PDA

مشاهده نسخه کامل : چطوری میشه یه برنامه را از کلیک راست برداشت؟

armin321
08-19-2007, 10:37 PM
با سلام به دوستان
من از برنامه pc security استفاده میکنم
و رو هر چی کلیک راست میکنم اونو نشون میده . یعنی با یه کلیک راست طرف میفهمه اون برنامه نصبه
میخوام ببینم که چظوری میشه یه برنامه رو از کلیک راست برداشت؟

Hormoz
08-20-2007, 07:41 AM
نمیشه برداشت اما اگه بشه احتمالا از راه رجیستری هستش ولی یه بار دیگه اینستالش کن ببین پیغام چیزی برای برداشتنش نمیده

alimehrabiyan
08-21-2007, 08:44 AM
دوست عزیز اگر یه کم منظورتون رو واضح تر بیان کنین شاید بتونم کمکتون کنم!

llvllaster
08-28-2007, 02:49 AM
دوست عزیز من همین مشکل رو با یه برنامه دیگه داشتم،باید توی گزینه های option یا setting برنامه بگردین،یا شاید هم قبل از نصب برنامه از شما سوالی در مورد وجود گزینه در کلیک راست سوالی می شود که باید پاسخ منفی بیدن،متاسفانه من با اون نرم افزار کار نکردم،ولی پیشنهادم اینه که به setting یه سری بزنید.

java_lover23
08-28-2007, 11:28 AM
اینجور که من فهمیدم وقتی تو ویندوز روی یک فایل راست کلیک می‌کنی، می‌ره تو مسیر HKEY_CLASSES_ROOT توی رجیستری دنبال کلیدی با پسوند همون فایل می‌گرده. هر کدوم از این کلیدها معمولا زیرشاخه‌ای به نام Command دارند که نشون می‌ده چه متنی تو منو نمایش داده شود و چه دستوری در صورت انتخاب آن منو، اجرا شود.
من نمی‌دونم این منویی که شما می‌گید دقیقا با چه پسوندهایی نشون می‌ده. ولی اگه تو همون شاخه‌ای که گفتم یک بار از Find استفاده کنید و اون متنی که نشون می‌ده (مثلا Open with PC Security) رو جستجو کنید احتمالا پیدا می‌کنید. در عین حال دستکاری رجیستری خیلی خطرناکه حسن! اگه می‌تونی قبلش از رجیستری backup بگیر.
راستی اینم ممکنه کمک کنهhttp://phi.lho.free.fr/windows_tips/FileAssociations.en.html