مشاهده نسخه کامل : بحث در مورد اينترنت پر سرعت
x-boy
02-15-2007, 09:40 PM
تو اين تاپيك درباره وضعيت و مشكلات اينترنت پر سرعت در ايران صحبت ميكنيم
hexalot
02-16-2007, 01:22 AM
Man az internet daneshgah estefadeh mikonam.
مدیریت : دوست عزیز برای بار دوم خواهش میکنم فارسی تایپ کنید
amirpers
02-16-2007, 02:15 AM
من هنوز نتونستم از اینترنت پرسرعت استفاده کنم که دلیل اصلیش وجود نداشتن اون در منطقه ماست .
x-boy
02-16-2007, 09:46 AM
من هنوز نتونستم از اینترنت پرسرعت استفاده کنم که دلیل اصلیش وجود نداشتن اون در منطقه ماست .
از وايرلس چي؟ نميتوني استفاده كني؟
omidh81
02-16-2007, 10:03 AM
سلام
منطقه ما سلمان فارسي
هرچه به شركتي زنگ مي زنم مي گن در اونجا فعاليت نداريم يا در حال ره اندازي هست!!
فقط شركت شاتل فعال هست و پر شده وپذيرش نميده!! :(
شاتل عالیه خداییش سرعتس از اونی که می
گیری 64 تا بیشتره
6 ماهه دارمش
x-boy
02-16-2007, 06:50 PM
تنها مشكل شاتل محدوديت حجميشه!
راستي جناب hba شما همون hba كروز هستين؟
amirpers
02-17-2007, 01:12 AM
از وايرلس چي؟ نميتوني استفاده كني؟
نمی دونم تا حالا دنبالش نبودم .
اگه اطلاعاتی در موردش دارید لطفا بگید تا ما هم بدونیم . مثلا در مورد سرعتش ، قیمتش و ...
x-boy
02-17-2007, 01:03 PM
نمی دونم تا حالا دنبالش نبودم .
اگه اطلاعاتی در موردش دارید لطفا بگید تا ما هم بدونیم . مثلا در مورد سرعتش ، قیمتش و ...
همه چيشو توضيح داده
http://www.datak-telecom.com/id/ipw_
Hamed
02-17-2007, 01:58 PM
یه سوال برای من پیش اومده گفتم اینجا مطرح کنم
شبکه هوشمند به Adsl ربط داره؟ چون اینسری که قبض تلفن اومد 15 هزار تومان کارکرد شبکه هوشمند زده بود..!!
در صورتی که من یه سری که خیلی استفاده کردم 14 هزار تومان اومد. . .!! یه ماهم هست که Adsl گرفتم. . .
حالا اگه من هوشمندو غیر فعال کنم به Adsl لطمه وارد میکنه؟
یه سوال دیگه الان به ذهنم رسید. . .آقا شبکه هوشمند فقط اینترنته 10 رقمیه؟ یا مثلا این 1818 هم هوشمند حساب میشه؟
malifoolad
02-17-2007, 02:32 PM
با سلام
اگر بخواهم ازديش بصورت مستقيم سند و ريسيو كنم با يد چكار كنم چه چيزهايي بايد تهيه كنم يك راهنمايي كلي مي خواهم در خوزستان زندگي ميكنم با تشكر
rozbeh85
02-17-2007, 05:38 PM
Adsl پارس آنلاین، جدیدا هم که محدودیت ترافیک ماهیانه رو برداشته، فقط باید یک فکری واسه اینکه بالای 128 کیلو نمیدن بکنیم.
x-boy
02-17-2007, 06:35 PM
Adsl پارس آنلاین، جدیدا هم که محدودیت ترافیک ماهیانه رو برداشته، فقط باید یک فکری واسه اینکه بالای 128 کیلو نمیدن بکنیم.
قيمتشم بالا هستش شما با 128 سرعت دانلودت چنده؟
x-boy
02-17-2007, 06:37 PM
شبکه هوشمند به Adsl ربط داره؟ چون اینسری که قبض تلفن اومد 15 هزار تومان کارکرد شبکه هوشمند زده بود..!!
در صورتی که من یه سری که خیلی استفاده کردم 14 هزار تومان اومد. . .!! یه ماهم هست که Adsl گرفتم. . .
یه سوال دیگه الان به ذهنم رسید. . .آقا شبکه هوشمند فقط اینترنته 10 رقمیه؟ یا مثلا این 1818 هم هوشمند حساب میشه؟
نه شبكه هوشمند ربطي به ADSL نداره شما خط تلفنتونم قطع كني بازم ميتوني بري اينترنت با ADSL برو هوشمند رو غير فعال كن هوشمند هم همون 10 رقميه
rozbeh85
02-17-2007, 06:40 PM
قيمتشم بالا هستش شما با 128 سرعت دانلودت چنده؟
تو منطقه ما که دستغیب هست به نظرم بهترین قیمت و کیفیت رو داره.
با 128 معمولا 14 کیلو دانلود میکنم، یک شب به بعد هم به 15.5 میرسه.
x-boy
02-17-2007, 06:53 PM
من با 128 اسياتك 14 تا 15 دانلود دارم و ماهي 15 تومن كه فعلا 1 ماه مجاني دارم
eysun
02-17-2007, 06:54 PM
آقا من تازه میخام ADSL بگیرم!
میشه راهنمایی کنی کدومش بهتره؟ من تا الانم فقط از سپنتا (dial Up) استفاده کردم!
x-boy
02-17-2007, 07:27 PM
آقا من تازه میخام ADSL بگیرم!
میشه راهنمایی کنی کدومش بهتره؟ من تا الانم فقط از سپنتا (dial Up) استفاده کردم!
ببين كيفيت بهتر و ... بر ميگرده به مخابرات منطقه و ترافيك و پهناي باند
الان من خودم اسياتك دارم با 14 دانلود دارم ولي هر كي رو ديدم گفت بيشتر از 10 11 نميره براي من خب اين بر ميگرده به مخابرات منطقه ما و خلوتي منطقه
اگه ميخواي پول زياد بدي و يه سرويس مطمئن داشته باشي سپنتا خوبه
اگه دنبال ارزوني ولي با نوسان سرعت صبا نت داتك...
eysun
02-17-2007, 07:32 PM
آخه خیلی که پولشون فرق نمیکنه!
بعد الان من سپنتا 96Kb/s بگیرم با پیش شماره 7750 فک میکنی سرعت dl چقد باشه؟؟
rozbeh85
02-17-2007, 08:11 PM
آقا راهی میشناسید که بشه بالاتر از 128 گرفت؟
eysun
02-17-2007, 08:51 PM
باید سند ملک شما تجاری باشه! یا اینکه مجوز انجام فعالیت تجاری با اینترنت داشته باشین!
Hamed
02-17-2007, 09:01 PM
ترجیها بهتره از افرادی که تو منطقتون ADSL گرفتن و راضی بودن بپرسی. . .
چون این شرکت های ADSL تو بعضی مناطق خوب جواب میده تو بعضی مناطقم نه. . .
که دلیلشم همون جور که x-boy عزیز گفت برمیگرده به ترافیک و عوامل دیگه. . .
x-boy
02-17-2007, 09:02 PM
آخه خیلی که پولشون فرق نمیکنه!
بعد الان من سپنتا 96Kb/s بگیرم با پیش شماره 7750 فک میکنی سرعت dl چقد باشه؟؟
من راستش سپنتا ندارم و نميدونم سرعت دانلودش چنده از لحاظ قيمت سپنتا حدود 15 تومن با اسياتك فرق داره تو 128
icedemon
02-17-2007, 09:34 PM
بنظرم بهترینش همون شاتل باشه اما باید از بقیه کسانی که تو محلتون خرید کردن بپرسید تا بهتون بگن چجوریاست
هم از نظر سرعت وهم قیمت.
بعد یک سوالم دارم:
آیا سرعت Adsl در تعداد افرادی که از اون شرکت گرفتنم موثر یا فقط مخابرات ربط داره.
x-boy
02-17-2007, 10:29 PM
بنظرم بهترینش همون شاتل باشه اما باید از بقیه کسانی که تو محلتون خرید کردن بپرسید تا بهتون بگن چجوریاست
هم از نظر سرعت وهم قیمت.
بعد یک سوالم دارم:
آیا سرعت Adsl در تعداد افرادی که از اون شرکت گرفتنم موثر یا فقط مخابرات ربط داره.
به تعداد افراد هم موثره اينجا بحث پهناي باند هم پيش مياد براي اون شركت مثال الان داتك بعضي جا ها ديگه به كسي ADSL جديد نميده چون تعداد يوسر ها تو اون محل پر شده
شاتل بهترين نيست هم قيمتش بالاس هم محدوديت داره هم بعضي مناطق خوب جواب نميده
eysun
02-17-2007, 10:47 PM
ok! با این حساب فک کنم که باید بگیرم یه بار امتحانی ببینم چطوریه! مرسی
rozbeh85
02-17-2007, 11:25 PM
دوستان کسی با Adsl پلاس شاتل کار کرده؟
راستش یکی به من گفت شاتل میخواست این کار رو بکنه ولی توش موند، حالا هم فقط در حد تبلیغاته؟
malifoolad
02-18-2007, 09:15 AM
]چرا كسي جواب نداد
اگر بخواهم ازديش بصورت مستقيم سند و ريسيو كنم با يد چكار كنم چه چيزهايي بايد تهيه كنم يك راهنمايي كلي مي خواهم در خوزستان زندگي ميكنم
با تشكر
x-boy
02-18-2007, 12:00 PM
]چرا كسي جواب نداد
اگر بخواهم ازديش بصورت مستقيم سند و ريسيو كنم با يد چكار كنم چه چيزهايي بايد تهيه كنم يك راهنمايي كلي مي خواهم در خوزستان زندگي ميكنم
با تشكر
راستش من تا حالا با ديش كار نكردم اگه كسي بلده خواهشا جواب بده
mahyar
02-18-2007, 12:44 PM
اونقدر که من میدونم فقط از دیش دریافت دارید شما و send هم یا از طریق خط تلفن یا هر چیز دیگه هستش برای سند هم یک وسیله بود که الان یادم نیست اسمش فقط انگار هزینش زیاد بود
Hamed
02-18-2007, 01:37 PM
منم اطلاعات زیادی ندارم. . .ولی میدونم که 3 نوع ارتباط با اینترنت از طریق ماهواره وجود داره. . .
1.Offline این نوع ارتباط مجانیه و فقط یه دیش و یه کارت ماهواره DVB لازمه و دریافت بصورتیه که فقط امکان دانلود فایل هایی رو دارید که اشخاص
دیگری روی همان ماهواره در حال دانلود هستند و نمیتونید فایل مشخصی رو دانلود کنید. فقط پسوند رو میشه مشخص کرد. . .
2.اینترنت 1 طرفه : از اسمش مشخصه فقط امکان دریافت دارید و برای ارسال باید از خطوط معمولی استفاده کنید. برای این نوع ارتباط باید اکانت
مربوطه رو از شرکت های سرویس دهنده بخری. . .
3.اینترنت 2 طرفه : اینم نوع آخر و در حقیقت گران ترین نوع ارتباط از طریق ماهواره هست که امکان دریافت و ارسال را بطور همزمان از طریق
ماهواره رو برای شما محیا میکنه و مانند 1 طرفه باید اکانت رو خریداری کرد. . .
تمامی انواع اینترنت ماهواره ای سرعت بالایی دارند. . .
دوستان اگه جایی اشتباه شده کمک کنید که اطلاعات درست به دست دیگران برسه...
star3151
02-18-2007, 02:08 PM
با سلام
خدمت دوستاني كه راجع به اينترنت ماهواره اي سوال كرده بودند بايد بگم كه براي استفاده از سرويس اينترنت ماهواره اي يك طرفه بايد تجهيزات زير را دارا باشيد
1- ديش و lnb
2- كارت رسيور كه انواع مختلفي داره كه به نظر من skystar2 بهترينشه البته اينترنالش
3- اكانت اينترنت ماهواره اي كه بستگي داره شما از چه سرويسي بخوايد استفاده كنيد كه قيمتش هم فرق ميكنه
4- اكانت اينترنت سند يا ميشه گفت همون ديال آپ يا ADSL كه بايد داشته باشيد تا امكان برقراري ارتباط با اكانت ماهواره اي اوكي بشه و به شما ديتا بده
ولي به نظر من با اومدن ADSL ديگه نيازي نباشه كه اين همه مشقت بكشيم ADSL ميتونه تمام نياز هاي مارو برطرف كنه البته درسته كه همه جا اين سرويس ارائه نميشه ولي خب بالاخره فراگير ميشه
باز هم اگه نكته اي باقي مونده باشه من در خدمتم.
x-boy
02-18-2007, 02:16 PM
ممنون از دوستان كه جواب دادن
M.Gashti
02-18-2007, 04:43 PM
من از داتک سرویس 256 گرفتم سرعت دانلودمم بین 30 تا 40 متغیره البته این اکانت رو پارسال گرفتم
بدون محدویت حجمی دانلود ماهی 50 هزار تومان هزینه شارژ داره
x-boy
02-18-2007, 06:06 PM
من از داتک سرویس 256 گرفتم سرعت دانلودمم بین 30 تا 40 متغیره البته این اکانت رو پارسال گرفتم
شما وايرلس گرفتي؟
M.Gashti
02-18-2007, 07:05 PM
نه محدوده هفت تیر سرویس Adsl
Hamed
02-18-2007, 07:24 PM
Adsl اداری گرفتی؟
x-boy
02-18-2007, 08:14 PM
نه محدوده هفت تیر سرویس Adsl
پس چرا 50 تومن؟ اونم 256!
hr6829
02-19-2007, 05:50 PM
اصلا ارتباطی بین شبکه هوشمند یا IN با ADSL وجود نداره!!! و در صورت قطعی این نوع سرویس هیچگونه لطمه ای به ADSL وارد نخواهد شد! ضمنا واسه آشنایی بیشتر اگه حوصله داشتید مطلب زیر رو بخونید!
شبکه هوشمند INاز لحاظ ساختار به گونه اي است که در لايه اي بالاتر از شبکه هاي معمول مخابرات (شبکه تلفني ، همراه ، ديتا ) قرار مي گيرد و مشترکين مي توانند از انواع خدمات آن ،به آساني و با سرعت استفاده کنند .
به گزارش بخش آموزش شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از روابط عمومی شرکت مخابرات، اين شبکه از گره هاي سخت افزارهاي ونرم افزاري تشکيل شده تا با استفاده از پرو تکتهاي خاص امکان ارايه سرويس هاي ويژه را براي مشترکين تلفن ثابت و همراه فراهم شود .
به کار گيري پايگاههاي اطلاعاتي در شبکه و فراهم نمودن امکان دسترسي براي مشترکين و اپراتورهاي خصوصي ، افزايشدرآمد براي اپراتورها،بابردن تعداد مکاکمات موفق ،استفاده موئژ از منابع شبکه ، مديريت قابل انتقال بر روي سرويس هاو امکان کنترل پارامترهاي ارايه سرويس توسط مشترک از جمله مزاياي پياده سازي شبکه هوشمند است .
مهمترين سرويس هاي که شبکه هوشمند ارايه مي کند عبارتنداز:
سرويس صندوق پستيVMS
اين سرويس قادر به ثبت پيام هاي تلفني نمابر و ايميل براي مشترکين است . از اين سرويس به عنوان تلفن مجازي نيز مي توان بهره گرفت.
سرويس مکالمات انبوه ( Mass calling service ( MSC
با استفاده از اين سرويس اپراتور شبکه مي تواند به طور موقت يک شماره تلفن را جهت استفاده کننده از سرويس اختصاص دهد و هر زماني که يک مکالمه بااين شماره بر قرار شود ،استفاده کننده يک پيام را دريافت نموده تا نسبت به وارد کردن اعداد بيشتري جهت نشان دادن يک الويت يا تقدم اقدام نمايد.
سرويس نظر سنجي(Tlevoting ( VOT
اين سرويس يکي از سرويس هاي زير گروه سرويس مکالمه انبوه مي باشد که شامل سرويس VOTيا نظرسنجي تلفني است. در اين نظرسنجي جواب سوال اهميت ندارد و فقط دادن راي و جمع آوري نظر مورد توجه است
سرويس کارت اعتباري ياPrepaid card Service PCS
براي استفاده از اين سرويس ،بايد کارت هاي اعتباري به مبلغ 20 هزارريال را از دفاتر امور مشترکين و خدمات ارتباطي يا بخش خصوصي تهيه کرد و سپس با يک تلفن معمولي (همگاني –ثابت )مي توان با هر نقطه از کشور يا خارج از کشور يا حتي داخل شهر تماس بر قرار نمود و هزينه تماس از کارت اعتباري مربوطه کسر مي شود .پس از خريد کارت دو شماره شامل يک شماره 10 رقمي که شماره کارت است ويک شماره چهاررقمي که رمز عبور است روي کارت نوشته شده که براي برقراري ارتباط مورد استفاده قرلر مي گيرد.
براي برقراري ارتباط ابتدا بايستي شماره يا عدد 900 را روي هر نوع تلفن (همگاني يا ثابت )که کد ورودي به شبکه هوشمند مي باشد را شماره گيري کرد سپس با توجه به تذکرات راهنما با انتخاب شماره يک (فارسي )2(انگليسي)3(عربي)زبان مورد نظر را انتخاب کرد. سپس شماره کارت مندرج در کارت اعتباري را وارد کرده و کليد پوند(#)و بعد از آن رمز عبور را وارد کرده و سپس کليد پوند (#)را فشار دهيد و در نهايت شماره مخاطب را وارد کرده و کليد پوند (#) را فشار دهيد.
سرويس شبکه خصوصي مجازي Virtual Private Network - ***
با وجود شبکه هوشمند وبا استفاده از امکانات شبکه عمومي مي توان يک شبکه اختصاصي مجازي برقرار نمود .سرويس شبکه خصوصي مجازي براي يک شبکه اختصاصي براي شرکت ها يا سازمان هاي داراي واحدهاي گسترده در سطح شهر و شهرستان يا خارج از کشور مي شود .
سرويس تفکيک هزينه يا خدمات مشاورهاي PRM - Premium Rate Service
اين سرويس براي اپراتورها اين امکان را فراهم مي سازد که اطلا عات فروش و عرضه محصولات يا خدمات مشاوره اي خود را با يک روش اقتصادي ارايه نمايد .
سرويس مکالمه مجاني FPH - Free Phone
اين سرويس قابليت انعطاف در مسير يابي و شارژ معکوس را بر اساس شرايط مختلف مورد تقاضا ارايه مي دهد . در حقيقت مشترک اين سرويس مي پذيرد که هزينه مکالمات دريافتي به عهده او باشد و جهت هر گونه مکالمه شارژ گردد.پرداخت هزينه ارتباط توسط شرکت يا مشترک تلفن شونده با عث تشويق مشتريان در برقرار ارتباط و راه حلي براي توسعه شرکت يا سازما ن دارنده اين سرويس مي باشد.
با توجه به مطالب بالا بین 1818 یا همون ارائه ریز مکالمات به مشترک مورد نظر! با IN هیچگونه ارتباطی وجود نداره!
hr6829
02-19-2007, 06:00 PM
جدی! شما با همین 50 هزار تومان منهای 10 هزار تومان برابر با چهل هزار تومان میتونی از سرویس 512 آسیا تک استفاده کنی! بدون محدودیت حجمی و سرعت دانلود 70 تا 90 متغیر!
mostafajj
02-21-2007, 09:59 AM
سلام
آقا راجع به مودمهای adsl هم میتونید اطلاعات بدید
من یه fiberhome دارم البته از نوع lan چطوره؟
dj_omid1
02-21-2007, 10:10 AM
من در کانادا هستم و اينترنت بد سرعته ايران استفاده نميکنم
:d
x-boy
02-21-2007, 11:23 AM
سلام
آقا راجع به مودمهای adsl هم میتونید اطلاعات بدید
من یه fiberhome دارم البته از نوع lan چطوره؟
مودم هاي adsl دو نوعه يه لن يه usb يا هردو
مودم شما هم مودم هاي خوبي هستند و هر كي استفاده كرده راضي بوده
و خوبي مودم هاي لن نسبت به usb اينه كه تو همه سيستم عامل ها ميتوني استفاده كني و قطعي كمتري داره
mostafajj
02-22-2007, 06:29 PM
مرس x-boy عزیز.
آسیاتک 64 سرعتش چجوریاست تا چقد میتونه دانلود کنه؟
Shahin
02-22-2007, 06:42 PM
مرس x-boy عزیز.
با 64 فكر دانلودهاي سنگين رو از سرت بيار بيرون :D
t.A.T.u
02-22-2007, 07:08 PM
راستی یه سوال پیش اومده تو شهر ما 2 جور مودم میدن یکی زیمنس یکی دیگه اسمش یادم نیست (خسته نباشم) بعدش قیمت اون یکی از زیمنس بیشتره میخوام ببینم فرقی هم تو انجام خدمات میکنه چون میگم زیمنس نمیتونه گیم نت رو پشتیبانی کنه والا من سرم در نمیاد 512 گرفتم هر گیگ 6000 تومن به خدا ظلمه اخه این چه وعضشه ولی باز شبانش ساعتی 200 هست این باز قابل تحمل تر هست
آره اگر در مورد مودم راهنمایی کنید ممنون میشم
x-boy
02-22-2007, 07:25 PM
راستی یه سوال پیش اومده تو شهر ما 2 جور مودم میدن یکی زیمنس یکی دیگه اسمش یادم نیست (خسته نباشم) بعدش قیمت اون یکی از زیمنس بیشتره میخوام ببینم فرقی هم تو انجام خدمات میکنه چون میگم زیمنس نمیتونه گیم نت رو پشتیبانی کنه والا من سرم در نمیاد 512 گرفتم هر گیگ 6000 تومن به خدا ظلمه اخه این چه وعضشه ولی باز شبانش ساعتی 200 هست این باز قابل تحمل تر هست
آره اگر در مورد مودم راهنمایی کنید ممنون میشم
نه بابا مودم فرقي نداره;)
مودم چه سوالي داري بگو خودم بهت بگم
ممنون
---------------
مرس x-boy عزیز.
دوست عزيز من با 128 حدود 14 15 كيلو دانلود ميكنم حالا 64 اگه مركز مخابراتيتون مثل منطقه ما خلوت بشه نصف ميشه حدود 6 7 ميتوني دانلود كني ولي خب به قول اقا شاهين دانلود با حجم زياد نميتوني بكني با 128 حداكثر 2 گيگ در روز ميتوني دانلود كني
به نظر من 128 بگير خيلي مناسبتره
راستي اسياتك 2 ماه اول رو هم مجاني ميده و مودم هايي كه ميده ساخت كره هستش
satan
02-24-2007, 10:04 AM
مشكل شاتل قطعي ديتاش كه ديدم اينجوري ديگه سرويس نگرفتم ازش من الان 9 ماهه پارس انلاين دارم رازيم قيمتش بالا هست ولي خوبيش اينه لنگ نميزارتد ترافيك رو هم كه الان ورداشته نور الا نور راستي سرعت دانلود من 13-12 هستش كه پايين بودنش بخاطر منطقه مخابراتي ماست
x-boy
02-24-2007, 12:33 PM
براي خريد و اطلاع از قيمت اينترنت ماهواره به انجمن بازارچه بريد
Hamed
02-24-2007, 01:06 PM
با 128 حداكثر 2 گيگ در روز ميتوني دانلود كني
منم آسیاتک دارم. . .شما چطور 2 گیگ در روز دانلود میکنی؟؟
سرعت منم تقریبا مثل شماس!!!
میتونی یه راهنمایی بکنی. . .!؟
mashti
02-24-2007, 03:25 PM
Nemidoonestam Koja Ino Begam Inja Goftam Az Takdownload Che Joory Bayad Download Konim????
x-boy
02-24-2007, 03:42 PM
منم آسیاتک دارم. . .شما چطور 2 گیگ در روز دانلود میکنی؟؟
سرعت منم تقریبا مثل شماس!!!
میتونی یه راهنمایی بکنی. . .!؟
خودمو نگفتم اسياتك هم عمرا اگه كسي تو 24 ساعت 2 گيگ دانلود كنه مثال با سرويس هاي سپنتا كه كمتر 16 نمياد تازه 2 گيگ رو هم تقريبي گفتم
من خودم تو 16 ساعت خيلي زور بزنم 700 مگ
---------------
Nemidoonestam Koja Ino Begam Inja Goftam Az Takdownload Che Joory Bayad Download Konim????
شما اول فارسي تايپ كن و سوال شما جاش اينجا نيست ولي برو معرفي نرم افزار
eysun
02-24-2007, 10:27 PM
آقا ما که تو دانشگاه با 300kb/s دانلود میکنیم تازه تو ساعت شولوغ وگرنه با 1Mb/s هم کردم!
x-boy
02-24-2007, 10:47 PM
آقا ما که تو دانشگاه با 300kb/s دانلود میکنیم تازه تو ساعت شولوغ وگرنه با 1Mb/s هم کردم!
خوبه ديگه صفا ميكني
satan
02-25-2007, 09:07 AM
برين عشق و حال كنين كه ديگه همچين چيزي گيرتون نمياد البته تو ايران
Alireza
02-25-2007, 10:06 AM
با سلام
من شیراز هستم .... Adsl پارس آنلاین 128
سرعت دانلود 15 Kb در ثانیه
(( من میخوام 256 پارس آنلاین بگیرم سرعت دانلودش چنده در حالت عادی و حداکثر سرعت دانلود ؟ ))
Hamed
02-25-2007, 10:28 AM
اگه میخوای به طور تقریبی حساب کنی باید 256 یا هر سرعت دیگه ای که میخوای رو تقسیم بر 8 کنی که به سرعت دانلود برسی. . .
حدودا 32 میشه. . .
AliRamazani
02-25-2007, 10:54 AM
یه سوال داشتم. وایر لس بهتره یا ای دی اس ال؟ چرا؟
x-boy
02-25-2007, 12:49 PM
یه سوال داشتم. وایر لس بهتره یا ای دی اس ال؟ چرا؟
خب از نظر قيمت adsl به صرفه تره ولي از نظر سرعت فكر كنم وايرلس بهتر باشه
Shahin
02-25-2007, 01:27 PM
تاپيك مهم شد.
AliRamazani
02-25-2007, 01:57 PM
خب از نظر قيمت adsl به صرفه تره ولي از نظر سرعت فكر كنم وايرلس بهتر باشه
قیمت مثلا چقدر؟ میخواهم قیمت اصفهان و تهران را مقایسه کنم.
sinayam
02-25-2007, 03:42 PM
سلام دوستان
کسی راجع به شرکت netspeed که adsl میده اطلاعاتی داره
و اگه 6 تا سیستم بخوان با خم کار کنند و سرعت adsl 256 باشه سرعت دانلود هر سیستم چقدر می شه مثلاٌ در کافی نت ها
x-boy
02-25-2007, 07:18 PM
قیمت مثلا چقدر؟ میخواهم قیمت اصفهان و تهران را مقایسه کنم.
http://www.datak-telecom.com/id/ipw_
يه سر اينجا بزن درباره قيمت ها توضيح داده
mostafajj
02-27-2007, 12:57 PM
دوستان کی میتونه یه سایتی به من معرفی کنه که توش راجع به شبکه کردن کامپیوتر ها و همچنین تقسیم یک خط adsl بین چند تا کامپیوتر اطلاعاتی داشته باشه؟
انگلیسی هم باشه مشکلی نیست!
كافيه ICS توي Connection كامپيوتر اصلي فعال كني.
ICS=Internet Connection Sharing
تنها مشكل شاتل محدوديت حجميشه!
راستي جناب hba شما همون hba كروز هستين؟
اره خودمم
به ظرن من شاتل سرعتش خیلی خوبه درسته محدودیت دانلود داره و به خاطر همین هم سرعت بالاش رو حفظ کرده
این سایت اسیا تک رو هم بدید یه برسی بکنم:p
Hamed
03-05-2007, 11:49 PM
http://www.Asiatech.ir
x-boy
03-06-2007, 09:15 PM
دوستان اسياتكي امروز مشكلي نداشتيد؟
من سند دارم ولي recive ندارم
پشتيباني هم كه بر نميداره
راستي يكي از بچه هاي اسياتك اگه اعداد
ip addres
subnet mask
gateway
و
preferred dns servr
alternate dns server
رو بزاره ممنونش ميشم باسه من بهم ريخت!
Hamed
03-06-2007, 10:23 PM
من که مشکلی نداشتم (گوش شیطون کر!!)
ولی فکر نمیکنی این مشخصات با هم فرق داشته باشه؟
مثلا Ip من که عین ماله شما نیست...
سعی کن با تنظیماتش ور نری...
اگه شماره مستقیم پشتیبانی رو نداری بگیر...
88523545
ایشالا درست میشه...چند وقت پیش سرعتم شدیدا اومده بود پایین...
x-boy
03-06-2007, 11:12 PM
پشتيباني 4 تا شمارشم ميگيرم از صبح بر نميدارن
تنظيماتشم ور رفتم الان بهم ريخته!!
در مورد تنظيمات يه سري چيزاش يادم هست ميخواستم ببينم بعضي چيزاش مثل خودمه يا نه
بازم ممنون
Hamed
03-06-2007, 11:22 PM
قسمت Configure رو باز کن ببین درسته یا نه :
VPI = 0
VCI = 35
Encapsulation = RFT 1483 IPoATM Bridged LLC Encapsulation
Modulation = Multimode
اینا تنظیمات پیش فرض منه
در ضمن من مودمم USB هست...محض اطلاع گفتم نکنه فرق داشته باشه...
ببین درسته باز اگه نشد میریم سراغ بقیه تنظیمات. . .
sinayam
03-07-2007, 04:16 PM
سلام دوستان
]چرا کسی جوابم رو نداد عیب نداره دوباره می پرسم.
کسی راجع به شرکت netspeed که adsl میده اطلاعاتی داره
و اگه 6 تا سیستم بخوان با هم کار کنند و سرعت adsl 256 باشه سرعت دانلود هر سیستم چقدر می شه مثلاٌ در کافی نت ها .
ضمنا میشه به این سایت هایی که سرعت شما رو می سنجند اعتماد کرد مثلا مک آفی dsl speed
دوستان من در تهران - سعادت آباد زندگی می کنم و نیاز به سرویس ای دی اس ال دارم و پیش شماره های 2207 و 2235 در دسترس من هست ، اگه شرکتی رو میشناسید که به منطقه ی ما سرویس میده و سرعت 256 داره لطف کنید معرفی کنید ...
Hamed
03-07-2007, 08:36 PM
دوست عزیز
متاسفانه پیش شماره شما تو هر شرکتی که رفتم نبود. . .
x-boy
03-07-2007, 09:16 PM
اسياتك براي من درست شد جالبه سرعت دانلودم يك كيلوبايت رفته بالا!
خودش كلي هست!
Hamed
03-17-2007, 12:52 PM
X-Boy جان
شما هم سرعت آپلودت بیشتر از دانلودته؟
x-boy
03-17-2007, 02:23 PM
نه كمتره ولي سرعت دانلودم شده 13
Hamed
03-17-2007, 02:54 PM
نمیدونم چرا برای من آپلودم خیلی بیشتره. . .حدودا 15-17 میشه!! ولی دانلودم 12-13-14 میگرده. . .
dr-faust
03-19-2007, 02:06 AM
من آسیاتک 64 دارم. البته ماه اول که مجانیه. بعدا 128 میگیرم که حدودا 20 تومن میشه. بالاترین سرعت دانلودم تو 16 دقیقه، 6.28(متوسط) بوده تو شلوغی به 5.7 میرسه.
مودمم هم lan هستش[ Corecess 3115 ]. سر نصبش اینقدر عذاب کشیدم که نگو. لینک آپ نمی شد. اومدم ابروش رو درست کنم چشمش هم کور شد. دیگه نمیتونستم تو config مودم(10.0.0.2) برم. پسورد ادمین عوض شده بود و من نمیدونستم که چی شده! کار به باز کردن مودم و گشتن دنبال جامپر ریست flash مودم رسید. ولی دیدم یک دکمه داره که تو دفترچه اش به اون اشاره ای نشده. اون رو زدم و مودم دوباره ریست شد. دوباره تمام تنظیمات را انجام دادم ولی باز وصل نشد. از ساعت 11 صبح تا 9 شب مشغول بودم و آسیاتکی ها هم نمی دونستند مشکل چیه؟ یعنی در واقع می دونستند ولی نمی تونستند با استفاده از نشانه هایی که من بهشون میگم علت را مشخص کنند. تا اینکه ساعت 10 شب که در اوج نا امیدی و اعصاب خردی به آسیاتک زنگ زدم و آقایی که گوشی را برداشت در اولین جمله مشکل را گفت! من سوکت(دو شاخه) تلفنم از نوع برقگیر بود و برای همین لینک آپ نمیشد. باید یک سوکت ساده استفاده می کردم، کردم و همه چیز حل شد.
حالا چرا اینجا گفتم؟ برای اینکه اگر یکی در آینده مثل من با مشکلاتی مثل مشکل مودم و یا عدم اتصال روبرو شد دیگه مجبور نشه نقشه مدارات مودم Corecess را گیر بیاره و یا 5 الی 6 بار با پشتیبانی تماس بگیره.
davood
03-30-2007, 08:58 PM
من با 128 اسياتك 14 تا 15 دانلود دارم و ماهي 15 تومن كه فعلا 1 ماه مجاني دارم
اقا 15 تومان پس چرا من 20 تومان دادم!!!!!!!!!!!!1:o :oo :o :( :( :(
Hamed
03-30-2007, 09:58 PM
به دلیل اینکه تو سایت نوشته 15 ولی با عوارض و مالیات میشه 20 تومان
خودمم فکر میکردم 15 باید بدم ولی موقع پول دادن. . .!! http://qsmile.com/qsimages/257.gif
من يک سؤال دارم
تندترين اینترنت تو ایران چقدر???
درست که ایران بيشتر از 128 ممنوع هست...
f4l2z4d
03-30-2007, 11:52 PM
من ساکن قزوینم . اینجا سرویس صبا نت گرفتم . خیلی جالبه ما سرویس 64kbs صبا رو میگیریم اما برامون 512 وصله . البته محدودیت حجم داره اما خوبیش اینه که شبها از ساعت 3 تا 8 صبح سرویس مجانی 512 برا همه یوزرها ارائه میکنه. یعنی هر ساعتی میشه راحت 200 مگابایت گرفت که میشه روزی 1 گیگ . من که خیلی ازش راضیم . سرویس 3 ماهه 64 (اما سرعت 512) 30 تومن پول میدم
f4l2z4d
03-31-2007, 12:05 AM
یکی از دوستان هم در مورد اینترنت 1 طرفه سوال کرده بود گفتم شاید این مطلب کمکشون کنه ;)
High Speed Internet ( 1 Way )
سرويس های پر سرعت اينترنت يک طرفه
کاربران اينترنت با استفاده از امکانات مختلف قادر به اتصال به اينترنت و استفاده از منابع موجود می باشند ، خطوط تلفن معمولی ( Dial up ) ، اينترنت Wireless ، خطوط DSL و ... نمونه های موجود می باشند .
همانطــور که می دانیم حجم اطلاعات دریافتی ( Recieve ) در ارتباطات اينتـــرنتي همواره چندين برابر بیش از اطلاعات ارســـالی ( Send ) می باشد ، تکيه بر همين واقعيت است که سرويس دهندگان اينترنت نيز به طرق مختلف سعی بر اضافه کردن پهنای باند دريافت خود داشته باشند . به زبان ساده دريافت اطلاعات ( Recieve ) در خطوط يک طرفه از طرِيق Satellite تامين می گردد .
لذا با توجه به ســـرعت بسيار بالای دریافت اطلاعات ، شما قادر به استفاده از اينترنت پـــر سرعت ، ده ها برابر سريعتـــر از خطوط Dial up خواهيد بود .
http://i12.tinypic.com/33xh2z8.jpg
دريافت اطلاعات از اين طريق به سرويس های IP Base و Proxy Base تقسیم شده که نوع اول بیشتر برای سرويس دهندگان اينترنت ، ISP ها ، موسسات و ادارات استفاده می شود .
از جـمله سرويس هايی که اخيـرا طرفـداران زيادی پيدا کـرده سروِيس های Proxy Base می باشـــد . در اين سرويس ها که به صـورت ماهيانه عرضه می شوند شما می توانيد ميزان مشخصی دانلود ( Download ) داشته باشيد ( مثلا 300 مگابايت ، 500 مگا بايت ، 800 مگابايت ، .... و یا حتی نامحدود ) .
از مزايای منحصر به فرد سرويس های اينترنت يک طرفه دانلود رايگان مي باشد بدين معنی که شما قادر خواهيد بود بدون اتصال به اينترنت و بدون محدوديت حجمی نرم افزار ، Game و ... دانلود کنيد .
سرويس های يک طرفه بر روی ماهواره های Turksat , NileSat , Arabsat , Telstar12 , Intelsat 902 , NSS6 , Eutelsat قابل ارائه می باشند .
منبع : سایت سرعت
x-boy
03-31-2007, 12:17 AM
من يک سؤال دارم
ما تو ايران به راحتي ميتونيم از خطوط T2 استفاده كنيم و البته كمترين هزينه:>
MSHADroo
03-31-2007, 01:07 AM
]چرا كسي جواب نداد
با تشكر
نیاز به یک دیش و یک کارت DVB و یک مودم برای ارسال و پهنای باند روی ماهواره هستی که به تو سرعت دانلود 1 gbps رو میده(در مورد سرعتش شنیدم البته مطمئن نیستم )و توی تهران چیزی حدود 6 میلیون با مجوز و بقیه کاراش هزینه داره .
--------------
---------------
من ساکن قزوینم . اینجا سرویس صبا نت گرفتم . خیلی جالبه ما سرویس 64kbs صبا رو میگیریم اما برامون 512 وصله . البته محدودیت حجم داره اما خوبیش اینه که شبها از ساعت 3 تا 8 صبح سرویس مجانی 512 برا همه یوزرها ارائه میکنه. یعنی هر ساعتی میشه راحت 200 مگابایت گرفت که میشه روزی 1 گیگ . من که خیلی ازش راضیم . سرویس 3 ماهه 64 (اما سرعت 512) 30 تومن پول میدم
چند روزی مهمون نمی خواین؟؟؟؟خواستید ما هستیما !!!
f4l2z4d
03-31-2007, 01:19 AM
نیاز به یک دیش و یک کارت DVB و یک مودم برای ارسال و پهنای باند روی ماهواره هستی که به تو سرعت دانلود 1 gbps رو میده(در مورد سرعتش شنیدم البته مطمئن نیستم )و توی تهران چیزی حدود 6 میلیون با مجوز و بقیه کاراش هزینه داره .
--------------
مخابرات به این راحتی استفاده رسیوش رو نمیده چه برسه به سند !!!! کلا هرگونه ارتباط ماهواره ای تحت نظر مخابراته و از نظر قانون سند دیتا اگه تحت نظارت مخابرات نباشه غیرقانونیه . البته این اکانت هایی که فروخته میشه (مثل اپن اسکای و..) نظارتی روشون نیست ، یعنی اکثرا غیر قانونین . من یادمه 1 ISP تو قزوین برای کیفیت بهتر ارتباطش از اینترنت وان وی استفاده میکرد وقتی مخابرات فهمید در ISP رو چند ماه تخته کرد !
]چرا كسي جواب نداد
با تشكر
http://i7.tinypic.com/2wdn86f.jpg
http://i11.tinypic.com/4ckri4m.jpg
http://i5.tinypic.com/2q0j0pk.jpg
x-boy
03-31-2007, 01:23 AM
recive اينترنت ماهواره اي روي همون بانديه كه شبكه هاي تلوزيوني روشه به خاطر همين مخابرات نميفهمه
ولي چون سند رو اين باند نميشه انجام داد سند رو بايد با دايل اپ يا دي اس ال انجام داد
نكته اولي رو مطمئن نيستم گفته باشم!
f4l2z4d
03-31-2007, 01:29 AM
recive اينترنت ماهواره اي روي همون بانديه كه شبكه هاي تلوزيوني روشه به خاطر همين مخابرات نميفهمه
ولي چون سند رو اين باند نميشه انجام داد سند رو بايد با دايل اپ يا دي اس ال انجام داد
نكته اولي رو مطمئن نيستم گفته باشم!
حرف اولتون درسته ، سند هم رو همون باند هست اما اگه بفهمه دردسر درست میکنه (به مسائل امنیتی ربط میده ، جاسوسی و از این جور چیزا )
البته اگر سند با دايل اپ يا دي اس ال انجام بدیم میشه 1 طرفه که بالا توضیح دادم
MSHADroo
03-31-2007, 02:13 AM
لطفا بالاترین سرعت دانلودی که با کانکشنهای ADSL & Wireless داشتین رو بیان کنید و بگید مربوط به کدوم ISP بوده و اگر تو ضیح بیشتری دارید لطفا بیان کنید .
من بیشترین سرعت دانلود 56kbps رو با وایرلس تراشه سبز تهران داشتم .
و سرعت 16 kbps رو با وایرلس datak داشتم که مفت نمی ارزید .
Hamed
03-31-2007, 02:23 AM
برای من بین 11 تا 14 متغیره---آسیاتک
البته برای چند لحطه هم رفت رو 25 - 26
x-boy
03-31-2007, 02:37 AM
منم دوروبر 14 15 ميچرخه اسياتك 128
MSHADroo
03-31-2007, 02:48 AM
با این سرعتهایی که می گید منو دارید از خرید adsl نا امید میکنید . بهتره یه اعتراض جانانه به isp های کلنگ کشور عزیزمون ایران بکنیم که الکی نگن 128 و 256 و..... وپول الکی از مردم بگیرن
Hamed
03-31-2007, 03:10 AM
ایرانه دیگه. . .کاریش نمیشه کرد. . .
کی گوش میکنه. . .
f4l2z4d
03-31-2007, 11:27 AM
52 تا 53 صبانت
Hamed
03-31-2007, 12:07 PM
معمولا شرکت هایی که محدودیت حجمی دارند سرعت رو بیشتر میدند تا کاربران زودتر به سقف دانلود برسند و . . .
davood
03-31-2007, 09:53 PM
من يک سؤال دارم
اقا تو ایران همه چیز هست قانون هم نیست هر چی ممنوع باشه فرمالیته است مثلا به یه شرکت زنگ زدم گفتم 512میخوام گفت تو سربرگ یه شرکت درخواست بده تلفن خودت را بنویس میزاریم تو پروندت حله!!:-S
خوب شما بالاخره یه شرکت اشنا تو فامیلت برا این کار نداری؟:>:)
Amirf
04-08-2007, 04:47 PM
سلام
یک سوال: Adsl رو شماره هایی که رو فیبر نوری هست با شماره های معمولی سرعتش فرق داره؟
چقدر؟؟؟
در ضمن من شمارم طی کابل برگردون رفته رو فیبر نوری و می خوام 128 صبا نت بگیرم .و زیاد هم dl نمی کنم که محدودیتم تموم بشه فقط برام سرعت مهمه این صبا نت خوبه بگیرم ؟؟؟ نظر شما چیه؟!
امیر از مشهد.
Hamed
04-08-2007, 07:33 PM
یه چیز رو مدنظر داشته باشید
تو تهران که اینطوریه...ممکنه یه شرکت توی یه منطقه خوب جواب بده و جای دیگه نه...شما اگه بتونی بفهمی کدوم شرکت تو محدودتون خوب جواب
میده راحت تر میتونی تصمیم گیری کنی...
به یه چیز دیگه هم توجه داشته باشید...شما مادامی که در حال وب گردی هستید در حال دانلودید...پس زمان استفاده هم مهمه...
شماره های معمولی (خطوط معمولی) قابلیت Adsl ندارند...
x-boy
04-08-2007, 08:32 PM
سلام
یک سوال: Adsl رو شماره هایی که رو فیبر نوری هست با شماره های معمولی سرعتش فرق داره؟
چقدر؟؟؟
در ضمن من شمارم طی کابل برگردون رفته رو فیبر نوری و می خوام 128 صبا نت بگیرم .و زیاد هم dl نمی کنم که محدودیتم تموم بشه فقط برام سرعت مهمه این صبا نت خوبه بگیرم ؟؟؟ نظر شما چیه؟!
امیر از مشهد.
رو فيبر نوري فعلا نميتوني داشته باشي تو تهران هم فكر كنم فقط شاتل رو فيبر نوري خدمات بده
Amirf
04-09-2007, 03:41 PM
یه چیز رو مدنظر داشته باشید
تو تهران که اینطوریه...ممکنه یه شرکت توی یه منطقه خوب جواب بده و جای دیگه نه...شما اگه بتونی بفهمی کدوم شرکت تو محدودتون خوب جواب
میده راحت تر میتونی تصمیم گیری کنی...
به یه چیز دیگه هم توجه داشته باشید...شما مادامی که در حال وب گردی هستید در حال دانلودید...پس زمان استفاده هم مهمه...
شماره های معمولی (خطوط معمولی) قابلیت Adsl ندارند... خطوطه معمولی یا فیبر نوری؟؟؟:-/
Hamed
04-09-2007, 03:58 PM
تا جایی که من میدونم خطوط معمولی قابلیت ADSL ندارند و وقتی کابل برگردان میشه، تبدیل به فیبرنوری میشه...
چون اگه میشد رو خطوط معمولی از adsl استفاده کرد خیلی قبل از این این سرویس راه میوفتاد...
اون توصیه ای که کردم مربوط به کیفیت و سرعته که منطقه با منطقه فرق داره. . .
davood
04-09-2007, 06:39 PM
اقایون اسیا تکی !! کلا از سرویس - پشتیبانی - و غیره ... - آسیا تک راضی هستید ؟
به فکر تمدید هستید؟
مودمهایی که از شرکت گرفتید خوبه؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
من 128 دارم . دانلودم هم 14 -15 هست . سه ماهه مشترکم قطعی هم نداشتم . چند بارم به پشتیبانی زنگ زدم همکاری کردن مشکلم حل شد.
رو هم رفته راضیم. فقط مودمو corecess3112UG میخوام عوض کنم یه مودم بهتر که adsl2 یا 2+ هم ساپورت کنه بگیرم که برا بعدها کم نیاره.
خودشونم گفتن با کارشناسامون مشاوره کن راهنمایی میکنن چه مودمی بگیری! --اون مودم که ازشون گرفتم هم گفتن پس بده ودیعتو بگیر.
Hamed
04-09-2007, 06:43 PM
شکر خدا فعلا از همه چیزش راضیم. . .
در کل بدک نیستن...بعضی وقتا یه نمه سرعت اذیت میکنه ولی بازم بد نیست. . .
پشتیبانیشم که تا الان خوب بوده. . . :دی
مودمشم خوبه. . .
-------------
پس دیگه مشکل چیه؟؟
اونجوری که شما اول نوشتی فکر کردم به خونشون تشنه ای!!! http://qsmile.com/qsimages/38.gif
مودم منم همینه. . .فقط هرچند وقت یه بار باید کلا از رو سیستم پاک کنم تا دوباره بره ایترنت که فکر میکنم اشکال از ویندوز باشه. . .
Amirf
04-09-2007, 08:27 PM
تا جایی که من میدونم خطوط معمولی قابلیت ADSL ندارند و وقتی کابل برگردان میشه، تبدیل به فیبرنوری میشه...
چون اگه میشد رو خطوط معمولی از adsl استفاده کرد خیلی قبل از این این سرویس راه میوفتاد...
اون توصیه ای که کردم مربوط به کیفیت و سرعته که منطقه با منطقه فرق داره. . .چرا من زنگ می زنم می گم به شرکت های adsl میگن شما فیبر نوری شدید adsl وصل نمی شه؟؟؟:( :-/ :-/ :-/ :-S
Hamed
04-09-2007, 08:34 PM
والا تاحالا همچین چیزی نشنیده بودم...!! http://qsmile.com/qsimages/175.gif
Amirf
04-14-2007, 08:41 PM
آقا من تو مشهدم می خوام Adsl صبا نت بگیرم سرعت دانلود و آپلود هم برام خیلی مهمه... ولی محدودیت dl نه چون dl زیاد نمیکنم سرعته 128 رو هم می خوام بگیرم آیا انتخابم خوبه؟؟؟ درباره ی مودم هم یک d-link model DSL-200 با اسپلیتر d-link رو هم 40 تومن گرفتم خوبه؟؟؟ اگه شرکته بهتری با این سرعت با قیمته خوب... 10-20 تومن تو مشهد سراغ دارید بگین لطفا""
همه نظرا شون رو بگن... خوشحال میشم
thnx
mr_behrooz
04-14-2007, 09:05 PM
خوش به حال خودم که isp دارم اگه سرعت دانلود بگم دیونه میشید ولی اینو بگم که باید ماهی 2ملیون پول بدم تو جیب مخابرات.
MSHADroo
04-14-2007, 09:53 PM
از فیبر نوری به عنوان backbone( ستون فقرات) مراکز مخابراتی استفاده می شه و به طور کامل هیشکی تو ایران فیبر نوری نداره . برای استفاده از adsl سیم کشی مخابرات تا منزل شما باید twisted pair (زوج به هم تابیده) باشه ، که نبود زوج سیم به هم تابیده ممکنه باعث شده تو مشهد به شما adsl ندن.
Hormoz
04-20-2007, 10:35 AM
من شیرازم و از پارس آنلاین 256 می گیرم و گرون پام در میاد می خوام 384 بگیرم از چه شرکتی بگیرم؟
همه شرکتهای بالا(تو نظر سنجی) هم تو شیراز هست
bobrez
04-20-2007, 10:54 AM
مگه نگفتن تو ايران بيشتر از 128 نبايد باشه؟! :-؟
Hormoz
04-20-2007, 03:14 PM
چرا پارس آنلاین دو تا 128 میگیره از مخابرات و به من 256 میده(تو شیراز)
---------------
ماهی 85 تومان:((
anathedin
04-20-2007, 08:13 PM
مگه نگفتن تو ايران بيشتر از 128 نبايد باشه؟! :-؟
حرفه همش اینا پدر جان !
خیلی از این شرکتا زیر سیبیلی تا یک مگ هم میدن
bobrez
04-20-2007, 11:17 PM
عجب! ولی گويا قيمتها خيلی بالاست!
85 هزار تومان واسه 256؟
Hormoz
04-21-2007, 03:08 PM
حرفه همش اینا پدر جان !
خیلی از این شرکتا زیر سیبیلی تا یک مگ هم میدن
با حرفت موافقم
----------------------------
خوب همه شرکت ها 10 تومان اضافی بهشون بدی سرویس میدن ولی بهترین شرکت بالا کدومه نمیتونین کمک کنین؟:(
alitofangsazan
04-21-2007, 04:49 PM
با حرفت موافقم
----------------------------
خوب همه شرکت ها 10 تومان اضافی بهشون بدی سرویس میدن ولی بهترین شرکت بالا کدومه نمیتونین کمک کنین؟:(
الان توی همه شرکتهای pap تنها شرکتی که داره به کاربر خانگی 256 واقعی می ده صبانت هست
Hormoz
04-21-2007, 09:01 PM
منم دارم 256 واقعی می گیریم همیشه 27 و شبها تا 31 جالبه نه؟
abiTALA
05-18-2007, 12:13 AM
سلام بر و بچ اينترنتی!!!
چند تا سوال داشتم...
1- الان من از Dial Up شرکت صبانت استفاده می کنم و سرعت دانلودم هم حدود 6.5 کيلوبايت هستش , آيا ارزش داره ADSL بگيرم با اين همه هزينه مودم و مخابرات و شارژ ماهيانه و ....؟؟؟ { لازم به ذکر است که کارت 100 ساعته اون 6500 تومن هستش }
2- حداکثر سرعتی که برای دانلود ميشه از ADSL گرفت چی هستش و برای کدوم شرکت هست ؟؟؟
3- آيا شرکتی هست ADSL ارائه کنه و محدوديت ماهيانه نداشته باشه ؟؟؟
4- من از اينترنت دانشگاه با سرعت 1MegaByte/sec از TakDownload دانلود می کنمم, فکر می کنيد پهنای باند اون چقدر باشه با اين ADSL هايي که گفتيد؟؟؟؟ { چون دانشکده ما از ADSL استفاده می کنه}
5- هزينه مخابرات رو يکی می تونه دقيق بگه چقدر هست ؟؟؟
6- حداقل قيمت شارژ ماهيانه برای کدوم شرکته؟؟؟
{{{ نيازمند پاسخ های شما هستم }}} با تشکر :)
masih87
05-19-2007, 02:30 AM
سلام بر و بچ اينترنتی!!!
چند تا سوال داشتم...
1- الان من از Dial Up شرکت صبانت استفاده می کنم و سرعت دانلودم هم حدود 6.5 کيلوبايت هستش , آيا ارزش داره ADSL بگيرم با اين همه هزينه مودم و مخابرات و شارژ ماهيانه و ....؟؟؟ { لازم به ذکر است که کارت 100 ساعته اون 6500 تومن هستش }
2- حداکثر سرعتی که برای دانلود ميشه از ADSL گرفت چی هستش و برای کدوم شرکت هست ؟؟؟
3- آيا شرکتی هست ADSL ارائه کنه و محدوديت ماهيانه نداشته باشه ؟؟؟
4- من از اينترنت دانشگاه با سرعت 1MegaByte/sec از TakDownload دانلود می کنمم, فکر می کنيد پهنای باند اون چقدر باشه با اين ADSL هايي که گفتيد؟؟؟؟ { چون دانشکده ما از ADSL استفاده می کنه}
5- هزينه مخابرات رو يکی می تونه دقيق بگه چقدر هست ؟؟؟
6- حداقل قيمت شارژ ماهيانه برای کدوم شرکته؟؟؟
{{{ نيازمند پاسخ های شما هستم }}} با تشکر :)
دوست عزیز فکر میکنم اشتباه می کنی از نک دانلود بیشتر از 110 کیلوبایت من نتونستم دانلود کنم فکر می کنم منظورت همون 1Mbps بوده درست میگم ؟!!!!!!!!
reza_mega
05-19-2007, 11:31 PM
من از سپنتا 256k میگیرم چون یوزرقدیمی بودم و قبل از تصویب این قانون احمقانه 256k داشتم الانم بهم میدن در ضمن 28 K تا 30 K بایت میگیرم و 1 سالی هست که از سپنتا 3 ماهه ADSL میگیرم و 130 تومن برای 3 ماه میدم البته قبلا 150 بود الان 130 شده ولی کلا راضیم اگه ADSL بی دردسر میخواین از سپنتا بگیرین ،24 ساعته پشتیبانی داره و هر وقت زنگ بزننین جوابتونو میدن و دری بری نمیگن و بپیچونتون.
moozianeh
05-20-2007, 10:53 PM
لطفا بالاترین سرعت دانلودی که با کانکشنهای ADSL & Wireless داشتین رو بیان کنید و بگید مربوط به کدوم ISP بوده و اگر تو ضیح بیشتری دارید لطفا بیان کنید .
من بیشترین سرعت دانلود 56kbps رو با وایرلس تراشه سبز تهران داشتم .
و سرعت 16 kbps رو با وایرلس datak داشتم که مفت نمی ارزید .
با سلام به همه دوستان.
میشه یکی راجع به این Wireless توضیح بده. من در حال حاضر ADSL دارم می خواستم بدونم اگه Wireless بهتره برم اونو بگیرم؟
کدوم یکی بهترن؟ کدوم Isp میده؟ و قیمتش چجوریه؟ سخت افزار خاصی میخواد؟
ممنون میشم اگه یکی یه توضیح جامع و کامل راجع بهش بده.
با تشکر :-h
Hormoz
05-21-2007, 08:48 AM
سیستم وایرلس خیلی بهتر از Adsl هست ولی قیمتش گرونه و تجهیزات تقریبا زیاد میخواد
به این صورت که در وایرلس معمولا محدودیت دانلود وجود نداره , سرعت تضمین شدست
, پارس آنلاین بهترین وایرلس رو میده ولی با قیمت بالا سخت افزار هم یه دکل میخواد که
آنتن روش نصب بشه و یه جعبه که وسایل روتر توش باشه و یه کارت شبکه همین!
Rasoul
05-23-2007, 06:56 PM
سلام و خسته نباشيد تو شبكه Lan چطور ميشه پهناي باند رو تشخصي داد ؟
Hormoz
05-23-2007, 09:03 PM
از توی سایت speakeasy.net میتونی سرعت آپلود و دانلودت رو ببینی
Overlord
05-31-2007, 06:44 PM
من که از اینترنت etisalat دبی استفاده میکنم سراته download 10 mb هستش از wirelees استفاده میکونم
خیلی قوی هستش wirelees از همه نوع مدل سرویسه internet قویتر هستش!
golden23_boys12593
06-10-2007, 01:32 AM
maxnet هم خیلی خوبه
rsarkhosh
06-24-2007, 02:52 AM
در این که شرکتهای ایرانی اینترنت پرسرعت خوب نمیدن شکی نیست
اون دوستمون که از شاتل استفاده میکنه و راضیه و میگه سرعتش از اونی که میده بیشتره... به دلیلش فکر کرده؟؟؟
شاتل محدودیت حجمی تبادل اطلاعات داره... و شما اگه در ماه از یه حدی بیشتر استفاده کنی باید به ازای هر گیگابایت استفاده بیشتر پول پرداخت کنی!
واسه همین هر چی سرعت بیشتر به شما بده، شما در مدت یک ماه بیشتر اطلاعات دریافت (یا ارسال) میکنی و در نتیجه بجاش ازت پول میگیره!!!
یکی از دوستان رفته بود یه اینترنت گرفته بود . خیلی خوشحال بود که سرعت 256 کیلوبیت گرفته و تازه از ساعت 4 تا 7 صبح هم مجانیه!!! وقتی که میذاشتی روی دانلود ... سرعتش حدود 50 کیلوبایت در ثانیه بود! یعنی از اینترنت 512 کیلوبیت هم بیشتر!!! میدونین واسه چی؟ واسه اینکه به ازای هر گیگابایت اضافه بر 2 گیگابایت اول استفاده، 5 هزار تومن پول میگرفت!!!
این آقا اول 12 هزار تومن در ماه داده بود خیلی هم خوشحال بود! بعدش آخر ماه مجبور شد 50 هزار تومن دیگه هم بده!!!
به این میگن چپاول! نه ارائه اینترنت پر سرعت!
سرعت
LAN , ADSL , Wireless هیچ فرقی با هم نداره
سرعتی که مد نظر شماست همگی توسط پروایدر فراهم میشه تمامی محدودیت ها هم توسط پروایدر
این طور نیست که اگه وایرلس بگیری دیگه محدودیت ترافیک نداری اون بخاطر رقابت با ADSL هست که اینجوریه
و هیچ جا هم سرعت وایرلس بیشتر یا کمتر از ADSL و ... نیست
اگه هست یا کیفیت لینک ارتباطی پایین هست یا پروایدر سرویس خوبی نمیده
ولی از لحاض قدرت بخوای بررسی کنی
قدرت خطوط LAN از همه بیشتره
سرویس وایرلس برای فواصل دور که ADSL جواب نمیده مفیده
و ADSL هم کلا برای فاصله های نزدیگ
armin321
06-24-2007, 04:33 PM
تا اسیاتک هست با اون قیمتهای عالی و کیفیت خوب اصلا سراغ بقیه سرویس ها رفتن به نظر من اشتباه
sanmarco
06-28-2007, 07:04 PM
نتیجه بررسی سازمان تنظیم مقررات واتباطات رادیویی ازعملکرد شرکتهای Pap:
1- پارس آنلاین
2- نداگستر صبا
3-آریا رسانه
4- انتقال داده های رهام پارس
5- داده گستر عصر نوین
6- انتقال داده های آسیا تک
x-boy
06-29-2007, 10:51 PM
نتیجه بررسی سازمان تنظیم مقررات واتباطات رادیویی ازعملکرد شرکتهای Pap:
1- پارس آنلاین
2- نداگستر صبا
3-آریا رسانه
4- انتقال داده های رهام پارس
5- داده گستر عصر نوین
6- انتقال داده های آسیا تک
اينو قبول ندارم اسياتك تو خيلي از مراكز بهتر از پارس انلاينه
ارزونتر هم هست
davood
06-30-2007, 08:47 PM
الان اسیاتک تبلیغات میکنه حتی تو تی وی اگه یوزراش بیشتر بشه باید دید کیفییتش چی میشه؟:-w
soobasa@gmail.com
07-03-2007, 12:06 PM
با 128 میشه تلویزیون یا ماهواره آنلاین نگاه کرد؟
Alireza
07-03-2007, 03:22 PM
ما به زور داریم میاییم توی نت جوابگو من که نیست اما در کل خوبه
Hormoz
07-03-2007, 03:39 PM
حالا دیگه این سرعت دیال آپ هم حسابش نمیکنن!
مگر اینکه کیفیت دیال آپ داشته باشه تلویزیون
تو یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودی
tD.fAN
07-03-2007, 04:01 PM
من آسیاتک 256 دارم rate دانلودم با مودم 4 پورت Lan بین 30 تا 32 متغیره و وقتی ترافیک بالا باشه بین 27 28 تا 32
davood
07-03-2007, 10:29 PM
تازگی من با اسیا تک دی سی دارم بالاخره همونی شد که میترسیدم مرکز تلفن ما پر شد و کیفیت اومد پایین .
دیروز ریسیو 0.5 بود زنگ زدم پشتیبانی گفت ترافیکه مرکز شما - پهنای باند میاد پایین!!!!!!!!!
davood
08-03-2007, 01:58 PM
مشکل ما هنوز حل نشده :-l
کسی هست از مرکز تلفن امامت؟
x-boy
08-04-2007, 12:00 AM
براي من هم 2 3 روز اسياتك مشكل داشت كه خدا رو شكر حل شد
davood
08-04-2007, 09:10 PM
براي من هم 2 3 روز اسياتك مشكل داشت كه خدا رو شكر حل شد
شما هم از مرکز امامتی؟
ehsan_talll
08-12-2007, 04:06 PM
باید سند ملک شما تجاری باشه! یا اینکه مجوز انجام فعالیت تجاری با اینترنت داشته باشین!
والّا من خودم اصلاً از ادسل استفاده نکردم ولی
دادشم از ايران رفته از دانشگاه يه نامه گرفته که بره 512 بگيره
النم گرفته
soheil.almighty
08-15-2007, 01:27 AM
یه سوال ؟
این اینترنت 2 طرفه ماهواره ای منع قانونی نداره ؟
بعد حدودا ماهی چنده حق شارژش ؟
soheil.almighty
08-15-2007, 01:46 AM
سیستم وایرلس خیلی بهتر از Adsl هست ولی قیمتش گرونه و تجهیزات تقریبا زیاد میخواد
به این صورت که در وایرلس معمولا محدودیت دانلود وجود نداره , سرعت تضمین شدست
, پارس آنلاین بهترین وایرلس رو میده ولی با قیمت بالا سخت افزار هم یه دکل میخواد که
آنتن روش نصب بشه و یه جعبه که وسایل روتر توش باشه و یه کارت شبکه همین!
وایر لس خوبه ولی خیلی فاکتور ها توش تاثیر میزارن مثل : گرم و شرجی بودن هوا (در اینجا ) و نزدیک بودن به جای که در آن از بیسیم استفاده میکنن (فرودگاه و نیروی ها نظامی ) تداخل باعث ضعیف شدن سیگنال میشه .
قیمتشم بالاست در اهواز : تجهیزاتش + نصب = 200.000 تومان + ماهانه 35000 واسه 64 Kb.
ALI_CELEVER13
08-17-2007, 12:54 PM
salam man adsl 256 daram sorate downloadesh 25 kb/s ast khobe?
chikar konam bishtar beshe?
sorate downloadesh?
hexalot
08-21-2007, 07:27 PM
سپنتا به مشترکین خانگی از ماه دوم ارتباط ADSL تا سرعت 2mbps پهنای باند میده. پارس آنلاین هم این کار رو میکنه؟یا ISP های دیگه؟
alimehrabiyan
08-22-2007, 12:31 PM
دوستان سلام من Adsl 256 از پارس انلاین گرفتم بعضی وقت ها سرعتش میاید پایین حتی تا 10 هم میرسه (معمولا 27 هستش)
چی کار کنم آیا اشکال از سرور هستش؟؟؟
Hormoz
08-22-2007, 12:36 PM
آره مشکل از سرور پارس آنلاین هست من هم پارس آنلاین دارم و بعضی وقت ها (نیمه شب معمولا) یه قطعی 15 دقیقه ای پیدا میکنه و این بخاطر اینه که سرور خودش رو عوض میکنه و اینطور که من دیدم سیستم فیل^ترینگش هم میفته روی سیستم مخابرات
hosein_scan
08-22-2007, 02:14 PM
شما اگر به نام شخص از پارس اينترنت گرفته باشي بله
بيشتر از 128 بدهت نميده
ولي اگر قراردادت شركتي باشه 1مگ رو هم ميتوني ازش بگيري
----------------------------------------
من 386 پارس رو دارم
حدوداً 39 Kb در ثانيه دانلود دارم
ولي بعضي وقت ها سر ظهر سرعت افتضاح ميشه
تو تهران واسه پیش شماره 2235 (سرور سلمان فارسی) هنوز نیومده ؟ یه سایت رفتم نوشته بود تکمیل! سایت های دیگه هم رفتم نوشته بودند در دست احداث! اگه کسی از این ارزون هاش سراغ داره معرفی کنه
java_lover23
08-27-2007, 03:23 PM
من از داتک 128 گرفتم سرعتم از 10-11 بالاتر نمیره. تازه روزی 1 تا 6 ساعت هم قطع میشه. خونم پایین میدون آزادیه (مرکز مخابرات فرد اسدی).
میخواستم بدونم کسی این طرفا از داتک گرفته؟ سرعتش چقدره؟
یا کسی هست که تو این مرکز از شرکت دیگهای گرفته باشه و راضی باشه؟
Hamed
08-27-2007, 03:52 PM
من هم آسیاتک دارم. (مرکز ابوذر تو 20 متری شمشیری)
مشکلی هم ندارم با Idm سرعتم بین 14 تا 20 میچرخه
davood
08-27-2007, 10:37 PM
حدود یک ماه و اندی که مرکز امامت مشکل داشت تا برطرف شد ولی اسیا تک یک ماه از من پول نگرفت گفت به تعهداتمون عمل نکردیم
الان هم خوب شده هیچ وقت از شبانه روز هم افت سرعت نداره
alimehrabiyan
08-28-2007, 01:27 PM
بابا این پارس آنلاین خودش رو مسخره کرده از امروز صبح برای کانکت شدن باید کانکشن Pppoe ساخت و.......
sanmarco
08-28-2007, 03:20 PM
بابا این پارس آنلاین خودش رو مسخره کرده از امروز صبح برای کانکت شدن باید کانکشن Pppoe ساخت و.......
من تقریاً 2 یا 3 هفته پیش این کار رو انجام دادم . البته فکر کنم این کار باعث کمتر شدن ترافیک دیتا بشه،الان سرعت دانلود من با Idm حدود 32 شده .
منم از مرکز تلفن ابوذر خدمات می گیرم.
alimehrabiyan
08-28-2007, 04:29 PM
شاید واسه اینه که من تازه از پارس آنلاین ADSL گرفتم منم سرعتم 32 هستش ( در صورت اینکه سرور دیگه آخر قدرت باشه!!!)
و در بعضی از مواقع به 6 هم میرسه!!!!:-o
Hamed
08-28-2007, 04:30 PM
همیشه افت سرعت و کیفیت وجود داره. ولی تعدادش و مدت زمانش متفاوته.
برای من هم بعضی وقتها شده که به 1 میرسه ولی در کل خیلی راضیم.
من از شرکت Doodoo که T2 می ده گرفتم.
Oryad
08-28-2007, 06:12 PM
پارس انلاین با این کارش نشون داد که ............ :d
راستی تمام فعالیت کاربرانش رو درون یک فایل ذخیره میکنه, که من جایی ندیدم همچنین کار رو بکنن
alimehrabiyan
08-28-2007, 06:23 PM
خیلی بد شد یعنی هر کار میکنیم میفهمن!!!
ژس من دیگه باید یه فکری بکنم
راستی این خبر رو از کجا دریافت کردید Oryad جان؟؟؟
Farhad
08-30-2007, 11:50 AM
اعتراض به شرکت صبا آنلاين
سلام
عرضي داشتم خدمت تمامي دوستاني که مي خوان adsl براي خودشون تهيه کنند .
من چند وقت پيش که منطقه مخابراي محل زندگيم.ن adsl رو ساپورت کرد براي تهيه adsl اقدام کردم همين که داشتم توي اينترنت مي گشتم با يه شرکتي!! آشنا شدم به نام صبا آنلاين
زنگ زدم به شرکتشون براي اينکه بياد adsl رو براي ما راه بندازه
به من گفتند که نياز به يک مودم adsl دارم به همراه 10 تومن هزينه نصب با يه مبلغي براي شارژ ماهيانه
رفتم توي سايتشون ليست مودم ها رو ديدم ديدم آخرين مدلش 75000 تومنه وايرلس رو هم ساپورت ميکنه واسه همين بهشون گفتم که اون مودم رو مي خوام اما اينا که بي تجربگي من تو اين زمينه پي برده بودند گفتند که اون مودم وايرلس نداره و اگر شما وايرلس ساپورت بخواين قيمتش 100
تومنه !!
منم که حرفشون رو باور کرده بودم با 1000 بار چونه زدن تونستم مودم 75 تومني D-link 604+ رو ازشون 95 تومن بخرم!! (تا اينجا 20 تومن به ما انداختند)
من با توجه به اينکه تبليغات adsl 2 رو خيلي ديده بودم تاکيد کردم بهشون که مودم اين تکنولوژي رو هم ساپورت کنه طرف گفت خيالت راحت باشه!!!
اما بعد از اينکه مودم رو آوردندخونمون 2 ماه بعدش که خواستم برم adsl 2 بگيرم ديدم ساپورت نميکنه!! اينم يه کلاه برداريه ديگه!!
حالا بازم مونده
من که براي خريد اين سيستم ها خيلي بهم فشار اومده بود بهشون گفتم که کار نصبش رو خودم انجام ميدم که 10 تومن رو ديگه بهشون ندم اينا گفتند باشه و مودم رو براي من فرستادند ولي spilliter رو نفرستادند!! (پولش رو گرفته بودند)
من که تمام تنظيمات رو درست انجام داده بودم هر کاري مي کردم ديدم وصل نميشه زنگ زدم دفترشون گفتند که بايد خودمون بيايم
خودشون اومدند و اسپیليتر رو وصل کردند با همون تنظيماتي که من خودم انجام دادم به اينترنت وصل شد . فقط 10 تومن ديگه سر ما کلاه گذاشتند!!
حالا خودتون قضاوت کنيد اينطوري پول در آوردن درسته؟؟ نا سلامتي طرف سيد هم هست!!
اين داستان رو اينجا گفتم تا دوستاني که مي خوان با اين شرکت کار کنند حواسشون جمع باشه!!
از لحاظ پشتيباني هم خيلي ضعيفند!! سرعت اينترنتشون خوبه چون اونا ريسلره نداگستر صبا هستند صرفا يه واسطه کلاه بردارند!!
اینم آدرس سایتشونه
www.sabaonline.ir
از من شنفتید اصلا سراغشون نرید
Oryad
08-30-2007, 11:54 AM
حالا فرهاد خودوت رو ناراحت نکن, آدم دزد یه روز 3 میشه !
من به خدا اسم ش رو هم نشنیدم hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/tooth.gif
Jozef
08-30-2007, 12:20 PM
پارس انلاین با این کارش نشون داد که ............ :d
راستی تمام فعالیت کاربرانش رو درون یک فایل ذخیره میکنه, که من جایی ندیدم همچنین کار رو بکنن
دوست من خیلی وقته بهشون ابلاغ شده و همه ملزم به نگهداری لاگ یوزرها هستند در صورتی که انجام ندهند تخلف محسوب میشه
Oryad
08-30-2007, 01:02 PM
Jozef میدونم خیلی وقته
گفتم جدیدا اومد PPPoe رو راه انداخت. گویا خودشون هم, پشیمون شدن
----------------
اگر با پ ی - یا *** برییم نمیتونن لاگ کنن hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/jason2.gif
sanmarco
08-31-2007, 02:35 PM
عصرارتباط: در حاليكه رگولاتوري چندي پيش متوسط كاهش 35درصدي قيمت پهناي باند را براي اجرا ابلاغ كرد هنوز پس از گذشت يك ماه از ابلاغ مصوبه كميسيون تنظيم مقررات كاربران اينترنت با كاهش مشهودي در دريافت خدمات از شركتهاي ارائهكننده خدمات اينترنتي مواجه نبودهاند. بر اساس اين گزارش، چنانچه مبناي تاثيرگذاري 35 درصد كاهش تعرفههاي اينترنت را در ارائه خدمات شركتهاي Isp، Isdp و Pap حدود 10 درصد در نظر بگيريم عملا بايد پس از ابلاغ تعرفههاي اينترنت كاربران اينترنت حداقل با كاهش 5 درصدي قيمت در دريافت خدمات مواجه شوند. پيشنهاد ميانبر طبق برآوردهاي عصرارتباط، تاكنون كاهش پهناي باند عملا هيچ تاثيري در قيمت ارائه خدمات اينترنت پرسرعت نداشته است چنانچه همچنان 11 شركت Pap كه طبق اعلام رگولاتوري تنها مجاز به ارائه خدمات اينترنت پرسرعت تا سقف 128 كيلوبيت بر ثانيه به كاربران خانگي هستند همچنان خدمات خود را با قيمتهاي قبلي ارائه ميدهند.
:-/
alimehrabiyan
09-01-2007, 12:49 PM
بچه ها اگه از پروکسی استفاده کنیم باز هم میفهمن؟؟؟
میشه لطف کنید و سایت های شرکت های adsl دهنده رو اینجا معرفی کنید ؟
alimehrabiyan
09-02-2007, 05:44 PM
دارم میمیرم!!!
سرعت اینترنتم شده 3 kb چی کار کنم؟؟؟
هر چی هم زنگ میزنم پارس انلاین جواب سر بالا میدن !!!
شما هم که از پارس استفاده میکنین همینطوری شدین؟
جدي شده 3 كيلوبايت ؟ مگه ميشه ؟ اگه شده از اين پارس آنلاين بعيد نيست چون سرشون شلوغ هست سرويس دهي خوبي هم نمي كنن.
ehsan707
09-03-2007, 10:19 AM
دوستانی که در مورد وایرلس سوال کردند باید بگم که ما از داتک وایرلس گرفتیم و اینقدر عالی کار میکنه که ما تصمیم گرفتیم به هر قیمتی که شده بی خیالش بشیم حالا میگید چطوری؟
در ابتدا همه چیز خوب بود خورشید در آسمان میدرخشید و ما داشتیم دانلودمون رو میکردیم تا اینکه یک روز حجم اطلاعات و سند و رسیو ما افزایش پیدا کرد.
چشمتون روز بد نبینه ... چند روز سرعت پایین بود و همه صداشون در آمده بود بعدش هم یک نفر از قسمت فروش داتک به ما زنگ زد و گفت که اگر میخواهید اینترنت پرسرعت داشته باشید باید در ماه 450 تومن پول بدید ما هم گفتیم که نه بعدش هم یک شرکت دیگه زنگ زد و گفت ما یک طرح ویژه داریم و باید ماهی یک و دویست بدید ما هم گفتیم که عمرا
بعد دوباره داتک زنگ زد گفت شما متوجه نیستید باید پول رو بدید گفتم چرا ؟ گفت چون شما امکاناتی لازم دارید گفتم چه امکاناتی؟ گفت مثلا اینکه شما ip دارید گفتم خوب گفت خودش خیلیه ! توی اینترنت همه کارها با ip انجام میشه ! بعدش هم ما میتونیم هر ماه حجم اطلاعات شما رو کنترل کنیم و بگیم که چقدر اطلاعات مصرف شده و خیلی به درد مدیران میخوره و بگیم که چه سایتهایی رو دیدن ! من گفتم که شما isa هم دارید ؟ گفت امکانات ما در طرف سایبر اسکای یا نمیدونم چی چی بود خیلی بیش از این حرفاست ... من گفتم خوب مثلا چه چیزی گفت امکان *** گفتم چه ربطی داره؟ گفت من زیاد از لحاظ فنی در جریان نیستم ولی با همکارم صحبت کنید ... همکارش هم همین حرفا رو زد و گفت من هم از لحاظ فنی در جریان نیستم ! و خدا حافظی کرد
دیگه از اون روز دانلود ما روی 1 تا 3 میچرخید تا زنگ زدیم به پشتیبانی و دستور جالبی داد .
پشتیبانی روی مودم شما یک آنتن است دستتون رو روی آنتن بگیرید و بعد ول کنید دو دوباره همین کار رو انجام بدید و ما هم شروع کردیم با آنتن داتک بازی کردن به این امید که کمی بهتر بشه ولی بدتر شد :) و به کل از حال رفت
خلاصه پشتیبانی بعد از 20 بار زنگ آمد و چند تا سایت googel و یاهو رو باز کرد و وقتی که دید کش سرور داتک خوب کار میکنه گفت که ما مشکلی نداریم و رفت
خلاصه ما موندیم و یک مودم با آنتنش و چند تا ip که گاهی توی شبکه ما پرسه میزنند !
من به مشتریان داتک رای میدهم
Sir.Peyman
09-07-2007, 09:48 PM
بچه ها کسی راهی نمیدونه بشه باش adsl رو دور زد سرعت دانلود بیشتر بشه ..یا چون سرعت از طرف isp محدود شده راهی نیست ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین اگه نیاز به نرم افزار خاصی هم هست بگین ... مرسی http://qsmile.com/qsimages/282.gif
http://qsmile.com/qsimages/90.gif
.::SEPEHR::.
09-08-2007, 07:50 PM
Help me !
سلام دوستان عزیز ! چند تا سوال داشتم .
اولیش اینکه من میتونم از همین شهری که حالا توشم برای یه شهر دیگه سرویس ADSL بگیرم ؟؟؟ یعنی می تونم از یه ISP توی کرمانشاه برای همدان ADSL بگیرم ؟؟؟ لطفا جواب بدین .
و اگه میشه آیا پول بیشتری باید بدم ؟
Hamed
09-08-2007, 09:06 PM
بچه ها کسی راهی نمیدونه بشه باش adsl رو دور زد سرعت دانلود بیشتر بشه ..یا چون سرعت از طرف isp محدود شده راهی نیست ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین اگه نیاز به نرم افزار خاصی هم هست بگین ... مرسی http://qsmile.com/qsimages/282.gif
http://qsmile.com/qsimages/90.gif
فکر نمیکنم بشه.
این کارو بهش میگن هک ISP که فکر نمیکنم به این آسونیا باشه!!
Help me !
سلام دوستان عزیز ! چند تا سوال داشتم .
اولیش اینکه من میتونم از همین شهری که حالا توشم برای یه شهر دیگه سرویس ADSL بگیرم ؟؟؟ یعنی می تونم از یه ISP توی کرمانشاه برای همدان ADSL بگیرم ؟؟؟ لطفا جواب بدین .
و اگه میشه آیا پول بیشتری باید بدم ؟
شما باید ببینی که ISP در مرکز مخابرات منزل جدید، ADSL رو راه اندازی کرده یا نه.
بچه ها سلام من ایران زندگی نمیکنم و وقتی از اینترت پر سرعت حرف میزنید منظور چی هست؟
چون اینجا ADSLسرعتش بیش از ین چیزها ی هست که میگید من خودم با 3.5 mb هم فایل دانلودکردم.
درمورد مودم هم سوال داشتم قیمتهای که شما میگین خیلی گرونتر از چیژیی هست که اینجا میبینم
من میتونم یه مودم ADSL با قیمته 2 تا 3 هزار تومن (البته دسته دوم) تهیه کنم اما مودم های اینجا کابل مخصوصی لازم هست که بهش بخوره
مگر در ایران کابل کشی شده که این نوع مودم ها را میشه استفاده کرد
سیستم wireless هم در اینجا جور دیگری هست که توضیح میدم
وقتی کسی از adsl استفاده میکنه میتونه به اون مودم که اینجا میگن routerیه مودم دیگر بزنه و چنتا دستگاه wireless هم بگیره و آنهارا اونوقت میتونه به کامپیوتر های دیگه خونش وصل کنه اونوقت همشون اینترنت دارن.
حالا اگر میشه میخواستم بدونم تو ایران این چیز هایی که گفتم چطوری هست
قیمت ها شون چند هست
Hamed
09-08-2007, 10:17 PM
این تعریفاتی که شما کردید برای اشخاص داخل ایران چیزی غیرقابل دسترسیه!!
همون سرعت اینترنتی که شما فرمودید چیزی بین 2 تا 4 میلیون تومان در ماه میشه!!
دیگه بقیش بماند!!
.::SEPEHR::.
09-09-2007, 10:07 AM
شما باید ببینی که ISP در مرکز مخابرات منزل جدید، ADSL رو راه اندازی کرده یا نه.
حتما باید ISP ای که من ازش سرویس می گیرم این کارو کرده باشه ؟ یا ISP های دیگه ی اون شهر هم میشه ؟
emankh101
10-11-2007, 04:56 PM
دوستان کسی در مورد ADSl+2 شرکت شاتل اطلاعی داره.
جدیدا در اصفهان نمایندگی زده. میخواستم بدونم کسی که اصفهان باشه چیزی در موردش میدونه؟
ضمنا من یک تاپیک زدم واسه دوستانی که اصفهان هستند، در مورد ADSL که در اختیار دارند نظرشون را بدهند.
[
http://forum.takdownload.com/showthread.php?t=15007
emankh101
11-02-2007, 08:22 AM
راستش من دیروز با خط ADSL صبا نت 628 KB هم سرعت دانلود داشتم که توی این 10 ماه که داشتم با توجه به اینکه 1 ماه هست سرعت خیلی بالا فته ولی این مقدار واسه من تا حالا سابقه نداشت.
البته پهنای باند منطقه ما را توی اصفهان افزایش دادن. چون سرعت کانکشن من قبلا 512 Kb بود اما یک ماه هست شده 6.1 Mb. یعنی در نظر بگیرید یک فایل 66 MB را در حدود 2:30 دقیقه تونستم دانلود کنم.
اما اینم بگم اونطوری که متوجه شدم و از چند نفر هم پرسیدم ظاهرا صبانت محدودیت پهنای باند نداره و فقط محدودیت دانلود میده.
اما یک خط دیگه شاتل دارم که اون محدودیت سرعت داره ولی در مورد حجم مشکلی ندارم.
آخه قبلا ولی میخواستم با تلفن از روی ایترنت حرف بزنم وقتی با صبانت بودم هم زمان خیلی راحت هم حرف میزدم هم دانلود میکردم و هم سایت باز می کردم.
اما با خط شاتل اینطور نیست.
فقط می تونم یکی را انجام بدم.
ولی خوب صبات بهم 10GB ترافیک واسه 3 ماه داده اما شاتل 10GB را واسه 1 ماه داده که اونطوری جبران بشه ( این به اون در).
شاتل فقط به درد کار های معمولی و روزانه میخوره. (چون سرعت دانلودش 17 KB بیشتر نمیشه)
اما صبا نت واسه دانلود های سنگین خوبه.
وقتی دانلود حجم بالا داشته باشم اکه بخوام با شاتل انجام بدم مجبور گاهی اوقات چندین ساعت کامپیوتر را روشن بگذارم که آرام آرام دانلود کنه ولی با صبا نت حداکثر 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.
البته تو اصفهان اینطور که سراغ گرفتم فعلا منطقه ما اینطور شده، قرار هست بقیه منطقه ها را هم افزایش پهنای باند بدن.
انشاا... یه روزی بشه که همه بتونند با اون کیفیتی که دوست دارند با اینترنت در تماس باشند.
چندین سال پیش وقتی با dial-up به اینترنت وصل میشدم بعد از کلی اشغالی خط و باز شدن یه صفحه با هزار جون کندن و میدیم تو سایت های خارجی تبلیغ DSl, Wireless, Wi-fi را که تا زه توی خارج کشور اومده بود و مد شده بود را میدیدم پیش خودم میگفم مگه همچین چیزی ممکنه....
اما خدا را شکر کم کم داره ممکن میشه....
armanika
01-24-2008, 09:58 PM
من خارجم! اینترنت خداست. خز است!
حتما باید ISP ای که من ازش سرویس می گیرم این کارو کرده باشه ؟ یا ISP های دیگه ی اون شهر هم میشه ؟
فرقی نمیکنه. شما با هر ISP ای دوست داری کار کنی میتونی تحقیق کنی که در اون منطقه خدمات میده یا نه.
amirkhan2333
04-19-2008, 06:03 PM
سلام به همه
من الان تو آسیا تک کار می کنم و قبلا هم تو داتک و پارس بودم یه تجربه زیادی توی پشتیبانی و فنی دارم .
شاید خیلی از شما ها صدای منو شنیده باشید و در کل تمام مشکلاتی که شما دوستان دارید توی همه شرکت ها است حالا توی هر شرکتی یه مشگل خاص :
سرعت ....
محدودیت حجمی ....
خرابی مراکز.......
پرداخت شارژ ماهیانه ......
و ...............
در کل من در خدمت شما دوستان هستم هرگونه سوال درباره A D S L
امیرخان
hamedb2003
04-19-2008, 07:54 PM
یه سوال فنی داشتم امیر خان
تفاوت adsl و adsl2+ چیه؟ آ
PedraM
04-19-2008, 09:07 PM
یه سوال فنی داشتم امیر خان
تفاوت adsl و adsl2+ چیه؟ آ
تفاوت ADSL و +ADSL2 در پهنای باندشون هست.
ADSL پهنای باندش 8Mbps هست اما +ADSL2 پهنای باندش 25Mbps هست
kamyar135
05-13-2008, 06:56 AM
سلام
من درخواست ADSL از شركت داتك كردم . بعد از 10 روز به من زنگ زدند و گفتند كه چون شبكه شما فيبر نوري است مخابرات نميتونه به شما امكان دسترسي به ADSL رو بده و بياين پولتون رو پس بگيرين . واقعا اين مساله ممكنه؟ و من نميتونم ADSl بگيرم؟ چه راه حلي وجود داره .
من در محدوده مركز مخابرات فرد اسدي ( 6600 ) هستم
ممنون
Hamed
05-13-2008, 07:12 AM
سلام
من درخواست ADSL از شركت داتك كردم . بعد از 10 روز به من زنگ زدند و گفتند كه چون شبكه شما فيبر نوري است مخابرات نميتونه به شما امكان دسترسي به ADSL رو بده و بياين پولتون رو پس بگيرين . واقعا اين مساله ممكنه؟ و من نميتونم ADSl بگيرم؟ چه راه حلي وجود داره .
ممنون
بله متاسفانه هر شركتي روي فيبر نوري اينترنت پرسرعت نميده ولي ممكنه شركتهاي ديگه به شما كمك كنند. به پارس آنلاين زنگ بزن و ببين به شما اينترنت پرسرعت ميده يا نه.
ولي يه مزيت هم اينجا هست كه سرعت و كيفيت اينترنت روي فيبرنوري بالاتره.
PedraM
05-13-2008, 08:52 AM
سلام
ممنون
با اجازه حامد جان
دوست عزیز شما می تونید با وجود فیبر نوری از اینترنت WiMax استفاده کنید که همون اینترنت بی سیم هست.فقط یه مقدار هزینه تجهیزاتش سنگین هست.بهترین شرکت هم Laser هست برای WiMax.
شما توی سایت InternetFinder.ir چهار رقم اول شمارتون رو وارد کنید بعد در صفحه بعد هم می تونید ببینید چه شرکتی بهتون سرویس ADSL میده رو این خط و هم می تونید شرکت هایی که خدمات دیگه مثل Dial Up,ISDN,WiMax و ... میدن رو ببینید...
hajagha
05-13-2008, 08:17 PM
خوش بحال خودم .
اینجا 4 مگ نت دارم :-o
خداییش حال میده. تازه نت ADSL داره از اینجا جمع میشه. قراره نت کابلی بیاد ( چه شود ) <:-p
gir_bazar
05-13-2008, 11:59 PM
صبا نت واقعا معرکه اس...من اکانت 128 دارم ونسبت به شرکت های دیگه سرعت بالایی داره..سرعت دانلود با این اکانت با نرم افزار دانلود منیجر 60کیلوبایت در ثانیه اس و بعضی مواقع تا 45 کیلو بایت افت می کنه ولی در مجموع برای من رضایت بخشه@};- ولی دوستانم در تهران میگن غیر ممکنه...فعلا که هست و ما استفاده می کنیم.
ضمنا دوستانه خدمت همه عرض کنم که تا حد ممکن از پارس انلاین اشتراک نگیرید...مجموعا افتضاحه..چه در قم و چه در سایر شهرها..
PedraM
05-14-2008, 12:32 AM
صبا نت واقعا معرکه اس...من اکانت 128 دارم ونسبت به شرکت های دیگه سرعت بالایی داره..سرعت دانلود با این اکانت با نرم افزار دانلود منیجر 60کیلوبایت در ثانیه اس و بعضی مواقع تا 45 کیلو بایت افت می کنه ولی در مجموع برای من رضایت بخشه@};- ولی دوستانم در تهران میگن غیر ممکنه...فعلا که هست و ما استفاده می کنیم.
ضمنا دوستانه خدمت همه عرض کنم که تا حد ممکن از پارس انلاین اشتراک نگیرید...مجموعا افتضاحه..چه در قم و چه در سایر شهرها..
شرکتی که من ازش سرویس گرفتم این امکان رو داره که الان صبا نت داره عرضه می کنه.اسمش هم گذاشته Turbo.اسم اصلیش رو یادم نیست L توش بود فکر کنم.
بعضی از شرکت ها این کار رو می کنن.البته این کار به خط و منطقه تلفنتون هم بستگی داره... :-"
Mohsen
05-14-2008, 08:31 AM
استفاده می کنیم.
فقط خواستم این تیکه آخر رو جواب بدم عزیز.
من الان از پارس دارم استفاده میکنم و یه چیزی هم فراتر از راضی هستم.
چون من هم با 128 دارم تا سقف همون 40 دانلود میکنم.
فکر میکنم الان با پارس کسی دیگه مثل سابق مشکلی نداشه باشه.
katayoon
05-27-2008, 09:01 AM
من ساکن شهرک اکباتان هستم،می خوام Adsl بگیرم،کسی میدونه تو منطقه ما کدوم شرکت خوب ساپورت می کنه ؟
Mohsen
05-27-2008, 09:03 AM
من ساکن شهرک اکباتان هستم،می خوام Adsl بگیرم،کسی میدونه تو منطقه ما کدوم شرکت خوب ساپورت می کنه ؟
من بهتون پارس آنلاین رو پیشنهاد میکنم دوست عزیز
katayoon
05-28-2008, 07:22 AM
همين جوري مي گيد پارس آنلاين يا اينكه دليل داره ؟ ببينيد من هنوز ADSL ندارم و تا حالا با ADSL هم كار نكردم،يا رفتم سايت دانشگاه يا اينكه از خونه dial up كردم.من ADSL رو فقط واسه دانلود آهنگ مي خوام . اينجوري كه من مي بينم خيلي ها از دست پارس آنلاين ناراضين،من نمي خوام ريسك كنم پس اگه ممكنه يكم جدي تر و كاملتر به سوال من جواب بديد،ممنون مي شم.راستي،ADSL ها كه Torrent رو نبستن،بستن ؟
Hossien
06-09-2008, 02:13 PM
همين جوري مي گيد پارس آنلاين يا اينكه دليل داره ؟ ببينيد من هنوز Adsl ندارم و تا حالا با Adsl هم كار نكردم،يا رفتم سايت دانشگاه يا اينكه از خونه Dial Up كردم.من Adsl رو فقط واسه دانلود آهنگ مي خوام . اينجوري كه من مي بينم خيلي ها از دست پارس آنلاين ناراضين،من نمي خوام ريسك كنم پس اگه ممكنه يكم جدي تر و كاملتر به سوال من جواب بديد،ممنون مي شم.راستي،adsl ها كه Torrent رو نبستن،بستن ؟
برای تورنت زیاد امیدوار نباشید چون اصلآ صرف نداره برای یه فایل 90 مگی 2 روز وقت بزارید کلی هم ویروس تاپ بگیرید همراه یک آلبوم!! :دی
سایت های اصلی ترنت رو فیل می کنند.. فیل هم به کنار... پورت ها رو هم اکثرآ قطع می کنند.
بهتره یه اکانت راپید بگیرید به همراه Adsl و از سرعت و وقت خودتون نهایت استفاده رو ببرید!
(( در طول ماه نهایت 4-5 آلبوم زیبا ارائه میشه... مگه اینکه سبک هاوس و ترنس گوش بدید! اون وقت نیاز به یه Adsl 1 Mb دارید))
محسن عزیز
من هم با 128 دارم تا سقف همون 40 دانلود میکنم.
فکر میکنم الان با پارس کسی دیگه مثل سابق مشکلی نداشه باشه.
محسن جان شما رکورد دارید!!! من تا به حال نشنیده بودم با 128 چهل ک دانلود...:-"
sintax
06-09-2008, 05:07 PM
با سلام
بهتره من این سایتو به شما معرفی کنم که توش میتونید تمام شرکتهای اریه دهنده ADSL رو ببینید.
راستی این سایت نه ماله منه، نه ماله بابامه و تبلیغی هم در کار نیست فقط برای بیشتر شدن اطلاعات معرفی میکنم.
http://www.irgoogle.ir
لینک ها فقط داخل http://forum.takdownload.ir/images/element/editor/code.png
ممنون.
Mohsen
06-09-2008, 05:13 PM
محسن جان شما رکورد دارید!!! من تا به حال نشنیده بودم با 128 چهل ک دانلود...:-"
برای اینکه 256 رو به اسم 128 داره میده.
به این دلیل
Hossien
06-09-2008, 07:13 PM
محسن جان با این شرایط شما محدودیت حجم دارید برای هر گیگ اضافی چقدر هزینه باید پرداخت کنید؟
من هم برای تابستون لازم به سرعت بالاتر دارم... شاید من هم پارس آنلاینی شدم! شاید!؟! :دی
Mohsen
06-09-2008, 07:19 PM
بله حسین جان 8 گیگ در ماه. والا پارس از خرید هر گیگ بیشتر تو سایت حرفی نزده و فکر میکنم که این شرایط رو نداشته باشه فقط فکر میکنم. شاید هم با تماس تلفنی بشه این حرکت رو هم کرد.
ببین این 8 گیگ برای من در حال حاضر مناسب بوده چیزی رو که لازم داشته باشم دانلود میکنم و مشکلی هم تا به این لحظه از بابت محدودیت دانلود نداشتم.
از طرفی هم چند ماهی میشه که پارس واقعا قوی تر از قبل شده بطوری که من نه تنها در طی 24 ساعت بلکه در کل ماه هم شاید یکبار هم قطی نداشتم و افت سرعتی هم نبوده. البته این در بعضی از مواقع مربوط به شرایط سیستمی خط های مخابرات اون منطقه هم میشه.
ولی درکل من با این وضعیت مشکلی ندارم.
این باور رو هم همیشه قبول داشته باش که برای دانلود واقعا باید از سرعت خوبی برخوردار باشی تا برات رضایت بخش باشه.
من 5 سال پیش با 3mb در ثانیه با اینترنت کار میکردم. ولی خب....
Hossien
06-09-2008, 07:22 PM
از وقتی از شرکت ن ف ت امدم بیرون دیگه اینترنت خونه بی معنی شده!!!
3-4 مگ در ثانیه کجا 25-30 کی کجا!!
من هم بزودی پارس آنلاینی میشم!!!
Sooroosh
07-23-2008, 09:10 PM
یه سوال داشتم محسن جان ، پارس آنلاین که به شما سرعت 256 می ده همون قیمت 128 رو می گیره یا فقط به اسم 128 هستش؟ بعد اینکه ساعت هایی هم برای دانلود مجانی وجود داره؟
اونایی که تو سلمان فارسی هستن جایی به جز شاتل نگیرن که بهتون نمی دن به من که در عرض یک هفته اینترنتو دادن.
لازم به ذکره که سلمان فارسی هم پورتاش به صورت فیبر نوری هستن ، ارائه اینترنت سخت هست اما اینجوری نیستش که اصلآ اینترنت ندن.
در ضمن عزیزانی که مشکل دارن چرا از Satelite استفاده نمی کنن؟
تنها مشکلش اینه که غیر قانونیه یکی هم که Satelite سند نداره که شما با سند دایال آپ هم می تونین ازش استفاده کنین(رسیو هم که با دیش ماهوارتون) فقط توصیه می شه که از ADSl استفاده کنین تا دیگه قبض تلفن نداشته باشید....
سرعتش هم خیلی بیشتر از DSL هستش ....
تازه خوبی ها زیادی هم داره که مثلآ می تونین تعیین کنید که هر چی فایل با پسوند AVI داره تو منطقه ی تحت دیش شما رد و بدل می شه رو یه جا بگیرین ....
Mohsen
07-23-2008, 11:14 PM
یه سوال داشتم محسن جان ، پارس آنلاین که به شما سرعت 256 می ده همون قیمت 128 رو می گیره یا فقط به اسم 128 هستش؟ بعد اینکه ساعت هایی هم برای دانلود مجانی وجود داره؟
اونایی که تو سلمان فارسی هستن جایی به جز شاتل نگیرن که بهتون نمی دن به من که در عرض یک هفته اینترنتو دادن.
لازم به ذکره که سلمان فارسی هم پورتاش به صورت فیبر نوری هستن ، ارائه اینترنت سخت هست اما اینجوری نیستش که اصلآ اینترنت ندن.
در ضمن عزیزانی که مشکل دارن چرا از Satelite استفاده نمی کنن؟
تنها مشکلش اینه که غیر قانونیه یکی هم که Satelite سند نداره که شما با سند دایال آپ هم می تونین ازش استفاده کنین(رسیو هم که با دیش ماهوارتون) فقط توصیه می شه که از ADSl استفاده کنین تا دیگه قبض تلفن نداشته باشید....
سرعتش هم خیلی بیشتر از DSL هستش ....
تازه خوبی ها زیادی هم داره که مثلآ می تونین تعیین کنید که هر چی فایل با پسوند AVI داره تو منطقه ی تحت دیش شما رد و بدل می شه رو یه جا بگیرین ....
بله عزیز قیمت رو همون 128 میگیره. تو خود سایت هم میتونی ببینی.
در مورد Satelite و DVB هم داخل انجمن بحث نمیشه.(ممنوع) پس با رعایت این موضوع هم ما را بی نصیب نکنید.
موفق باشی...
nokiacom
02-12-2009, 08:42 AM
من از سرویس های یه شرکت خوب استفاده کردم در مقایسه با دیگر شرکت ها قیمتش مناسبه سرعتشم توپه
www.hadicom.com
nokiacom
02-19-2009, 01:03 PM
بابا پس چرا کسی نیست این تو
Pigor
04-11-2009, 03:44 PM
از نظر قیمت و سرعت همه ی شرکتها تقریبا در یک سطح هستند ولی من خودم از شاتل استفاده میکنم سرویس های خوبی داره و مشکلاتی از قبیل : افت پهنای باند و قطع شدن نداره
البته در تهران هر منطقه با یک سری شرکت های محدود کار میکنه
A L I R E Z A
11-05-2009, 11:21 PM
آقا مي گم همه بياين سويد از اينترنت من استفاده كنيد :d
http://www.hi-upload.com/upload/uploaded12/hhhhhrytu7.jpg
Shelman
11-06-2009, 12:59 AM
خوبه اینم زیر پست علیرضای عزیز بنویسم .
منطقه مخابراتی ما سه ساله که هیچ قرار داد adsl جدید ثبت نکرده .
با اینکه خوب مخابرات داره سرویس adsl هم میده ، ولی خوب طبق معمول اول افراد خاص . دانشجویان و استاید دانشگاه تهران و شرکت های وابسته دولتی .
نمی دونم این چه جور گسترش و خصوصی سازیه ...
مــهـــدی
11-06-2009, 09:06 AM
نامرد اینقدر این اینترنت ما رو نکوب تو سرمون #-o
H_SADEGHI
11-06-2009, 02:26 PM
اینترنت پرسرعت چی هست؟ خوردنیه؟
A L I R E Z A
11-06-2009, 02:50 PM
اینترنت پرسرعت چی هست؟ خوردنیه؟
نه عزيزم خوردني نيست , همونيه كه عكسش رو اون بالا گذاشتم .
يعني دانلود يه فيلم يا يه سي دي ٨٠٠ مگابايتي در ١ دقيقه :d
VeNtRiloO
11-06-2009, 09:56 PM
قدیما از پارس آنلاین سرویس داشتم راضی ام بودم قطعی نداشت ولی خوب اون قدیما بود اما هم اکنون ، در کل در حال حاضر میشه گفت شاتل فعلا برتر از همه است ( پشتیبانی و خدمات ، سرعتش خوبه )
Shelman
11-06-2009, 10:35 PM
من توی دایلاپ ها سپنتا رو پیشنهاد می کنم . البته شکرت های خرده پا مثل هیوا هم هستند ...
s0peil
01-27-2010, 11:11 PM
Parsonline گرونه ولی سرعتش عالیه .
من 128 گرفتم 5 گیگ ماهی 29 تومان .
ولی سرعتش 1.5 Mbps .
Shelman
02-06-2010, 07:28 PM
الان داشتم لیست نظر سنجی رو می دیدم خیلی ناراحت شدم .
شرکت هایی که توی سرویس اینترنت توی تهران و شاید توی ایران بهترین هستند توی لیست نبودند . مثل ندارایانه ، پژواک و خوب شرکت هایی که دیگه نیستند ( مثل آپادانا ) که غالبا نباید توی این لیست باشند .
حالا یه چیزی می خوام بگم ولی واقعا تبلیغ نمی کنم . چون این شرکت نه مال بابامه نه مال اقوام درجه 1 - 2-3-4- و 5 ام .
چند شب پیش داشتم توی یه سایت سرعت اینترنتم رو چک می کردم دیدم سرعت اینترنت من بین adsl 128 و 64 بیتی هست . من اینترنتم رو دارم از سپنتا میگیرم و دایلاپه ...
The Life
02-06-2010, 09:09 PM
راستی 1 mb تو تهران چنده؟؟
amirmahmoudi
05-21-2010, 10:40 AM
من از تک نت استفاده می کنم که وایر لسشو گرفتم سرعتش با این که 128 من 18 و 19 هم باهاش دانلود کردم ولی الان مشکل دارم چون نوسان سرعتش زیاد شده بعضی موقع ها بیشتر از حد معمول بعضی موقع ها کم تر سرعت باز کردن صفحه هم خیلی کم پایین آمده شاید نصف ثانیه پایین اومده
amirmahmoudi
05-21-2010, 10:51 AM
نه عزيزم خوردني نيست , همونيه كه عكسش رو اون بالا گذاشتم .
يعني دانلود يه فيلم يا يه سي دي ٨٠٠ مگابايتي در ١ دقيقه :d
:-o:-oاین قدر دیگه نیست مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
_Mina_
05-21-2010, 11:47 AM
:-o:-oاین قدر دیگه نیست مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[CENTER]
آقا علیرضا ایران نیست خوب بایدم اینجوری باشه
shahin007
01-22-2011, 08:28 AM
سلام
من قبلا از ADSL 128 همارا سیستم استفاده می کردم که نهایت سرعتم 14 کیلوبایت بود که همراه با هزینه بسیار بالا بود.
ولی الان از GPRS ایرانسل استفاده می کنم هم سیاره هم سرعتش خیلی مناسبه و از همه مهمتر قیمتش مناسبه!
اینم تست سرعتم!
http://tou.ir/?di=1212956757317
Hamed
01-22-2011, 09:07 AM
سلام
من قبلا از ADSL 128 همارا سیستم استفاده می کردم که نهایت سرعتم 14 کیلوبایت بود که همراه با هزینه بسیار بالا بود.
ولی الان از GPRS ایرانسل استفاده می کنم هم سیاره هم سرعتش خیلی مناسبه و از همه مهمتر قیمتش مناسبه!
اینم تست سرعتم!
http://tou.ir/?di=1212956757317
کدوم محدوده هستی که سرعتت انقدر خوبه؟؟
shahin007
01-22-2011, 09:13 AM
کدوم محدوده هستی که سرعتت انقدر خوبه؟؟
سرعت دانلودم همیشه بین 28 کیلوبایت و 30 کیلوبایت ثابت هست!!!!!!!!!!!!
http://tou.ir/?di=6129567859813
و با مقایسه کردن خدمات شرکت های دیگه و قیمت آنها این به نظر من بهترین هست!!!!!!
Hamed
01-22-2011, 09:17 AM
سرعت دانلودم همیشه بین 28 کیلوبایت و 30 کیلوبایت ثابت هست!!!!!!!!!!!!
http://tou.ir/?di=6129567859813
و با مقایسه کردن خدمات شرکت های دیگه و قیمت آنها این به نظر من بهترین هست!!!!!!
خیلی جالبه.
از نظر هزینه چطوره؟
shahin007
01-22-2011, 09:22 AM
خیلی جالبه.
از نظر هزینه چطوره؟
قبلا یک ماهه نامحدود 10 هزار تومن بود ولی چون دید ما پدرشو در میاریم الان مدتی هست دیگه نا محدود نمیده!!!!!!!
لیست قیمت ها!!!!!
سرویس روزانه حجم : 200 Mb قیمت: 1000 تومان مدت اعتبار : 2 روز
سرویس هفتگی حجم : 800 Mb قیمت : 5000 تومان
سرویس ماهانه حجم 2.5 Gb قیمت : 10000 تومان
nullnull
01-23-2011, 02:12 AM
کلاهبرداری و دزدی به سبک صبا نت
درخواست اکید من این است که این متن را به هر نوعی که می توانید در اینترنت پخش کنید!
در حدود سه سال و اندی است که از شرکت صبانت خدمات adsl می گیرم. اینترنتی که این شرکت ارائه می دهد محدودیت حجمی دارد و قیمت بر اساس سرعت و ایضا همین محدودیت نیز تعیین می شود. گذشته از اختلالات بسیار زیاد و پشتیبانی بسیار بسیار ضعیفی که داشتند همیشه نزدیکی های اتمام شارژ ماهانه و سه ماه و زمانی که در صفحه ریز کارکرد خود این شرکت حدود 400 الی 700 مگابایتی از پهنای باند شما باقی است چند دقیقه بعد به یکباره ارتباط شما قطع می شد. اغلب مشتریان بدون توجه به ریز کارکردی که دارند و بدون توجه به اینکه اصولا چقدر اینترنت اسفتاده کرده اند پس از قطع ارتباط اقدام به شارژ دوباره می کنند و زمانی که فردی مثل من نیز متوجه پریدن 400 الی 700 مگابایت از پهنای باند خریداری شده از این شرکت در انتهای ماه یا فصل می شوند نیز در تماس با پشتیبانی این شرکت با جواب هایی از این دست رو در رو می شدند و می شوند: اطلاعات درج شده در قسمت ریز کارکرد ما صحیح نیست و شما استفاده کرده اید! شما تمام اینترنت خریداری شده را استفاده کرده اید و حواستان به این امر نبوده است و ...!
دیرو دوباره و در شرایطی که من هنوز 700 مگابایت از اینترنت خریداری شده را در ریز کارکردی که خود این شرکت ارائه می کرد داشتم به یکباره اینترنت قطع شد و زمانی نیمه شب با پشتیبانی این شرکت تماس گرفته و وضعیت را جویا شدم گفتند که شارژ شما به اتمام رسیده است و باز پاسخ های همیشگی را تحویل من دادند. امروز صبح با اصرار و پس از بدترین لحنی که با این شرکت صحبت کردم مسئولین این شرکت به روشنی و به وضوح اقرار کردند که این مشکل در این شرکت هست و همیشه در انتهای ماه یا فصل و در زمانی که شارژ مشتریان رو به اتمام است شرکت چند صد مگابایت از پهنای باندی که به مشتریان فروخته است را به یکباره صفر کرده و به نفع خود ضبط می کند و البته دلیل این امر را نیز مشکل فنی اعلام کرده و به خیالب خود قول دادند که این مسئله به زودی حل خواهد شد.
پاسخ دادم اگر مشکلی فنی است پس چرا همیشه به ضرر مشتری و به نفع خود شرکت عمل می کند و چرا در طول تاریخ سابقه نداشته است که مثلا ماهانه و یا سر هر فصل چند صد مگابایت پهنای باند رایگان به حساب کاربران افزوده شود و پاسخی نداشتند که بدهند و تاکید کردند که از ابتدایی که من از این شرکت اینترنت خریده ام هر چه از حساب من کم شده است دوباره برای من منظور کرده و به حساب من بازگردانند!
نتیجه این می شود که اولا بر اساس تجربیاتی که من داشته ام و بر اساس آنچه که امروز مسئول این شرکت پشت تلفن اینگونه واضح و روشن اقرار کرد: صبانت همیشه و در زمانی که شارژ مشتریانش رو به اتمام است از حساب هر مشتری چند صد مگابایت پنهای باند دزدی می کند و این امر از قرار معلوم در این شرکت نهادینه شده است! به خود این شرکت هم گفتم با این دزدی های ریز و درشت و با این قبیل کلاهبرداری ها نه شما و نه هیچ کس دیگری تا به امروز به جایی نرسیده است و در آینده هم نخواهد رسید و مکافات عمل پاسخ این قبیل بی وجدانی ها را بسیار دلنشین تر از آنچه که بهشت و جهنم می نامید در همین دنیا داده است و می دهد.
این رفتار شرکت صبا نت نه تنها دزدی آشکار از مشتریان می باشد بلکه به نوعی توهین به شعور مشتریانی است که فلسفه وجودی خود این افراد و شرکت ها همین مشتریانی است که این چنین بی ارزش شمرده می شوند. در صورتی که شما مشتریان برای شعور خود ارزش قائل بوده و از شرکت هایی که این چنین به آشکارا دزدی و تضییع حقوق می کنند خرید نکنید کسانی که با این دزدی ها امرار معاش می کنند در آینده یا جایگاه خود و جایگاه مشتری را شناخته و ادب شده و یا زمین گیر خواهند شد. درخواست اکید من این است که این متن را به هر نوعی که می توانید در اینترنت پخش کنید!
Mastermind
01-23-2011, 03:59 AM
من خودم نه اما دوستم از صبانت استفاده ميكرد... اصلا راضي نبود...
از يه دوست ديگم هم پرسيدم گفت اي بد نيست...
آره، طبق آماري كه من هم دارم كلا خريد از اين شركت صلاح نيست. (البته من به اينكه دزدي ميشه يا نه كاري ندارم)
Hamed
01-23-2011, 08:36 AM
من بعد از شرکت آسیاتک که دیگه اون اواخر خیلی افتضاح شده بود اومدم داتک.حدود 2 سال هم هست که با داتک قرارداد دارم و فوق العاده راضی ام.
خاطره
01-23-2011, 02:23 PM
هنوز هم راضی هستی اقا حامد..؟ من هر جا زنگ میزنم جا ندارن .. خب یه شرکت هم به من پیشنهاد کنید ...
Hamed
01-23-2011, 10:24 PM
هنوز هم راضی هستی اقا حامد..؟ من هر جا زنگ میزنم جا ندارن .. خب یه شرکت هم به من پیشنهاد کنید ...
بله هنوزم راضی ام. بله الان متاسفانه وضعیت پورت ها ناجور شده.بستگی به منطقه تون داره که کجایی نمیشه اینطوری پیشنهاد داد.الان دیگه بحث پیشنهاد دادن نیست فقط باید پورت خالی گیر آورد.