر محیط های دیگر و زبانهای برنامه نویسی استفاده کرد.این برنامه میتواند یک مکمل عالی برای سایر نرم افزار های شما برای کارهای گرافیکی مانند بازیهای ریانه ای باشد.هم اکنون این نرم افزار در ساخت چندبازی به کار گرفته شده و جواب خود را پس داده است.

از امکانات این نرم افزار میتوان به موراد زیر اشاره کرد.

داشتن امکانت آماده همانند بیشه زار و جنگل
این برنامه توابع و فایلهای کتابخانه ای آماده برای تولید بسیاری از افکتهای گرافیکی و محیط های مشهور مانند جنگلها وبیشه زارها دارد.حتی میتواند با استفاده از تنظیمات شما و یا به صورت تصادفی عناصری مانند تخته سنگها، درختها، چمن و ... را در محیط قرار دهد.به این ترتیب محیط طراحی شده توسط شما بیشتر به واقعیت نزدیک میشود.
سایه ها پیشرفته
با امکنات پیشرفته ای که در سایه زنی در این برنامه د نظر گرفته شده است میتوانید برای تولید افکتهای زیبای گرافیکی استفاده کنید.نمونه های مختلف در Crystal Space موجود هستند اما شما هم متوانید نمونه های مورد نیاز خود را شخصاً تولید کنید.

اسکلت بندی پیشرفته
اسکلت بندی پیشرفته که میتوانید در آن آبجکتهای انسانی و حیوانات مورد استفاده قرار دهید کمک میکنند تا این عناصر زنده تر و واقعی تر به نظر برسند.
این پروژه به کمک C++ و به صورت کاملاً استاندارد نوشته شده است و سورس آن در دستر بوده و به سادگی قابل تغییر است.همچنین این برنامه میتواند در اغلب سیستم عاملهای موجود از جمله ویندوز و لینوکس مورد استفاده قرار گیرد.
پروژه رسماً از سال 1999 به وجود آمده است اما نسخه 1 و نهایی آن در اوایل سال 2007 منتشر شده و تاخیری 7 ساه داشته است.هم اکنون حود 59 برنامه نویس برای این پروژه کار میکنند.
امید وارم بدردتون بخوره.

Mahdi
03-07-2007, 06:19 PM
خوب لينكي چيزي ازش ميزاشتي ديگه!!!؟؟؟

vahidfarei
03-28-2007, 11:42 AM
سلام من یک تری دی کار حرفی هستم و می توانم به دیگران کمک کنم

Mahdi
03-28-2007, 01:44 PM
سلام من یک تری دی کار حرفی هستم و می توانم به دیگران کمک کنم

سلام.
ميگم تو كدوم شهري؟

alimehrabiyan
04-01-2007, 01:59 PM
یه نرم افزار بود که تو وی بی به کار میرفت نمیدونم گرافیکی بود یا نه اما Crystal داشت ایا این همون نرم افزار هستش؟

Mahdi
04-03-2007, 10:28 PM
نه، اوني كه توي وي بي هستش اسمش Crystal Report هست و ربطي به اين قضيه نداره.

VeNtRiloO
04-15-2007, 04:27 PM
سلام

به این آدرس بروید و به طور مستقیم از سایت سازنده دانلود کنید .

http://www.crystalspace3d.org/main/Download

catpink
05-09-2007, 03:03 PM
با سلام وخسته نباشید خدمت دوست گرامی من می خواستم نقشه های که توسط اتو کد طراحی کردم ( پلان ساختمان ) بصورت 3 بعدی در تری دی انجام بدهم ولی متاسفانه در منطقه ما نه کسی بلد است نه کلاس مناسبی برای این کار است
لطفاً کمک کنید

Source
05-13-2007, 10:28 PM
اقا من برنامه 3d Max Studio رو می خوام از کجا دانلود کنم...

اصولا میونه خوبی با خریدن ندارم لینک بذارین دانلود کنم..

ممنون از همتون