مشاهده نسخه کامل : نصب wireless lan در لینوکس(whoppix یا knoppix)
masih87
02-26-2007, 03:28 AM
سلام به دوستان عزیز میخواستم ببینم کسی می تونه منا راهنمایی کنه در مورد نصب Wireless Lan در لینوکس البته من تو گوگل خیلی سرچ کردم و هر راهیا که رفتم نشد WIRELESS BROADCOM 4311 دارم شدیدن نیاز دارم
و حتما می خواهم از همین دو نسخه باشه
hr6829
02-26-2007, 05:05 PM
اول باید دید وایرلس دوایس شما توسط سیستم عامل شناخته شده یا نه؟
من پیشنهاد میکنم Sled رو به صورت پیش فرض نصب کنی که با دیتابیسی که داره هیچ سخت افزاری از قلم نمیافته! ضمنا یه ابزار کانفیگ داره به نام Yast که تو اونجا میتونی تنظیمات اولیه وایرلس رو انجام بدی!بازم اگه مشکلی دارید بنده هستم در خدمتتون!
---------------
ضمنا دوست عزیز از این مطلب هم میتونی استفاده کنی اگه با وایرلس کارتتون مشکل دارید! اینم بگم این واسه توزیع اوبونتو هستش! اگه مشکلی دارید بگید مخلص کلام رو که در این صفحه اومده به زبان شیرین فارسی قرار بدم
https://help.ubuntu.com/community/WifiDocs/Device/Broadcom_BCM4311_rev_01_(ndiswrapper)?highlight=%28broadcom%29
masih87
02-26-2007, 09:24 PM
من حتما میخوام از knoppix 2.7 استفاده کنم و وایرلس کارت من را نشناخته راه های زیادی را امتحان کردم مثل ndiswrapper ولی بعد که دستور modprobe ndiswrapper را می زنم fattal می ده و میگه که module را لود نکرده. راستی میشه کاملا فاری بم توضیح بدی
masih87
02-27-2007, 03:49 AM
اقا می تونی کامل توضیح بدی چه جوری نصبش کنم به زبان فارسی............و می خواستم بدونم چه جوری می تونم ndiswrapper را uninstall و بعدش ورژن جدیدشا نصب کنم
hr6829
02-27-2007, 04:21 PM
اقا می تونی کامل توضیح بدی چه جوری نصبش کنم به زبان فارسی............و می خواستم بدونم چه جوری می تونم ndiswrapper را uninstall و بعدش ورژن جدیدشا نصب کنم
دوست عزیز به ترتیب از کامندهای زیر استفاده کنید:
1:sudo apt-get remove ndiswrapper
2:make uninstall
3:ndiswrapper
4:sudo rmmod ndiswrapper
توضیحات:ابتدا از طریق کامند اول برنامه را به صورت کلی حذف نمائید سپس به دایرکتری Drivers رفته و آن را از طریق دستور دوم از بین ببرید بعد از آن یکبا دیگر برنامه را اجرا نمائید تا مشخص شود خطایی دیگر از نصب برنامه وجود ندارد سپس از طریق دستور آخر مدول این برنامه از کرنل را حذف نمائید!
ضمنا در اولین فرصت این کار را انجام خواهم داد اگرچه انگلیسی آن روان و قابل فهم است!!!
masih87
02-27-2007, 10:12 PM
مشکلم ینجاس که اصلا به اینترنت وصل نیستم که بخوام دستور apt-get را بزنم باید یه جور دیگه پاکش کنم
دوست عزیز شما به صورت جداگانه تمام package هایی رو که نیاز داری دانلود کن(در یک سیستمی که به اینترنت وصل است)و آن را در فولدر Archive قرار بده و بعد شما دیگر برای نصب نیازی به اتصال مستقیم به اینترنت نخواهی داشت.
masih87
03-02-2007, 12:20 AM
اقا می تونی بگی دقیقا کجا من گفتم تازه شروع به کار کردن با لینوکس شدم من ndiswrapper را دانلود کردم حالا بید کجا دقیقا بریزم و دوم اینکه باید حتما از root اجرا بشه ممنونم
دوست عزیز شما به صورت جداگانه تمام package هایی رو که نیاز داری دانلود کن(در یک سیستمی که به اینترنت وصل است)و آن را در فولدر Archive قرار بده و بعد شما دیگر برای نصب نیازی به اتصال مستقیم به اینترنت نخواهی داشت.
اقا می تونی بگی دقیقا کجا من گفتم تازه شروع به کار کردن با لینوکس شدم من ndiswrapper را دانلود کردم حالا بید کجا دقیقا بریزم و دوم اینکه باید حتما از root اجرا بشه ممنونم
دوست عزیز شما کافی است فایل را در فولدر /var/cache/apt/archives قرار بدید و سپس سیستم خودتون را upgrade کنید.