مشاهده نسخه کامل : انتخاب XP به جای Vista
mahdi_20
07-25-2007, 11:41 AM
با عرض سلام خدمت همه بچه های تک ، تک دانلود
قبلا وقتی ویندوز XP و 98 رو سیستمم نصب بود تو فایل Boot.ini زمان انتظار بالا اومدن سیستم عامل رو مشخص میکردیم، همچنین میتونستیم انتخاب کنیم کدوم سیستم عامل بالا بیاد..
حالا من Xp و Vista دارم کسی میدونه چطوری میشه انتخاب کرد چه سیستم عاملی بصورت Default انتخاب بشه و بالا بیاد..
با تشکر فراوان
MOHSEN MPK
07-25-2007, 03:23 PM
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم که فقط از یکی استفاده کنی.
من هم دو تا رو با هم نصب کردم ولی هیچ کاری نتوانستم بکنم و فقط اکس پی بالا میامد و هیچ سوالی از من نمی کرد.
من هم یک بار دو تا رو فرمت کردم و یکی رو نصب کردم.
به شما هم پیشنهاد میکنم این کار را انجام بدهید چون راهی نیست که این مشکل رو بشه حل کرد.
mahdi_20
07-25-2007, 03:32 PM
من هر دو رو دارم ولی میخوام در هنگام بوت بجای اینکه بصورت پیش فرض Vista انتخاب شود XP انتخاب شود.
MOHSEN MPK
07-26-2007, 02:33 AM
دوست عزیز گفتم که نمیشه.
فقط باید از یکی استفاده کنید.
حالا که اسرار دارید از هر دو استفاده کنید از نرم افزارهایی از قبیل Os Selector رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید.
ولی بعید میدونم کار کنه.
Mahdi
04-21-2008, 06:21 AM
تنها راهي كه ميشه ويستا رو كنار ايكس نصب كرد اينه كه اول ايكس پي نصب باشه و بعد ويستا رو نصب كني.
به همين دليل وقتي ويستا نصب ميشه، نميذاره سيستم عامل ديگه اي، پيش فرض باشه.
من ميگردم ببينم چيزي ميتونم پيدا كنم يا نه...
MOHSEN MPK
04-23-2008, 03:09 AM
دوست عزیز من هر راهی رو بفرمائید امتحان کردم ولی این دو تا ویندوز با هم نمی سازند.
Gem-i
04-23-2008, 11:35 AM
بنده دارم و از هر دو استفاده مي كنم!
مشكلي هم نداره!
hamedb2003
04-23-2008, 12:20 PM
دوست عزیز اگه منظروت تو منو بوت اولیه هست که، لیست سیستم عامل ها رو نشون میده، باید XP رو روی درایو C نصب کرده باشی که بتونی این کار رو بکنی، اگه این طوری هست در ویندوز XPمی تونی از Run command تایپ کنی Msconfig در برنامه باز شده ، قسمت Boot زمان منو ترتیب قرار گیری و default رو مشخص کنی.
اگه این جوری نیست کار یکم پچیده میشه. شما به برنامه Vista boot pro ویا برنامه های مشابه احتیاج داریدکه کار کردن باهاشون یه کم قلق داره. اگهحالت دومه بگید تا بشتر توضیح بدم.
موفق باشی@};-
MOHSEN MPK
04-24-2008, 01:48 AM
دوستان عزیز اگر می شود بفرمایید که چه جوری این دو تا ویندوز را با هم نصب کنم و در اول به انتخاب سیستم ویندوز بالا نیاره بلکه به انتخاب بنده ویندوز دلخواه ام بالا بیاید ؟!
ممنون از کمک شما عزیزان.
PedraM
04-24-2008, 02:00 AM
دوستان عزیز اگر می شود بفرمایید که چه جوری این دو تا ویندوز را با هم نصب کنم و در اول به انتخاب سیستم ویندوز بالا نیاره بلکه به انتخاب بنده ویندوز دلخواه ام بالا بیاید ؟!
ممنون از کمک شما عزیزان.
دوست عزیز پیشنهاد می کنم این 2 ویندوز رو در کنار هم نداشته باشی روی کامپیوتر.
وقتی کنار هم باشن باعث میشه فایل Boot ویندوز XP از بین بره و دیگه ویندوز XP بالا نیاد.
البته این مشکل به طرایق مختلفی حل شده اما به دلیل سنگین بودن ویندوز ویستا پیشنهاد می کنم اصلا در کنار XP ازش استفاده نکنی... :x
hamedb2003
04-24-2008, 10:19 AM
ممنون از کمک شما عزیزان.
دوست عزیز یه نگاهی به جوابها مینداختی ، من جوابتو دادم.
اول XP رو درایو C نصب کن بعد ویستا رو نصب کن
MOHSEN MPK
04-25-2008, 03:25 AM
دوست عزیز یه نگاهی به جوابها مینداختی ، من جوابتو دادم.
اول XP رو درایو C نصب کن بعد ویستا رو نصب کن
دوست عزیز ویندوز ویستا رو هم در همین درایو نصب کنم ؟
mahsa_ems
05-03-2008, 09:01 PM
سلام
اگر برنامه Vista Manager 1.4.4 x86را روی ویستا نصب کنید مشکل همتون حل می شه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hamedb2003
05-03-2008, 10:17 PM
دوست عزیز ویندوز ویستا رو هم در همین درایو نصب کنم ؟
خیر، ویستا رو در یک درایو دیگه ،غیر ازC نصب کن
f@renhait
05-05-2008, 01:49 AM
عزیزان دعوا نکنید اول باید ایکس پی نصب بشه بعد ویستا اونوقط تازه میشه تو گزینه other version of windows یا other operatition systems گزینه های دیگه رو دید که اگه فقط ایک پی باشه ایکس پی میاد راه حل دیگه ای هم نداره من همشو امتحان کردم فقط این جواب داد
من ایکس پی تو c و ویستا یه جا دیگه رو امتحان کردم بازم ویستا دیفالته
هر دو رو یه جا نصب کزدم بعد مدتی یه دونش غیر فعال میشه پدر صاب بچه در میاد
نرم افزارای دیگم بگیر نگیر داره خلاصه فقط راهش نصب اول ایکس پی و بعد ویستا که در هر دو صورت ویستا دیفالته
=======================
نظر کارشناسی: ویستا بدرد نمیخوره
تازه اکسلشم غلط محاسبه میکنه
mahsa_ems
05-06-2008, 09:57 AM
جماعت عقل کل !!!!!!!!!!!!
من می گم برنامه Vista Manager 1.4.4 x86 را امتحان کنید نظرتون عوض می شه .
(اسمشو سرچ کنید توی گوگل پیدا میشه ):x
f@renhait
05-06-2008, 12:11 PM
عزیز دلم من اینو ستفاده کردم جواب نداده @};-
shahin007
05-06-2008, 04:36 PM
من يه نوت بوك از شركت دل مي خوام سفارش بدم با امكانات زير:
CPU - 1.9
Ram - 1 GB
VGA - 256
Hard - 120 GB
من موندم بگم ويندوز XP بزنند يا vista به نظر شما كدوم مناسب تر هست؟؟؟؟
Hamed
05-06-2008, 04:41 PM
CPU - 1.9
Ram - 1 GB
VGA - 256
Hard - 120 GB
با اين اوصاف XP
Vista الان الكي سنگينه!!
MOHSEN MPK
05-07-2008, 03:19 AM
CPU - 1.9
Ram - 1 GB
VGA - 256
Hard - 120 GB
با این مشخصات فقط XP