مشاهده نسخه کامل : یه مشکل کوچیک با فتوشاپ
llvllaster
09-26-2007, 09:52 PM
سلام،
تازه ویندوز رو عوض کردم و بعد از نصب نرم افزار فتوشاپ الآن رنگ سفید ندارم!!!
یعنی همه رنگ های سفید تبدیل به رنگ کرم شدن، هر عکسی هم که توش سفید هست وقتی توی فتوشاپ باز می کنم رنگ های سفید تبدیل به رنگ کرم می شن، ولی با هر نرم افزار دیگه ای عکس ها سالم هستند!!!
ممنونم اگر کمک کنید
graphicface
09-26-2007, 10:11 PM
شایان جان شما مطمئنی نرم افزار و کارت گرافیکتو درست نصب کردی ؟؟؟؟؟
saeidgi
09-26-2007, 10:46 PM
شما فتوشاپ رو آنیستال کن بعد کارت گرافیک رو هم بعد کامپیوتر رو یه ریسیت کن بعد که بالا امد رو صفحه یک راست کلیک برو Properties و بعد برو Setting بعد Advanced انجا تو همه منو ها بگر ببین کارت گرافیک شما نصب کامل شده یا نه خلاصه تو منوهای این صفحه آثاری ازش هست یا نه چون احتمال داره مثلا شما تا حالا البطه شاید از سرویس پک 1 استفاده می کردید و الان پک 2 رو نصب کردید و کارت گرافیک شما خوب مچ نمیشه و نیاز به دانلود آپدیت کارت گرافیک داشته باشید بعد اطمینان از اینها فتوشاب رو دوباره نصب کن
شایان جان من هم این مشکل رو داشتم و ایراد ازColor Profile Monitor است!! که اولین باری که Photoshop رو باز کردی انتخاب کردی.
برای حل مشکل باید Color Profile انتخابی توسط Photoshop رو تغیر بدی و هیچ کار اضافه هم لازم نیست انجام بدی:
از منو Photoshop انتخاب کن:
Edit--->Color Settings
در پنجرهای که باز شده در قسمت Working Spaces و از بخش RGB پروفایل sRGB IEC61966-2.1 رو انتخاب کن و OK کن Photoshop رو ببند و دوباره باز کن امیدوارم مشکل حل شده باشه.
موردی بود PM بده...
llvllaster
09-27-2007, 12:09 AM
کارت گرافیکی سالمه و من غیر از داخل نرم افزار فتوشاپ همه رنگ ها رو دارم،
Vizz عزیز اون قسمت رو هم چک کردم درست بود،
شما این دوتا عکس رو یه نگاهی بکنید:
دوست عزیز مشکل شما را دقیقا من هم داشتم و با تغیر در Color Profile مشکل را حل کردم .
اگر لازم میدانید Profile های دیگر را هم چک کنید!!!!!!!!
نگاهی هم به قسمت General مربوط به Prefrences بندازید Color Picker=Adobe
llvllaster
09-27-2007, 12:55 AM
ممنونم توی قسمت Rgb یکی از گزینه ها اسم مانیتورم رو نوشته بود،
با انتخاب اون مشکل حل شد!
@};-
graphicface
09-27-2007, 10:58 AM
تبریک!!
:) =d> ;)
سلام
ویز عزیز ممنون از راهنماییت برای حل مشکل این دوستمون