مشاهده نسخه کامل : درخواست یه افکت فلش
silwester
03-03-2007, 10:43 PM
خوب شد این انجمن درست شد مونده بودم کجا درخواست بدم:)
من یه افکتی میخوام مثل اون نوار سبز رنگی که در مرحله رایت نرو وجود داره که با گذشت زمان پر تر میشه و نشون میده چند درصد رایت شده. نمیدونم به این جور افکتها چی میگن. گرافیک کار نیستم. میخوام اونو درون اتوران سی دی بزارم که هنگام شروع سی دی چند ثانیه نمایش داده بشه و نوارش پرشه. بعد سی دی شروع شه. اگه fla باشه چه بهتر تا بتونم ویرایش کنم
ممنوم
winterboy444
03-04-2007, 05:11 AM
[
LEFT]bebakhshid man az laptopam estefade mikonam va farsi nadare!
uni ke shoma migi esmesh PRELOADER hast va ye code kheili saade dare:
getBytesLoaded()/getBytesTotal()
in daastur un darsad ro be shoma mide va mituni baa estefade az in adad ye mostatil ham dorost koni va in dastur ro ezafe koni:
mostatil._xscale = darsad
hameye ina tuye ye charkhe mesle While yaa ye onEnterFrame yaa gheyre bayad gharar begire ke hey tekrar beshe ta vaghty ke darsad be 100 berese va dasture zir anjam beshe:
if (darsad == 100 ) {
gotoAndPlay (2)
{[/LEFT]
omidvaram be dardet khorde bashe!
mahdi_sasol
03-05-2007, 09:17 PM
;;)
من یه افکتی میخوام مثل اون نوار سبز رنگی که در مرحله رایت نرو وجود داره که با گذشت زمان پر تر میشه و نشون میده چند درصد رایت شده. نمیدونم به این جور افکتها چی میگن. گرافیک کار نیستم. میخوام اونو درون اتوران سی دی بزارم که هنگام شروع سی دی چند ثانیه نمایش داده بشه و نوارش پرشه. بعد سی دی شروع شه. اگه fla باشه چه بهتر تا بتونم ویرایش کنم
ممنوم
;;) ;;) :* :* motshakeram az shoma mahdi
safir187
03-09-2007, 05:27 PM
وينتر بوي جون اون كدي كه شما فرستادي بدرد پري لود توي وب مي خوره نه براي Cd چون اگه اينو تو Cd بزاري خيلي سريع مياد و ميره (سرعت لود فايل تو Cd با سرعت لودش توي فلش قابل مقايسه نيست)
سيلوستر بايد از يه انيميشن ساده استفاده كنه.
ميشه كار هاي ديگه اي هم كرد كه توصيه نمي كنم.
alimehrabiyan
03-30-2007, 10:38 PM
مثل اینکه هنوز باز نشده بسته شد من نمیدونم اینی که دارم میگم همون افکت فلش هستش یا نه من یک سری کار گرافیکی برای پروژه وی بی که دارم میخوام مثلا یک کره ابی که در حال چرخش باشه یا یک .........
میشه بگین این ها رو با چی میسازن فلش ام ایکس یا 3d max ؟
hkhanzadeh
05-01-2007, 02:12 PM
چه خوب من هم دو تا افکت میخوام
میخوام یه افکت روی عکس بزنم که اولش سیاهه و بعدش عکسه میشه رنگی و عکسه وقتی میاد دوره عکسه خطی حرکت میکنه
اصلا 3-4 افکت خوب برای عکس که بشه باهاش Intro درست کرد
mrvahid
05-04-2007, 12:41 AM
برای برطرف کردن نیازهای مانند انیمیشن های ساده گرافیکی و متنی ، حتما سری به برنامه SwishMAX بزنید و در مدت کمی به نتیجه مطلوب خواهید رسید.
وب سایت رسمی این برنامه
http://www.swishzone.com/index.php?area=products&product=max
anathedin
05-05-2007, 12:37 PM
من بعد از 4 سال فلش کار کردن اینجا گیج میشم با این سوال جواب ها نمیدونم ملت چطوی میخوان چیزی دستشون بیاد
شما باید به برنامه ساده بنویسی برای browse کردن محتوای سی دی
توضیح مساله خارج از حوصله است (حداقل از حوصله من که خارجه :D) ولی اگه پی گیر باشید میتونین هر جایی که در مورد اکشن loadMovie توضیح داده شده باشه به جوابتون برسید ، با این اکشن علاوه بر فایل fla , swf از فلش 7 به بعد اگه اشتباه نکنم میتونین قالب های jpg و mov و چند تای دیگه رو هم استفاده کنین ، همراه همچین کاری میتونین از لودر هم استفاده کنین !
در هر صورت نمیدونم لودر رو سی دی به چه درد شما میخوره چون اصولا فقط واسه دایل آپ کاربرد داره نه سی دی و اینترنت پر سرعت !
امیدوارم سوال شما رو جواب داده باشم
redstars
06-04-2008, 01:16 PM
من یه افکتی میخوام مثل اون نوار سبز رنگی که در مرحله رایت نرو وجود داره که با گذشت زمان پر تر میشه و نشون میده چند درصد رایت شده. نمیدونم به این جور افکتها چی میگن. گرافیک کار نیستم. میخوام اونو درون اتوران سی دی بزارم که هنگام شروع سی دی چند ثانیه نمایش داده بشه و نوارش پرشه. بعد سی دی شروع شه. اگه Fla باشه چه بهتر تا بتونم ویرایش کنم
ممنوم
من یک متن طولانی آموزش دادم اما به اشتباه صفحه رو بستم :(
اگر این لودینگ برای زیبایی پروژتون در ابتدای لود شدنش هست بگید تا دباره بنویسم