مشاهده نسخه کامل : تفاوت ویستا با Xp
samshak
03-03-2007, 11:09 AM
سلام
توی این تاپیک میخوام اونایی که با ویستا کار کردن، تجربیاتشون رو بیان کنن تا بقیه استفاده کنن.
با این کار دانش هر کدام از ما نسبت به ویستا چند برابر میشه و اونایی که هنوز ویستا نریختن، تفاوتها رو نگاه کنن، اگه ارزش داشت ویندوز عوض کنن.
---------------
اول خودم شروع میکنم. ویستا از نظر گرافیک و امنیت با XP فرق داره.
امنیتش اینطوریه که هر فایل exe رو قبل از اجرا میپرسه که شما از این اطمینان دارید یا نه؟
گرافیکش که خیلی بالا رفته حتی تا جاییکه پشت صفحه دسکتاپ رو میتونین فیلم بذارین!!!!:o
در ضمن در XP برای گردش بین برنامه های در حال اجرا، از Alt+Tab استفاده میکردیم. اینجا اون کار میکنه و همچنین با Win+Tab یه حالت سه بعدی خیلی قشنگ برای انتخاب برنامه میبینید.
تا بعد
peeshgooyy
03-03-2007, 11:17 AM
خیلی خوبه. ادامه بدید
samshak
03-03-2007, 11:42 AM
خب یه فرق ظاهری دیگه Windows Sidebar هست که علاوه بر Toolbar یه نوار دیگه سمت راست دسکتاپ میذاره. توی این نوار میشه ابزارهای مختلفی قرار داد.
یه چندتا از مهماشو براتون میگم.
یه ساعت گرافیکی عقربه داره که اشکال مختلفی داره.
دومی اندازه گیر CPU و RAM هست که درصد cpu و ram رو نشون میده.
سومی یه notepad کوچولوست که کارهاتونو میشه توش بنویسین تا یادتون نره.
به غیر از اینا، یه تقویم، آب و هوا، وضعیت بورس، دفتر تلفن، اخبار روز، پازل، عکس و ... دارد.
draculla444
03-03-2007, 01:36 PM
به نظر من بهترين بخشي كه در ويستا قرار داره Search اونه
چرا كه از هر لحاظ خيلي قويتر شده و كار آدم رو تو پيدا كردن سريعتر ميكنه.
samshak
03-03-2007, 03:34 PM
به نظر من بهترين بخشي كه در ويستا قرار داره Search اونه
چرا كه از هر لحاظ خيلي قويتر شده و كار آدم رو تو پيدا كردن سريعتر ميكنه.
درسته جستجوی ویستا بر اساس Indexing پیشرفته است که درعرض کمترین زمان ممکن یک فایل یا برنامه را پیدا میکند.
falcon
03-03-2007, 06:05 PM
سلام:
سخت افزار مورد نیاز vista چیه؟
samshak
03-03-2007, 07:19 PM
سلام:
سخت افزار مورد نیاز vista چیه؟
cpu بهتره 64 بیتی باشه، البته با 32 بیتی هم کار میکنه ولی کندتر.
ram حداقل 1 گیگابایت باید باشه.
کارت گرافیک هم حداقل 128 ولی 256 بهتره.
بقیه قطعات هم زیاد مهم نیست. البته مودم های قدیمی مثل مال من رو نشناخته و اتصال usb adsl هم نشناخته که البته کارخانه های سازنده قطعه باید درایورشو بدن.
اگه سوال دیگه ای داری بپرس.
AliRamazani
03-03-2007, 07:19 PM
سخت افزار چندانی نمی خواد رم 512 گرافیک معمولی و سی پی یو 2000 به بالا
chinese-series
03-05-2007, 07:43 AM
هنوز دو ماه از تاریخ انتشار نسخه کامل ویندوز ویستا نگذشته پسورد ویندوز ویستا کرک شد ( پسورد ادمین ) نرم افزاری که به شما معرفی کردم نه تنها پسورد تمام ویندوزها از جمله ویندوز سرور 2003 و ایکس پی سرویس پک دو و ویستا نسخه کامل 6000 را بر می دارد 33 کار دیگه ام انجام می دهد از جمله پیدا کردن پسورد فایل های فشرده زیپ و رار و ...برای اطلاعات بیشتر در مورد این نرم افزار به این سایت مراجعه نمایید
www.chinese-series.coo.ir
این کرکر قادر که به شکستن پسورد این نرم افزار هاست که در عکس مشاهده می نمایید
http://www.axcities.com/bojnourd/passwarekit.JPG
peeshgooyy
03-05-2007, 07:55 AM
بزرگترا یه آمار بگیرن ببینن اگر برنامه قوی هست بزنیم تو کار این
samshak
03-05-2007, 10:40 AM
سلام
من برنامه رو تست کردم. خوب بود. ولی cpu usage رو 100% میکنه و از a شروع میکنه میره تا پیداش کنه. در کل بد نیست.اگه یه صبح تا شب بذاریم، احتمالاً رمز رو کشف میکنه. فقط نسخه demo بود. احتمالاً کاملش بهتره.
samshak
03-05-2007, 11:10 AM
یکی دیگه از امکانات ویستا، Parental Controls است که همونطور که از اسمش پیداست، برای کنترل بچه ها توسط والدین است.
بیل گیتس چند وقتیه بچه دار شده و فکر کنم بخاطر همینه که این برنامه رو گذاشته;)
x_p_sp2
03-05-2007, 11:12 AM
سلام
يك سوال دارم
مي خواستم بدونم تو كدوم نسخه از ويندوز ويستا مي شه اين flip 3d رو استفاده كرد. من ويندوز ويستا ultimate نصب كردم اما هر كار كردم نتونستم راه بندازمش
لطفا راهنماييم كنيد
samshak
03-05-2007, 11:17 AM
سلام
يك سوال دارم
مي خواستم بدونم تو كدوم نسخه از ويندوز ويستا مي شه اين flip 3d رو استفاده كرد. من ويندوز ويستا ultimate نصب كردم اما هر كار كردم نتونستم راه بندازمش
لطفا راهنماييم كنيد
توی نسخه Ultimate، توی Windows Update یه قسمت که آپدیتهای مخصوص همه ویندوزهاست و قسمت پایینی نوشته Ultimate Extras که از اونجا برنامه Windows DreamScene رو آپدیت کن. بعدش دیگه میتونی هر فیلم یا تصویر متحرک دیگه ای رو پشت صفحه ات بندازی.
samshak
03-05-2007, 02:44 PM
تا حالا از خوبی های ویستا براتون گفتم، یه کم هم از معایبش بگم.
یکیش اینه که سر هر برنامه ای سؤال میکنه که اجراش کنه یا نه.
عیب دیگش Defragment هست که دیگه اون حالت گرافیکی رو نداره و خودش کار میکنه. تو حتی نمیتونی ببینی کدوم درایو داره defrag میشه.
البته یه راهی که من الآن استفاده میکنم، نرم افزار O&O Defrag هست که خیلی خوب کار میکنه و نسخه 32 بیتی و 64 بیتی هم داره.
Keyvan
03-05-2007, 07:28 PM
با سلام
اینجا رو هم یه نگاه بندازین.
http://www.forum.takdownload.com/showthread.php?t=769
peeshgooyy
03-06-2007, 07:26 AM
قبلا اون رو دیده بودم k1 جان
با سلام
تفاوت دیگه ای که می تونیم ازش نام ببریم اینه که قابلیت تغییر نامش خیلی جالب شده به طوری که با تغییر نام یه فایل و زدن کلید TAB فایل بعدی را تغییر نام می کند .
در ضمن ویندوز ویستا روی پردازنده های AMD AM2 Athlon X64 Duel Core بهترین بازده خود را میده .
Tahan
03-17-2007, 12:26 PM
چی جوری میشه کاری کرد که برای نصب هر برنامه از ما اجازه نگیره؟
چرا وقتی به اینترنت کانکت میشم آیکونی اون پایین نمیاره که بفهمم کانکت شده؟
samshak
03-19-2007, 02:26 PM
چی جوری میشه کاری کرد که برای نصب هر برنامه از ما اجازه نگیره؟
چرا وقتی به اینترنت کانکت میشم آیکونی اون پایین نمیاره که بفهمم کانکت شده؟
واسه اینکه اجازه نگیره باید با اکانت Administrator وارد بشی که یه سری تنظیمات داره که از لحاظ امنیتی توصیه نمیکنم.
Tahan
03-19-2007, 08:08 PM
خوب تنظیماتش رو بگو این که نشد جواب
تو Xp که اجازه نمیگیره هیچ اتفاقی هم نمی افته
samshak
03-20-2007, 03:54 PM
خوب تنظیماتش رو بگو این که نشد جواب
تو Xp که اجازه نمیگیره هیچ اتفاقی هم نمی افته
ویندوز رو با safe mode بیا بالا.
برو به Run و تایپ کن .controluserpasswords2 . در پنجره user accounts برو به advanced و روی دکمه advanced بزن.
برو تو فولدر users و روی administrator راست کلیک کن و properties رو بزن و تیک Account is disabled رو بردار و OK و OK کن.
باز هم بهت میگم نکن چون با این کار حتی یه سری فایلهای ویندوزم میتونی پاک کنی (سهواً).
انتخاب با خودته.
Tahan
03-20-2007, 08:31 PM
ممنون ولی من خیلی وارد درایو ویندوز ویستا نمیشم برای همین فایل های ویندوز رو پاک نمیکنم
ولی من فکر کردم برای اجازه نگرفتن نرم افزارها با یه تیک و این جور چیزا درست میشه فکر نمیکردم باید برم تو Safe Mode
Tahan
03-20-2007, 10:25 PM
تو Run وقتی .controluserpasswords2 رو مینویسم اخطار میده نقطه اش رو هم برداشتم جواب نداد فکر کنم یه حرف رو اشتباه زدی
Tahan
03-23-2007, 01:02 PM
چی شد جوابش؟
Tahan
03-28-2007, 07:45 AM
یکی نیست جواب ما رو بده
shooka
04-17-2007, 10:35 PM
اما باز هم کمبود از نظرهای گوناگونی حس می شه از جمله سوپورت نرم افزارهای مطرح دنیا ولی از نظر امنیت و آسیب
پذیری خیلی خوب جواب می ده و به این سادگی که ایکس پی خراب و آلوده می شه نیست ودرکل خیلی از ایکس پی از نظر
گرفیکی و امنیتی عمل میکنه;;)
Keyvan
04-23-2007, 10:29 PM
چی شد جوابش؟
من این مشکل رو تو خیلی بحث ها دیدم.....
توجه داشته باشید که بین control و userpasswords2 فاصله وجود داره و اگه با کادر درخواست پسورد مواجه شدید این بدان معنی است که کاربری که در حال حاضر با آن login هستید limited (محدود) هست و یا باید user شما Admin باشد و یا پسورد user ادمین را داشته باشید . حال یک پنجره باعنوانuser Accounts بازمیشه..... و بقیه مراحل....
Sasan
06-16-2007, 10:02 PM
برای اینکه واسه اجرای هر برنامه هر دفعه اجازه نخواد باید با نام کاربری Administator که از قبل در ویستا تعریف شده استفاده کنین برای اینترنت هم چاره ای وجود نداره مگر اینکه وارد قسمت Network and sharing center بشین و از اونجا view status رو بزنین .....
از قابلیت های دیگه ی ویندوز ویستا که به نظرم جالب اومد اینه که با توجه به اندازه رم بهینه ترین استفاده از رم رو میکنه و باعث بهبود سرعت میشه همچنین برای cpu های 2 هسته ای مناسب تر از ویندوز xp هستش ولی ساختار استفاده از دو هسته در هر دو ویندوز یکی هستش.
Tahan
07-05-2007, 07:34 PM
خودم روشش رو از سایت های دیگه پیدا کردم